29 januari 2015

Konstigare och konstigare


Nyligen marscherade tusentals människor i Dresden med tända ljus och skyltar med “Ich bin (jag är) Khaled” och krävde höjd säkerhet för asylsökare i Tyskland. Nu råkade det vara så att denne Khaled blivit mördad av en annan afrikansk muslimsk flykting, inte av någon PEGIDA-demonstrant som media till en början antydde.

Det påminner om branden i en moské i Eskilstuna, som inte var orsakad av en brandbomb utan började i moskéns kök. Svenska media har varit ovilliga att klarlägga hur det verkligen förhöll sig. Media verkar numera bara ha två uppgifter: att marknadsföra den muslimska invandringen och bestraffa dem som klagar på att samhället håller på att falla sönder.

Ju fler människohuvuden som den islamiska staten hugger av i Syrien och Irak, desto fler avhuggna grishuvuden kan nog muslimer förvänta sig att hitta utanför sina moskéer. "Vi har ju bott i Sverige i många år, vi har ju religionsfrihet, varför ska vi utsättas för sådant." Motviljan mot grisen är en öm punkt som avslöjar islams krav på att dominera andra kulturer.


Terrorbekämpning

3 Kommentarer:

Knute sa...

De som såg Uppdrag Granskning i går kväll fick kanske det intrycket att Sverige är en enda stor dragspels-sammanstötning av alla hatar alla. Freden är förbi och kommer aldrig tillbaka, med en lätt omskrivning av den alternativt utrustade Mona Sahlin.

http://snaphanen.dk/2015/01/29/mord-vold-og-trusler-virker/

Knute sa...

Sättet att få en nano-makt som Sverige ner på knä, är att döda oss sakta, ta bort våra flaggor från våra fängelser och förbjuda att det berättas om Förintelsen i klassrummen.

"There must be ‘zero tolerance’ for Islamist expansionism, a line in the sand as clear as the one the free world drew in the Cold War, in order to allow liberty the chance to triumph. We possess the tools, we know how to use them, and we can certainly win, but time is running out."

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.8471/pub_detail.asp

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2015/02/islam-skal-inddmmes-som-sovjet-blev-det.html

gäster sa...

Regeringen har tillsatt en “hemlig asylgrupp” som planerar för 400.000 nya invandrare under de kommande fem åren – motsvarande en svensk storstad. Det avslöjade tidningen Dagens industri igår.

Den hemliga asylgruppen utgörs av en grupp icke folkvalda vänsterbyråkrater på regeringskansliet som just nu drar upp riktlinjerna för Sveriges framtida befolkning. Planerna har skett i "det fördolda", påstår DI, utan det svenska folkets vetskap.

Gruppen har bland annat tagit beslut om att Sverige ska ta emot minst 400.000 nya invandrare från tredje världen den närmaste femårsperioden. Planen sträcker sig över nästa riksdagsval som efter kartelluppgörelsen förra månaden endast kommer att vara ett symboliskt val eftersom den rödgröna regeringen gjort upp med alliansen om en kartelluppdelning av den politiska makten i Sverige.

130.000 av de nya invånarna i Sverige kommer att ugöras av "ensamkommande flyktingbarn", det vill säga illegala invandrarmän varav en stor andel riskerar att vara jihadister från Syrien.

Islamiska statens plan: Ta över Sverige med flyktingar från Syrien.

http://www.friatider.se/hemlig-asylgrupp-planerar-for-400000-invandrare-pa-fem-ar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.