06 januari 2015

Idag väljer GOP sida


I dag avgörs det på vilken sida Republicans i The House of Representatives står.
Linjen dras mellan konservativa som kräver ett starkt republikanskt ledarskap och de etablerade gamla stofilerna som är villiga att slå sig samman med Demo-rats.
   Omröstningen för representanthusets talman har förvandlats till mycket mer än bara ytterligare ett rutinmässigt val. Det kommer att besluta om inriktningen för Republican Party och också i vilken riktning landet kommer att gå under de kommande två åren.

De konservativa tycker att de har marginaliserats, ignorerats, ljugits för,  och även offentligt hånats av talman John Boehner, och han har blivit en symbol för vad som är fel med den GOP-ledda kongressen.
Breitbart News tror att 25-30% av Republicans är redo att lämna partiet.

Telefonerna i Capitol-växeln har blivit fullständigt nedringda av väljare som kräver att deras representanter ser till att rösta bort Boehner. Det är oklart hur många röster som säkrats av de 29 som krävs för att blockera Boehner, men antalet medlemmar som är villiga att offentligt ta ställning har ökat, medan andra har sagt att de inte är beredda att offentliggöra var de står.

Den totala bristen på effektivt ledarskap bland Republicans har tillåtit Vänstern i det här landet att göra som de vill med den konstitution som  kongressledamöter svurit en ed att upprätthålla och försvara.

Trey Gowdy skulle vara ett bra ersättare för John Boehner men ett ännu bättre alternativ är nog Rep. Louie Gohmert,” A good old boy from Texas.”

PS. Här är ett smakprov på Trey Gowdy

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Där, i Amerika likväl som i Sverige är "våra" politiker genomkorrupta. Och det är skattesystemets fel helt och hållet. Politikerna kan köpa sig sina röstare och sin "makt". Kanske muhammedanerna vänder upp och ner på alltihopa?
Låt oss hoppas att Boehner åker ut, har läst om honom ganska grundligt i Peter Schweizer's bok "Extortion". Otroliga interiörer!
SU

Anonym sa...

Patetisk att höra en snyftande JB vid öppningstalet för att därefter kindpussa Pelosi!
Hoppas de riktiga amerikanarna inte glömmer det i brådrasket. Det är ju förräderi av saken!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.