26 januari 2015

Öresundsbrons oförutsedda konsekvenser

Grannarna retar sig på Sverige:

“Det kan inte uteslutas att Norge, Danmark och Finland börjar föra fram förslag som begränsar svenska medborgares möjligheter att röra sig fritt i Norden. Ett svenskt medborgarskap är mer än ett pass som går att sälja, det är en biljett till den Nordiska passunionen.

Att skapa egna lagrum för att skyffla tiggare till Sverige är att se som ett första varningsskott. Väldigt nära örat. Får inte Sverige bättre kontroll på sina pass, varav oroväckande många har 'förlorats' och samtidigt höjer kraven för att erhålla ett svenskt, och därmed nordiskt medborgarskap, kan vi förvänta oss ännu bistrare tonläge från våra kusiner i väster, söder och öster.”

En kommentar:

“Köpenhamn ligger alldeles intill Öresund - ansluten till Malmö med tunnel och bro. Och här går så trafiken fram och tillbaka i stora mängder varje dag.

Det var ju en visionär tanke som låg bakom det. Man ville skapa en stor och pulserande region, som på sikt skulle bli fullt integrerad. Men nu hör man allt oftare parollen 'bomba den bron' och "Malmö är ju inte svenskt längre'. Man ser inte längre visionen för sig och praktiskt taget ingen i Köpenhamn pratar mer om den. Jo, kanske några politiker i rådhuset, om vågorna går höga.

Och så har det varit hela vägen, med den stupida invandringen. Den påverkar på ett trist och overkligt sätt hela stämningen i vårt samhälle. Det som skulle ha varit så bra har liksom förlorat alla sina förutsättningar. Vem vill frivilligt knyta ännu ett invandrargetto till Köpenhamns i förväg belastade förorter? Till på köpet ett som är mycket värre än dem vi redan har?”

Sverige har flest jihadister i Norden:

“De kan ha lärt sig att använda vapen och sprängmedel utomlands och de kan också ha passerat alla mänskliga gränser i sina beteenden, de kan ha sett och deltagit i tortyr och avrättning av individer. Har man passerat sådana gränser och kommit tillbaka med en övertygelse så kan det hända att man gör något i sitt hemland.”

Men Mona Sahlin (s), “nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”, tycker att de bara blivit lurade att ge sig iväg för att skära huvudet av folk:

“För det första har inte alla som återvänt gjort vedervärdiga handlingar. De som har gjort det ska förstås straffas, men andra som reser ned har kanske mer eller mindre lurats in i något de inte kunde föreställa sig i förväg. De vänder tillbaka så fort det bara går.”

Anna Kinberg Batra (m) instämmer:

“Vi vill inte ha ett samhälle där du inte låter dina myndiga barn åka på egna semesterresor. Men det är väldigt viktigt att vi gör det vi kan för att stoppa och förebygga radikalisering... Att värvas som krigare för att utöva dödligt våld är faktiskt också att bli offer för våld.”

Mehmet Kaplan (mp):

“Att delta i inbördeskriget i Syrien är inte något att vara orolig över. Det är inte konstigare än att det fanns svenskar som deltog som frivilliga i finska vinterkriget.”


En bild från riksdagen:Sverigedemokraterna Oscar Sjöstedt, Per Ramhorn, Mattias Karlsson, Linus Bylund, Martin Kinnunen. Omringade av livlösa fiskar simmar de mot strömmen i hopp om ett bättre Sverige! Per Westerberg står där och tänker "vad är det för skitparti jag är med i, Anna Kinberg Batra som partiledare... fnys, jag borde ju tillhöra samma parti som dom där fem grabbarna". Avpixlat

19 Kommentarer:

Knute sa...

“Sahlins pajaskonster ett slag i ansiktet”

Med förslaget om stöd till återvändande IS-terrorister vänder Mona Sahlins ryggen till alla dem vars anhöriga dött på de mest brutala sätt i kampen.

Medan många menar att livstids fängelse och utvisning vore en mer lämplig åtgärd har Mona Sahlin, regeringen Löfvens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism, en annan plan för hur terroristerna ska behandlas: ”Det behövs ett avhopparstöd och ett anhörigstöd. Det är ett löfte. Det måste finnas på nationell nivå", säger den tidigare S-ledaren.

Det är minst sagt en mycket skrämmande utveckling som Mona Sahlin med stöd från S-ledningen står bakom och dessutom med en mycket märklig stolthet.

Sahlin och kompani bryr sig inte ett dugg om alla de kurder i Sverige vars anhöriga dött på de mest brutala sätt i kampen mot denna terror. Dessa människor har alltså bedrivit en kamp mot den värsta sekt-terrororganisationen världen skådat sedan andra världskriget, inte bara för sitt folk och land, utan agerat och gjort heroiska insatser för hela världen. Sahlin har i och med detta valt att vända kurderna, armenierna, syrianerna och assyrierna ryggen. För alla dem som förlorat en anhörig, vän, bekant eller har en släkting som krigar/krigat mot IS är detta förslag ett hårt slag i ansiktet mot dem och även mot demokratin som råder i och utanför Sverige. De terrorister som kommer tillbaka till Sverige ska självklart direkt hållas i förvar och sedan utredas för brott. I Sverige eller i krigstribunalen i Haag. Allt annat är inget annat än ”pajaskonster”

http://www.expressen.se/debatt/sahlins-pajaskonster-ett-slag-i-ansiktet/

Knute sa...

1939 attackerades den lilla demokratiska staten Finland av den stora diktaturen Sovjetunionen. Sverige som nation engagerade sig starkt för Finlands sak. Vi skeppade över försvarsmateriel och tillät friviliga att delta i den finländska krigsmakten.

Det är mer än milsvid skillnad mellan de svenskar som deltog i försvaret av Finland och de som idag åker till Syrien för att kämpa tillsammans med de islamistiska extremisterna. Islamisterna är inte vilka som helst, utan har namn som al-Nusra, ISIS och al-Qaida. De friviliga i Finland kämpade för demokrati och frihet. Jihadisterna kämpar för det rakt motsatta.

http://stefanolsson.nu/2014/07/01/miljopartiet-liknar-jihadister-vid-frivilliga-under-finska-vinterkriget/

Anonym sa...

Vad kan man säga....... annat än att det är helt enkelt för jävligt.

Anonym sa...

Kaplans jämförelse mellan situationen i Finland och den i Syrien är ju helt idiotisk i sin historielöshet. Läget är ju precis tvärtom i Syrien än den vara för Finland. USA och Saudiarabien, Qatar m.m skapade ju IS för att utplåna Syrien som land och avsätta Assad. Sen åkte ju inte de frivilla från Sverige för att utöva terror eller skära av halsen på oskyldiga men sådana detaljer bekymrar inte en islamist som Kaplan.

Benny

gäster sa...

”Ute i byarna väljer vi sökande som kan fungera ihop” skriver Migrationsverket. Kan det sägas klarare? Vissa grupper av människor fungerar helt enkelt inte ihop. Inte i Mellanöstern och inte i Sverige.

http://petterssonsblogg.se/2015/01/26/ute-i-byarna-valjer-vi-sokande-som-kan-fungera-ihop/#more-117914

Knute sa...

I förra veckan började Hanna Stjärne sitt nya jobb som VD på Sveriges Television. Som första inriktningsbeslut på tisdagen beslutade Stjärne att SVT framgent inte bara som tidigare ska vara sexistisk i sin rekrytering av medarbetare. Från och med nu ska även rasistiska urvalskriterier tillämpas. På politiskt korrekt nyspråk kallas detta för att “öka mångfalden”.

Procentandelen för invandrare är 20 procent, vilket (än så länge) är något högre jämfört med landets demografiska profil som helhet. Ändå ska svenskar i Sverige nu prioriteras ned ytterligare till förmån för invandrare.

http://avpixlat.info/2015/01/23/svts-nya-vd-var-rekrytering-ska-bli-mer-rasistisk/

Stjärne var även den som beslutade att ge prestigefyllda journalistpriset Guldspaden till den kriminella vänsterextrema organisationen/nätverket Researchgruppen.

Hanna Stjärne har också under ett stort antal år varit ordförande i Grävande Journalisters guldspadejury, och ansåg att Researchgruppens brottsliga handlingar, såsom dataintrång och annat suspekt som gav dem information om ”oliktänkare”, var så bra att det renderade i journalistpriset Guldspaden efter att Expressen köpt deras information och publicerat dem under ett flertal tillfällen.

http://www.exponerat.net/svts-nya-vd-gav-journalistpriset-guldspaden-till-kriminella-natverket-researchgruppen/

Knute sa...

En kvarts miljon svenska pass är på drift – en kvarts miljon! Av dem används många av look-alikes, andra manipuleras på olika sätt så de kan användas av andra än sina innehavare. Samma svenska pass används flera gånger, av olika personer.

https://meritwager.wordpress.com/2015/01/28/13-november-2007-en-kvarts-miljon-svenska-pass-ar-pa-drift-en-kvarts-miljon-av-dem-anvands-manga-av-look-alikes-andra-manipuleras-pa-olika-satt-sa-de-kan-anvandas-av-andra-an-sina-innehav/

Knute sa...

Polska gränsvakter utförde en rutinkontroll för att kontrollera trafiken, den slutade i chock för gränsvakterna. Det visade sig att det var 43 personer i minibussen. De är alla rumänska medborgare som var på väg till Sverige för att som de sa ”arbeta”.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/05/43-rumaner-i-samma-minibuss-tagna-av-polsk-polis-pa-vag-till-sverige/#more-118823

Knute sa...

Veckans bomb. Något som borde få nackhåren att resa sig på våra ansvarslösa politiker. Migrationsverkets rättsliga experter har kommit fram till att dagens EU-migranter, som lever som hemlösa tiggare, har rätt att söka asyl samt rätt till bostad och bidrag.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/07/veckans-bomb/#more-119011

”Förstår du innebörden av det när de som tigger på gatorna kommer på detta?”

https://meritwager.wordpress.com/2015/02/06/en-migga-om-uppenbart-ogrundade-asylansokningar-forstar-du-inneborden-av-det-nar-de-som-tigger-pa-gatorna-kommer-pa-detta/

Ann-Marie sa...

@ Knute Då blir det som vanligt att det dras in på gamla och sjuka! Dom orkar inte protestera i alla fall.

Knute sa...

“M/S Amorella är vår dygnskryssare som tuffar fram och tillbaka till Åbo, varje kväll från Stockholm. Du kan räkna med skön stämning med internationell touch.”

“Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet. De åtta misstänkta förövarna påstods vara svenskar, trots att sju är somaliska medborgare och en är irakier. De fyra misstänkta gärningsmän som har häktats i veckan är alla somaliska medborgare och muslimer. Ingen har svenskt medborgarskap. Men i media kallades de 'svenskar' i feta rubriker. Svenska media visade än en gång sin samvetslösa agenda när det gäller invandrade våldsbrottslingar. Förövarna skyddas, brottsoffren är fullkomligt ointressanta.”

http://snaphanen.dk/2015/02/08/sondagskronika-nar-journalister-valdtar/

Knute sa...

Före detta SD-ordförande tog livet av sig efter Expressens hetsjakt

Som näring drev han i sitt hem en aktivitetsgård med verksamhet för olika grupper kallad ”Gårdskampen” i den lilla orten Eskilstorp med 50 invånare, fem kilometer utanför Båstad. Detta levebröd försvann i stort när det blev klart att herrgården som gränsade till hans tomt skulle bli asylmottagning. Han ville också hyra ut odlingslotter på sin mark och bygga småskaliga bostäder där, men ingenting fungerade efter att han exponerats i media.

https://morklaggning.wordpress.com/2015/02/07/om-en-lokal-sd-ordforandes-sjalvmord/

Anonym sa...

En sak jag INTE förstår är varför svensk media hela tiden ljuger och mörkar SANNINGEN när det gäller invandrare som begår brott.
'
http://www.bgf.nu/

Heima

Berit sa...

Heima, om journalister skriver eller säger något som går emot regeringens riktlinjer riskerar de att mista jobbet.

Knute sa...

Det mest motbjudande exemplet på hur ett samhälles elit behandlar islam annorlunda än alla andra religioner hittar man kanske i Storbritannien. Mellan 1997-2013 blev minst 1.400 flickor så unga som 11 år i den lilla engelska staden Rotherham med 275.000 invånare upprepade gånger våldtagna och sålda som sexslavar. Dessa övergrepp hade tillåtits passera uteslutande på grund av det faktum att förövarna var brittiska pakistanier och flickorna var vita. Ingen tilläts att säga detta. Författaren till en rapport från 2002 som identifierade pakistanierna som lagbrytare och organisatörer i Rotherhams massvåldtäkter och sexslaveri sändes på en kurs i mångfaldsförståelse.

http://humanevents.com/2015/01/13/islam-gets-special-treatment/

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2015/01/medierne-giver-islam-positiv.html

Knute sa...

Er du svensker koster et akut tandlægebesøg 1.500 kr.

Hvis du er for eksempel rumænsk eller bulgarsk sigøjner tigger i Sverige er prisen 50 kr.

https://hodja.wordpress.com/2015/02/10/dem-og-os-i-sverige/

Knute sa...

Ett besök i badhuset. SD-ledaren Mattias Karlsson skriver:

Efter att ha bevistat SD-Kronobergs årsmöte under förmiddagen idag begav jag mig till Växjö simhall tillsammans med barnen och några andra familjemedlemmar i förhoppningen om att få en trevlig eftermiddag. Så blev det tyvärr inte...

Atmosfären i simhallen var stökig och otrygg och kändes inte barnvänlig.

Efter att någon kräkts i poolen beslutade vi oss för att sluta bada och gå och äta istället. På vägen till simhallens café passerade vi två unga svenska tjejer som såg upprivna ut och som jag uppfattade det beskrev de för badvakterna hur de blivit sexuellt ofredade av ett gäng unga män med rötter i Mellanöstern.

Vi beslutade oss för att lämna simhallen och åka hem.

Även i duschutrymmet var stämningen hetsig. När jag gått ut till omklädningsrummet för att hjälpa yngste sonen att klä på sig hördes plötsligt skrik och tumult inifrån duscharna. Jag hör hur badvakterna rusar in och ser dem dra med sig en äldre svensk man som verkar väldigt upprörd. Strax därefter kommer en rädd, liten kille ut från duscharna och berättar för sin pappa, som står intill mig, om vad som har hänt.

Enligt den lille killen så hade ett stort gäng med "utländska killar" bestämt sig för att de ville ha bastun för sig själva och därför gjort klart för alla i duschrummet att den som försökte gå in i bastun efter dem "är en sverigedemokrat". Den äldre mannen hade struntat i deras utfästelse och gått in i bastun iallafall och då hade de gett sig på honom och börjat slå honom.

Jag skyndade mig ut ur omklädningsrummet med barnen.

Ute i foajén var stämningen också upprörd. En person berättade för mig att polisen fanns på plats och att fler poliser var på väg eftersom man misstänkte att minst en flicka hade utsatts för någon form av sexualbrott av en eller flera män med utländsk bakgrund. Som jag uppfattade saken handlade det inte om någon av de två flickorna som tidigare pratat med badvakterna om ofredande. Det verkade således vara frågan om ytterligare en obehaglig händelse som utspelat sig i simhallen under de 3 timmar som vi befann oss där.

Det var med sorg i hjärtat som jag lämnade simhallen där jag en gång badade som liten pojke och med en beslutsamhet om att inte ta dit mina barn igen i första taget.

http://avpixlat.info/2015/02/15/sd-ledaren-bedrovad-over-samhallsutvecklingen/

Knute sa...

Yrkestiggarindustrin säljer mormor på gatan. Hon fick inte behålla vantarna.

«Syntes så synd på en dame som satt og tigget på et gatehjørne i sentrum av Tromsø. Det var svinkaldt, og hun frøs tydelig på hendene. Vurderte slik at penger måtte hun antakelig gi til bakmenn, men hun kunne i alle fall få votter så hun slapp å fryse så fælt. Som tenkt så gjort. Hun fikk vottene mine. Gikk for å møte noen venner på kafè og fortalte om episoden. Da var det en som påsto at det var meningen at de skulle fryse, for da fikk de mer penger. Ca en time etter det passerte jeg damen igjen. Hun satt fremdeles og frøs UTEN VOTTER!

Lettlurt giver»

https://www.document.no/2015/02/lettlurt-giver/

Knute sa...

Kriminella ”svenskar” strömmar till Danmark

- Pettersson antar att det är samma sorts ”svenskar” som nyligen härjade på Finlandsfärjan Amorella…

http://petterssonsblogg.se/2015/02/18/kriminella-svenskar-strommar-till-danmark/#more-119946

Åtta män deltog i en grov gruppvåldtäkt på en kvinna på finlandsfärjan Viking Amorella under rutten mellan Stockholm och Åbo. Svenska medier rapporterade att männen är "svenskar" – men det rörde sig istället om afrikaner med oklar anknytning till Sverige.

"De fem kvinnorna från Södertälje befann sig ombord på färjan och hade uppmärksammat killgänget under kvällen.Vi satt i vår hytt när de försökte ta sig in. De frågade oss om vi ville ha sällskap och en av dem ska ha sagt att det fanns mycket ”pussy” där inne. Deras kvinnosyn var vidrig och vi fick ut dem genom att trycka igen dörren."

Stockholms Feministiska Län har fyra gånger så många anmälda våldtäkter (1496) som hela Danmark (366).

http://snaphanen.dk/2015/02/02/vi-har-med-fascister-at-gore/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.