09 januari 2015

Två personer lamslår Paris

    “Om du tror att du har yttrandefrihet har jag en AK-47 som säger att du inte har det.”

   
 Om du inte har rätt att äga och bära vapen, har du inte tryckfrihet.  Staten kan inte skydda dig. Den kan bara försöka hitta dina mördare.
Demokrati och Tryckfrihet går hand i hand men det gör inte Islam.

Många försöker också hävda att Islam betyder fred, vilket är helt fel. Det betyder underkastelse till kommandon från Allah.  Muslimer tror därför inte på konceptet yttrandefrihet, eftersom deras tal och handlingar bestäms av en gudomlig uppenbarelse och är inte baserad på människors önskningar.

Ett stort område av Paris är avspärrat i dag och hela landets poliskår verkar vara där, men det spelar ingen roll om den franska polisen fånga mördarna eller inte. Det spelar ingen roll om franska politiker kallar dem terrorister eller inte. Det spelar ingen roll hur många ljus man tänder.  Fyra maskerade män med AK-47 har löst problemet. Det kommer inte att bli många fler bilder som förlöjligar Mohammed. Om ytterligare någon tidning publicerar karikatyrer och ytterligare AK-47-attacker följer, blir det ingen fler karikatyr alls.

Mördarna dödade 12 personer. Tio var anställda av tidningen. Två var polisen. De hade inte siktat in sig speciellt på redaktören. De gick bara in och sköt. Men redaktören dödades.

Låt oss säga att du är redaktör. Kommer du att publicera karikatyrer som förlöjligar profeten Muhammed? Förmodligen inte.
 Redaktörer kan bara tillkännage sitt engagemang för tryckfrihet, om de är vid liv. Det står nu klart att de inte kommer att behålla livet om de lever som de lär.

Terroristerna kommer att vinna. De radikala muslimer som är villiga att skjuta obeväpnade anställda  kommer att ta lärdom och dansa på gatorna.
Om mördarna tillfångatas blir det rättegång och tusentals muslimer kommer att följa vad som händer och för många av dem är mördarna martyrer.  Likasinnade kommer att vara villiga att beväpna sig och marschera in på redaktioner för en uppgörelse.

Hur många självmordskandidater behövs det för att skapa kaos i alla större städer i både Europa och USA?

Nivån av konfrontation har gått upp. Insatserna har gått upp.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ju en sak förstås som skulle kunna lösa problemen för oss. Dolda vapen till 10 % av laglydiga människor. Om 3 av de 30 som befann sig på redaktionsmötet hade varit beväpnade - och islamisterna inte vetat vilka de skulle knäppa först - så är det inte säkert att förloppet blivit detta. Det är inte ens säkert att islamisterna då hade gått tillväga på detta sätt. Förutsättningen för att de skall vilja göra så här är ju att de dödar många fler än de är själva. Om de bara dödar lika många som de själva är, t. ex. 2 mot 2, så är det ju ingen stor vits.
Tio procent av judarna i Israel är ju beväpnade och numera har den här typen av islamistiska terroristdåd upphört där.
Vi måste helt enkelt få till helt andra vapenlagar i Europa som beväpnar laglydiga människor mot alla kriminella och hatiska jihadister. Men det är säkert en lång väg. Det kanske blir möjligt i Frankrike när Le Pen är president.
/SB

Anonym sa...

Därför är amerikanen livrädd att muslim/marxisten Obama skall lyckas med att förbjuda medborgarna i USA att försvara sitt liv och sin egendom!

Berit sa...

Det är inte omöjligt att äga vapen i Frankrike, de är inte exakt en Vapenfri zon, men det är krångligt att bli godkänd. Attityden gentemot vapen är också annorlunda i Europa än i USA. Européer har haft längre tid på sig att invaggas i föreställningen att det är regeringens skyldighet att skydda dem i alla sammanhang och att de inte har något eget ansvar.
Regeringar är rädda för en beväpnad befolkning!

Kom ihåg att Islam är mycket användbar för vår politiska klass. De styrande är tacksamma för det hot som Islam presenterar, och för upprepade bevis på detta hot. Det tjänar till att rättfärdiga alla slags intrång på våra rättigheter, och alla slags intrång i våra privatliv. (kroppsvisitering, avlyssningar, husundersökningar…)Av den anledningen ska vi inte förvänta oss att staten någonsin kommer att agera effektivt mot islam, oavsett hur många attacker de utför.

Anonym sa...

Avlyssningar, ja. Nu har det visat sig vara meningslöst att avlyssna teletrafik för att uppfånga meddelanden mellan terrorister - och det fungerar nog bara på vanliga medborgare. Antag att man bildar en terroristcell på 20 personer för att spridas över världen. Man skapar en e-mailadress t.ex. Pellesvensson@gmail.com och ett långt svårt lösenord t.ex. smågrisarärviallihopa. Alla utrustas med denna kunskap om log in och lösenord och tar med sig detta när man reser ut till respektive position. Man behöver inte skicka ett enda meddelande längre. Alla kan bara gå in och läsa vad de andra skrivit i utkasten och sedan lägga till sitt eget. Allting stannar på sidan och behöver inte skickas någonstans - men kan nås från hela jordklotet.
/SB

Knute sa...

“What is happening in France is war. Two months ago Islamic State called for attacks in the country and a few weeks later, jihadis started running cars into innocent Christmas shoppers. And now the mass-murders and hostage takings. What makes this war extremelly difficult to fight is that the enemy is already here. Islamic State has millions of sympathizers spread all over Europe, many of them already hardboiled, armed and fanatizised criminals, just waiting for orders to strike. While European tax payers have worked to cater for Muslim immigrants, the latter has raised an army - Generation Jihad - that follows the Quran's genocidal doctrine of jihad: 80 percent of young Turks in Holland see “nothing wrong” in waging jihad against non-Muslims. 27 percent of all young French and 14 percent of all young British - presummably including the vast majority of the two countries' Muslim youths - sympathize with Islamic State. These horrific numbers fit well with the fact that 75 percent of Muslims in Europe think that the Quran must be taken literally. This means that the thousands of ghettos mushrooming all over the West are populated by millions of potential terrorists.”

http://10news.dk/

Anonym sa...

"Terroristerna kommer att vinna"...
Nej. Världen – vår moderna värld i västerlandet – är så ytterligt komplicerad, att de här figurerna inte har en chans. Vad kan de? Citera Koranen... (Nja, inte alla. Den är på arabiska!)
Europas ledare – Hollande, Cameron, Merkel, Renzi (IT), Rajoy (ES) osv – möts i morgon i Paris för att diskutera läget. [Margot Wallström hade inte tid; hon är fullt upptagen av kampen mot förtrycket i Palestina.]

Under tiden kanske en artikel (från 2010) av danske psykologen Nicolai Sennels om 'Skillnaderna mellan muslimer och oss i väst' kan intressera. Han hade mött unga kriminella – muslimer och västliga – i fängelset. Och konstaterat att "vi måste säga som det är; att alla utländska kriminella är muslimer". [Nja...]
Det här sade han på en konferens i Köpenhamn 2008. Han avskedades omedelbart (som främlingsfientlig) från sin tjänst i kommunen. Han arbetar nu (tror jag) i det militära, med att hjälpa danska soldater som kommer tillbaka från Afghanistan.
http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm/frm/63122/sec_id/63122

/Steve

Knute sa...

Mitt i en pågående muslimsk terrorattack med fyra mördade judar i Paris, visar BBC en politiskt korrekt “berättelse” om antisemitism i Frankrike med antydningar om vita nynazister på marsch.

http://tundratabloids.com/2015/01/bbc-publishes-narrative-themed-report-on-anti-semitism-in-france.html

http://jihadimalmo.blogspot.se/2015/01/och-for-sakerhets-skull-mordar-vi-fyra.html

Anonym sa...

Danske psykologen Nicolai Sennels möter man också i en artikel från Jihad Watch 2012: "Muslims are taught to be aggressive, insecure, irresponsible and intolerant”.
http://www.jihadwatch.org/2012/04/robert-spencer-interviews-nicolai-sennels-muslims-are-taught-to-be-aggressive-insecure-irresponsible

/ Steve

Berit sa...


"Attacken understryker bara behovet för Frankrike att omedelbart inleda förhandlingar med franska muslimer, vilket kommer att resultera i skapandet av två stater för två folk, som lever sida vid sida i fred och säkerhet, med Paris som en delad huvudstad ..."

Knute sa...

“Hej min vänner.

Nu har jag fått spännande information. Min källor är definitivt 100% säkra. Jag har som jag tidigare nämt muslimsk bakgrund och den kommer till nytta nu.
Igår lördag har det på nordstan i Göteborg, delats ut tårta och godis av de Islamska missionärerna. På stora skyltar bredvid stod det Gud är kärlek. Dessa Islamska förespråkare har varit glada och firat riktigt friskt.
Vad kan då vara anledningen till denna glädjeyra?
De svenskar och ovetande människor som gladeligen tagit emot dessa godsaker har i sin naivitet ingen aning om anledningen.
Den riktiga anledningen till detta firandet är ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i Paris. Passerande muslimer har av samma Islamska missionärer under fredagen och lördagen blivit inbjudna till moskéerna i Bellevue och Hammarkullen i Göteborg för att tillsammans fortsätta fira detta.
Jag har själv som muslim varit med på ett liknande firande i Bellevue moskén, då gällde det den lyckade attacken mot World trade center 9/11.
Dels firar man ett lyckat attentat mot Islams fiender och dels är det ett slags bröllopsfirande för de dödade attentatsmännen som nu är martyrer. Dessa martyrer hamnar nu i paradiset med sina 72 ljungfruar, därav bröllopsfirandet.
Alla svenskar och ovetandes människor har alltså i helgen varit med och firat ett lyckat attentat, ett firande som pågått mitt i Göteborg.

Av denna anledning och min egen erfarenhet har jag mycket svårt att lita på Islams förespråkare. De kan utåt med stora leenden framhålla att demokrati, yttrandefrihet och religionsfrihet är något Islam vill samexistera med för att i nästa stund fira ett lyckat attentat mot Charlie Hebdo i en närbelägen moské och Islamsk förening.
I varje troende muslim finns en mycket stor portion Muhammed. En vilja att följa i hans fotspår och imitera hans handlingar.

Jag kan som avslutning berätta att en av dessa Islamska missionärer på nordstan sa rätt upp i mitt ansikte att hade vi träffats i Syrien hade han personligen skurit av mitt huvud med glädje.”

https://www.facebook.com/mona.walter.182/posts/1549085562029696

Anonym sa...

Knute,
man borde stödja Mona Walter genom att gå in och skriva på hennes blogg. Går det att skriva på den`
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.