24 januari 2015

Stones… Paint it Black... med multikulturell text“I see a politician and I want him to explain
No colors anymore I want them to turn back
I see the girls walk by dressed in their burka clothes
I have to turn my head until my darkness goes

I see a line of girls and they’re all wearing black
With no faces to my surprise, old times never come back
I see people turn their heads and quickly look away
Like a newborn baby it just happens ev’ryday

I look inside myself and see my heart is turning black
I see my politician and I want him to explain
Maybe then I’ll not fade away and have to face the facts

It’s not easy facing up when the whole world is turning black
No more will my green sea go turn a deeper blue
I could not foresee this thing happening to us”


Texten hämtad från en kommentar av nobody på Snaphanens blog


Mick Jaggers originaltext är ganska dyster, den handlar om en personlig sorg. Men det var trots allt en idyllisk tid. Det gällde bara att ligga lågt och slicka såren, snart var sorgerna förbi. En bruten arm tar några månader att läka, ett krossat hjärta några år.

Nobodys text är också dyster, tiderna är inte lika idylliska längre. Men sorgen kanske är lättare att uthärda eftersom den delas av de flesta. Snart sagt alla får erfara multikulturen inpå bara skinnet, det slapp man för 50 år sen. Det kommer att ta lång tid att reparera vår civilisations förfall, om det ens är möjligt.


8 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute
Läser i Fria Tider att Charlie Chebdos senaste nummer utgavs av den franska kommunistiska tidskriften "Liberation". Denna tidskrift har alldeles nyligen blivit uppköpt av bankirfamiljen Rothschild. Tydligen hade man haft en diskussion i familjen om att "inte blanda sig i politik" och inte köpa Liberation. Att "inte blanda sig i politik" är här ett kodord för att verka politiskt men att det inte bör synas att man gör det. För den som är insatt i frågan är det uppenbart att Rothschild styr mycket av världspolitiken och som drivit fram de stora krigen i vår tid därför att det är lönsamt för både ha-begäret och makt-begäret.
Samtidigt är det intressant hur den absoluta makten idag och igår (=bankkapitalet) applåderar och understödjer "kampen mot makten" och "kampen mot kapitalismen" eftersom de som för denna kamp inte vet eller verkar kunna förstå vem som håller i trådarna.
/SB.

Knute sa...

SB, det där överskrider min fattningsförmåga ärligt talat. Det är för långt från min vardag. En ruskig utveckling där elektroniska pengar far hit och dit i världen och här sitter jag luggsliten och grå och undrar över varför grannens tupp slutat gala. Kanske jag ska flytta till Nya Guinea.

Anonym sa...

Knute,
det är också långt ifrån min vardag. Jag jobbar, läser och skriver, gymmar och spelar mitt piano. Men jag har bara under det senaste halvåret blivit uppmärksammad på vad som sker och skett genom hela nittonhundratalet genom läsning av böcker som handlar om historieprofessorn Carroll Quigleys avslöjande böcker "Tragedy & Hope" och "The Anglo-Anerican Establishment". Och dessa "behind the scenes"-figurers alla ondskefulla manipulationer kommer alldeles säkert inom inte alltför lång tid att gripa tag också i min verklighet.
Men jag är faktiskt inte pessimistisk. På kort sikt ser det dystert ut, men mänskligheten har färdats en lång väg - vi har nu praktiskt taget kartlagt hela mikrokosmos och makrokosmos med endast förnuftets hjälp och Gud kommer inte att låta mänsklighetens framsteg att gå till spillo för en mörk, okunnig vidskeplighets (=Islam) eller en girig makthungrig elits skull (=finanskapitalet).
Mänskligheten har nu börjat tränga in i den andliga världen på allvar. Detta kommer att förändra allting. Det finns så mycket positiva saker som händer under ytan - och dessa kommer med internets hjälp att bara växa och växa.
Mänskligheten kommer inte att låta sig förslavas utan kommer att gå en ljus framtid till mötes. Men för att detta skall ske måste vi inte bara angripa dem som håller i yxan utan också dem som håller i trådarna.
/SB

Biskop Kyrillos sa...

Ja nog minns man den tiden då det inte lästes några islamiska koranförbannelser i gamla Malmö. Tyvärr får vi aldrig uppleva den tiden igen.Ytterst beklagligt.

elina sa...

Jag tror att civilisationen går under. Vi tar ihjäl varandra om vi inte hinner förgöra världen på annat sätt. Det finns ingen vilja hos dem som styr att leva fredligt och lösa världens problem. Det mesta i världen går ut att göra en kortsiktig vinst. Folket springer efter. När jag såg hur Saudi avrättar folk på gatan var det som en illustration om framtiden. Jag är pessimist, har levt så länge och passerat tiden då man än kunde tro på framtiden. Det har blivit sämre rent "andligt", om man kan säga så. Rädda sig den som kan, men vart? Jag oroar mig inte för min egen del men barnen och barnbarnen, hur kommer de att leva?

pvnam_3 sa...

THREE IMPORTANT RIGHTS


Three Rights which, in my opinion, should be preserved:
.
1 - The right to Mono-parenthood in Traditionally Monogamous Societies: see the blog "The Origin Of Sex-Taboo". [in English]
.
2 - The right to veto who pays (the taxpayer) - Semi-Direct Democracy: see the blog "Fim-da-Cidadania-Infantil". [in Portuguese]
.
3 - The right to survival of indigenous identities: see the blog "50-SEPARATISM-50." [in English]
.
.
.
P.S.
The separatists-50-50 doesn't seek pretexts to deny the Right to survival of others one... the separatists-50-50 only claim the Right to survival of Indigenous Identities (read: the 'globalization-lovers' must respect the rights of others one... and vice versa!)F.R.A.R.

Anonym sa...

Glad du gillade min anpassning av texten till nutid.

Du kanske gillar den här också?

"Multiculti, you've been livin' hell to me
You've prisoned me since nineteen seventy five
I've seen 'em come and go and I've seen them take
And not long ago I started askin' why

Multiculti, I hate every inch of you.
You've cut me and have scarred me thru an' thru.
And I'll walk a wiser weaker man;
Mister sosse Congressman why can't you understand.

Multiculti, what good do you think you do?
Do you think I'll be different when you're through?
You bent my heart and mind and you whart my soul,
And your stone walls turn my blood a little cold.

Multiculti, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.

Multiculti, I'll hate every inch of you." - Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY

Knute sa...

Tack för den!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.