01 januari 2015

Obama och Hillary

Att Obama valdes till president två gånger är bevis nog på att amerikaner är dumma men här kommer fler:

     Princeton, NJ - amerikaner fortsätter att placera Hillary Clinton högst på listan av kvinnor i världen som de beundrar mest och Barack Obama som den man de beundrar mest. Clinton har hållit förstaplatsen på kvinnolistan under de senaste 13 åren och 17 av de senaste 18. Det enda avbrottet var Laura Bush år 2001 efter 9/11 attackerna. Obama har varit den mest beundrade mannen under vart och ett av de senaste sju åren, med början 2008 - det år han valdes till president.

Obama är den mest inkompetenta presidenten detta land någonsin haft.  Hillary Clinton är en livsfarlig lögnare som blev känd därför att hon var gift med Bill och såg mellan fingrarna på hans sexuella eskapader och hans  trakasserier av kvinnor.  För detta  hyllas hon som en feministisk ikon.

Vi är dömda!

Jag undrar hur svenskar skulle rösta?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Svensken skulle säkert rösta som STASI högkvarteret SR/STV kommenderade dem till.
Gott Nytt År!
SU

Arlav sa...

Vi skulle inte ens tala om det för i Sverige är det så att talar man inte om det - då finns det inte..
Dessutom, när det största partiet i nuvarande styrande juntan fick majoritet bland de som har bidrag som främsta försörjningskanal, då går det som det går...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.