18 januari 2015

Nivån på presidentämbetet

Ett par dagar efter att Obama levererar State of the Union-talet får några av YouTubes  “stjärnor”  möjlighet att intervjua presidenten och ställa frågor, som föreslagits av deras fans.   Bethany Mota, Hank Green och Glozell är inbjudna till Oval Office för att chatta med Obama.

GloZell är känd för grönt läppstift och för att hon svalde en sked med kanel och sedan kräktes, spottade och hostade i två och en halv minut.
Det är nog vad vi alla kommer att göra om vi tittar på hennes intervju med Obama där hon kommer att fråga honom om vilket pålägg han vill ha på smörgåsen.
Hon startar sina videoframträdanden med: “Hello this is GloZell! Is you ok? Is you? Good, ’cause I wanted to know!’

Här är ett smakprov:Hon har varit obama-anhängare sedan 2008 och här förklarar hon varför hon gillar hans sjukvårdslag7 Kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara fans Obama har. Den här verkar ligga på samma (intelligens)nivå som han själv.
/SB

Christer sa...

Hon verkar ha glömt att ta sin medicin.

Anonym sa...

Det visar sig i en artikel i Washington Times att raskravallernas i Ferguson var beställda och finansierade av George Soros. Det är också samme man som beställt och betalat för Pussy Cat och Femen-demonstrationer över Ryssland och Europa.
http://www.friatider.se/soros-finansierade-raskravallerna-i-usa
Detta är ett exempel på hur människor inom den globala finanseliten använder sina stulna pengar för att få politiskt inflytande och bryta ner och förstöra världen - främst den kristna världen - för att sedan upprätta sin "Nya Världsordning". För närvarande verkar det bara vara George Soros som vill synas medan de andra "verkar men inte syns" - och inväntar sin kommande tid i strålglansen.
/SB

Anonym sa...

Jag är kanske för gammal och för ovan vid youtube-klickande osv, men är dessa filmer "på riktigt"?
Jag menar, är denna kvinna inte en satir, någon sorts (för mig obegripligt) skämt?

Berit sa...

Tyvärr är hon inte ett skämt!

Anonym sa...

Obama höll sitt näst sista SOTU (State of the Union)-tal i natt (Jan 20). Det första var år 2009.
Grabien.com har gjort en sammanställning över etthundratolv "unkept promises" -- ouppfyllda löften -- från tidigare tal. 112.
Det hela är fascinerande -- han ser likadan ut alla år, han talar i exakt samma röstläge, han lovar ofta nog precis samma saker -- som sedan inte blir uppfyllda.
Att få ner statsskulden, t.ex...
En svenne hänger inte mer än delvis med här. Men alla löftena finns hos Grabien, nedanför videon. Som tar 12 minuter.
Du bör trycka på helskärms-krysset uppe t.h. på bilden! Alldeles för liten bild annars.
https://grabien.com/story.php?id=20735
/ Steve

Anonym sa...

En illegal invandrare tänkte bomba kongressen. Amine el Khalifi, från Marocko. DJ, men idag utan arbete.
WWLP , Springfield, Massachusetts, rapporterar. "Det här handlar inte om lycka - det är om Allah. Inte om oss, längre, utan om Allah."
Köpte spik - grova spikar - att ha till bomben. "Grova spikar, de som verkligen gör skada. Var inte nervös, Amine! Come on, man!"
Han ska ha en pistol också, förstås, en Mac-10, för att kunna skjuta ner folk som står ivägen. -- Han hann till Washington, satte på sig självmords-västen, och tog sin pistol.
Dessbättre var det FBI-män som gett honom råd. "Undercover agents".
30 år blev det, sade domstolen.
http://wwlp.com/2015/01/20/undercover-fbi-sting-nets-alleged-jihadist/
Men om FBI inte får tag i de här figurerna i tid? Om O. får en bomb på sig?
/ Steve

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.