05 januari 2015

Vid profetens skägg!

Jag känner igen Reinfeldts ljusblåa, men vem tillhör de gula?Sveriges bostadsminister är nummer tre från vänster av männen på bilden


"Att kvinnor betraktas som andra klassens medborgare är i och för sig inget ovanligt i den muslimska kultur där Kaplan har sina rötter. Det som är anmärkningsvärt här är att Kaplan utsetts till minister av Stefan Löfven, som redan vid sitt installationstal som nyvald partiledare för Socialdemokraterna deklarerade att han var feminist, ett budskap som han sedan vid flera tillfällen har upprepat. Ändå ser Löfven inga problem med att utnämna en rättrogen muslim som Kaplan till minister."

"Det är inte meningen att Mehmet Kaplan ska jobba. Han ska glassa runt och visa för sina islamistbröder att Sverige är västvärldens mest promuslimska land dit muslimer kan åka och vila upp sig och få allt de pekar på utan att arbeta."

"Den grön/vita flaggan i bakgrunden ser ut som en IGMG-flagga (The Islamic Society of Millî Görüş) en turkisk organisation som avslöjar sin agenda: Ned med alla politiska system utom islamiskt styrelsesätt! Makten tillhör Allah, hans budbärare och de troende. Vi kommer att krossa skallen av alla som motsätter sig sharia."

Är idén om att att krossa skallen på en stor del av jordens befolkning lockande för miljöpartister? Jorden skulle må bättre då? Är det för den ekologiska balansens skull de vill ha hit islam? Kaplan är miljöpartist, vad är det för sjuka tankar som har skapat det där partiet?Something is rotten in dear old Stockholm, rötan är urgammal, nu tar de emot ett par miljoner muslimer. Ett dalauppror är inte att vänta, Stockholm är väldigt populärt, nej jag ger upp. Vi blekingar med danska rötter har inte en chans emot hjärntvätten. Adjöss Sverige, nu går jag i inre exil.

Miljöpartiet är ett klassparti för viktigpettrar:

Miljöpartisterna Åsa "Öka-Invandringen" Romson och Mehmet "Ship-to-Gaza" Kaplan

Skolminister Gustav Fridolin, MP (muslimpartiet)

18 Kommentarer:

Anonym sa...

Krossa skallarna, brukar de inte skära av dem med en kniv? Ny variant av deras huvudfixering i straffande syfte. Fredsreligionen islam har talat igen./V

Biskop Kyrillos sa...

Ja käre Knute "vart skall vi ta vägen?"

Knute sa...

Kristna kyrkor i Sverige angrips varje vecka

http://avpixlat.info/2015/01/06/kristna-kyrkor-i-sverige-angrips-varje-vecka-var-ar-karleksbomberna/#more-137857

Knute sa...

Terror!

This short video shows a policeman being killed during the Charlie Hebdo terrorist attack. Charb, the editor, is dead. Wolinski, Cabu, Tignous all cartoonists, are also dead.

This video may be removed - many people are upset that it is being shown.

http://galliawatch.blogspot.se/2015/01/terror.html

Knute sa...

Hemvändande jihadister bakom blodbad i Paris

Om svenska politiker menar något med att försvara yttrandefriheten borde man omedelbart påbörja arbete med att införa en lag som innebär att den som aktivt deltar i av myndigheterna listade krig och konflikter utomlands ska bli av med sitt medborgarskap och förvägras rätten att återvända till Sverige.

http://erixon.com/blogg/2015/01/hemvandande-jihadister-bakom-blodbad-i-paris/

Knute sa...

En moské i Danmark skickar jihadkrigare till Mellanöstern för att skoningslöst skära halsen av småbarn.

"Jeg hørte for nylig en dansk læge fra “læger uden grænser” fortælle om de danske islamister fra Grimhøjmosken og deres forfærdelige dåd mod yassidier og kurder i Irak, hvor de skånselsløst skærer halsen over på småbarn. At sige at lægen var vred er en mild underdrift. At så den højvelbårne sludre-ego-Helle reverenter talt skider i dette er jo så fuldstændigt uhørt at man ikke finder ord for at beskrive denne kvindes grusomhed. Ego-Helle lægger ikke 2 strå i kors for at stoppe de myrderier, som hendes danske undersåtter deltager i. FØJ!"

http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2015/01/07/gor-noget-ved-grimhoj-eller-ga-af/

Knute sa...

Islam ‘is a peaceful religion’ – White House Press Secretary on terrorist attack in Paris

http://therightscoop.com/islam-is-a-peaceful-religion-white-house-press-secretary-on-terrorist-attack-in-paris/

http://tundratabloids.com/2015/01/white-house-spokes-idiot-to-mslsd-islam-is-a-peaceful-religion.html

Knute sa...

Ingen är farligare än den som är motiverad av pseudoreligiösa argument, som kan planlägga en aktion och som redan har en viss stridserfarenhet.

https://www.document.no/2015/01/proffe-terrorister-hvor-mange-er-det-av-dem/

Knute sa...

“Underkastelse” – Houellebecqs nye roman spår Frankrike under islam i 2022

https://www.document.no/2015/01/underkastelse-houllebecqs-nye-roman-spar-frankrike-under-islam-i-2022/

Knute sa...

‘Jeg er ikke Charlie’ – men jeg underkaster mig heller ikke

Barnekammersnak og falskføleri for udstillingen absolut uden nogen indsats med effekt på beslutningerne. Hver af dem skulle sættes i et valgt: Her er en kasse med æbler, en vis procentdel af æblerne er forgiftet med cyankalium, resten er muligvis i orden, kan jeg få dig, din datter, din kone eller din bedste ven til at prøvesmage disse æbler?

Elitens sædvanligt højestråbende om ingenting og samtidig mindst vidende, også om Islam, mener fortsat vi skal sondre efter samme barnekammermetode: Jamen, de er jo ikke giftige alle sammen, så vi driver nogle flere herop og lader flere tage ned og træne sig, selvom det selvfølgelig kun kan blive værre af det. Kulturberigelsen synes ikke rigtig at kunne opveje de forventede tab efterhånden. Toppen er skyld i det, der sker, og det har ikke skortet på advarsler fra flere kanter i de seneste 30 år:

Tving toppen til at prøvesmage æblerne, burde være de demonstrerendes krav. Det andet er rent flæberi og dermed underkastelse, hvad Islam betyder, og hvad det i øvrigt alene går ud på for fåreflokken, som desværre er i klart flertal, fortsat med toppens fulde anerkendelse.

http://transeurabia.wordpress.com/2015/01/08/jeg-er-ikke-charlie-og-jeg-underkaster-mig-ikke/

Knute sa...

Mehmet Kaplan i blåsväder efter terrordådet – “En utsatt grupp provoceras”

Nu uppmärksammas tidigare citat av bostadsminister Mehmet Kaplan som år 2006 ifrågasatte yttrandefriheten för de tecknare som publicerade Muhammedbilder i Jyllandsposten. – Det handlar inte om yttrandefrihet utan att man kränker människor i deras tro, sade han då till tidningen Dagen.

http://nyheteridag.se/mehmet-kaplan-i-blasvader-efter-terrordadet-en-utsatt-grupp-provoceras/

http://www.mises.se/2015/01/08/mehmet-kaplan-muhammedkaritaryrer-ar-inte-en-fraga-om-yttrandefrihet/

Knute sa...

De syriska flyktingar som vägrade gå av bussen i Östersund häromveckan fick mig nästan att spricka av motstridiga känslor. De flesta av oss är ju uppfostrade så att vi tycker att det hör till god ton att visa lite tacksamhet om man får hjälp, även om formen inte är den man hoppats på.

Vi vet förstås om att det är ett musealt synsätt. Det tar inte hänsyn till att alla människor numera har ”rätt” till det mesta. Inte heller tar det hänsyn till att begrepp som ”hjälp”, ”vi” och ”ni” dekonstruerats och att begreppet ”tack” därför har blivit så komplicerat att det numera är obegripligt. Vi som bär på denna daterade etikettsreflex, räknas dessutom automatiskt som brunskjortor i tongivande kretsar på twitter, Södermalm och i andra parallella verkligheter.

Men man har den uppfostran man har. De måste ju inte bocka och ta av sig mössan. Bara le lite. Å andra sidan fick man spela mer än lovligt dum för att inte förstå syrierna, som intervjuades i Östersunds-Posten:

”’Jag är 75 år och kommer från Mellanöstern. Så skickas jag till ett ställe där det ser ut så här’, säger Isan Hydr och pekar på det isiga underlaget. ’Det är ju livsfarligt för mig att vistas här.’”

”Det här känns ju som ett fängelse, mitt ute i skogen”, fyllde en annan flykting i.

En syrier som redan bott utanför Östersund i ett halvår förklarade: ”Normalt spelar jag musik och skriver låtar. Det går inte här, jag bli helt död inombords av att bo här.”

Jag har aldrig läst en bättre sammanfattning av hur det känns att vara svensk. Frågan är om det inte var syriernas ovälkomna klarsynthet, snarare än deras otacksamhet, som väckte ont blod ute i stugorna. Man vill ogärna bli påmind om det som generationer har ägnat sig åt att förtränga.

http://www.affarsvarlden.se/tidningen/article3875355.ece

Knute sa...

Sverige, denne karikatur på et land, hvor alting er vendt på hovedet... Det kan godt være, at vi andre farer rundt som forvirrede høns, men svenskerne, især dem højt på strå, er så langt ude i (selv)godheden, at man kan få sig en tiltrængt afkobling ved blot at se 30 sekunders svensk tv.

Se nu bare det ”konservative” parti Moderaterne, som i weekenden skulle vælge ny partiformand på et ekstraordinært landsmøde. Den afgående formand, tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt, kvitterede med en højst ukonservativ tale, som han har for vane, hvorfra vi kan nøjes med et lille stump, idet han bad sit parti om at omfavne Fremtiden og se stort på alle reelle og forventelige konsekvenser af dette ideologiske hastværk:

”Lad være med at standse op, bevæg jer og fortsæt med at se den tid, der vokser frem”.

Formand Mao kunne ikke have sagt det bedre. Den nye formand, hun hedder Anna Kinberg Batra, kan sikkert heller ikke – eller også kan hun. Alt er som bekendt muligt i vores kære naboland.

https://www.document.no/2015/01/tilbake-til-fremtiden/

Knute sa...

Örebro kramar jihadistkrigare

Det är numera en karriärväg att åka till muslimskt land och massmörda civila för att sedan få jobb i hemtjänsten i Sverige.

http://erixon.com/blogg/2015/01/orebro-kramar-jihadistkrigare/

Knute sa...

Mehmet Kaplan – ett islamiskt troll i Sveriges regering. Listan över hans skumma aktiviteter är lång och det finns ännu mer att gräva fram.

http://detgodasamhallet.com/2015/06/13/mehmet-kaplan-ett-islamistisk-troll-i-sveriges-regering/

Knute sa...

- Målet är att Sverige ska vara ett land där människor inkluderas, även islamister som hatar och hotar, säger bostadsminister Mehmet Kaplan.

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/06/ljungbeck-oppet-brev-till-aftonbladets.html

gäster sa...

MP ägnar sig åt politiskt svärmeri. Helst önskar man att både bil och flyg upphörde genast, att vi skulle ha mycket mer fritid och ett ekologiskt hållbart samhälle. MP är partiet som tagit flummet in i de politiska salongerna. Världsförbättrarambitionerna omfattar friår med full lön, förbud mot fimpar, att ersätta banker med ett konto för allmänheten, och att “göra nöjesflygandet tråkigare”, för att ta några exempel.

Gemensamt för de etablerade partierna är den ständiga smutskastningen av SD, även om de vid det här laget nog börjar förstå att det är kontraproduktivt. Men vad ska de göra, frågar de sig, behandla SD som ett normalt riksdagsparti? Aldrig! För här är både pragmatiker och idealister rörande eniga – man BÖR nämligen inte vara kritisk mot islam, det är FÖRKASTLIGT att ironisera över radikalfeminismen, det är INTE TILLÅTET i det här landet att ifrågasätta invandringen och det är LÖJLIGT att älska sitt land eftersom man därmed menar att Sverige är bättre än andra länder.

http://avpixlat.info/2015/06/20/vi-har-fatt-en-ny-politisk-kast-de-oberorbara/#more-149026

Knute sa...

Miljöpartisterna jublar - inga nya gräddfiler för bilarna

130 cars burnt in Paris overnight 14. july (about 80 cars are burnt every day in France, half of them in the Parisian region)

http://galliawatch.blogspot.dk/2015/07/130-cars-burnt-in-paris-overnight.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.