14 januari 2015

Kamrat de Blasio


New Yorks borgmästare Bill de Blasio, (D)  sade i måndags att han planerar att ge ID-kort till illegala invandrare så att de kan känna sig som medborgare och njuta av några av de fördelar som faktiska medborgare har.

"Vi vill inte att någon av våra kolleger i New York ska känna sig som andra klassens medborgare", sade de Blasio  i en artikel på National Public Radios hemsida . "Vi vill inte att de ska känna sig utanför.
New York skulle bli den största staden som erbjuder identitetskort till illegala utlänningar, vilket gör det lättare för dem att öppna bankkonton, leasa lägenheter och låna biblioteksböcker”

Dessutom lovar de Blasio fler godsaker än bara ID-kort, om illegala utlänningar träder fram och anmäler sig. 

De får också ett fritt årligt medlemskap till 33 kulturinstitutioner - ett löfte som  tilldrog sig uppmärksamhet från en del New York-bor."

2 Kommentarer:

Christer sa...

Förmodligen inspirerad av vår egen junta.

anon sa...

Det mest förskräckande med karln är ju hur snabbt USA gått från "third time lifetime" till denna formen av extrem vänsterpolitik.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.