13 februari 2015

Äntligen!

Efter alla dessa år har han funnit sitt kall.
Han gör reklam-video för sin sjukvårdsplan,  tar “selfies” och gör grimaser framför spegeln.
Fortsätt med det Obama, det blir mycket lugnare och betydligt billigare för oss om du ägnar all din tid åt det.3 Kommentarer:

Anonym sa...

Mer från Obama-land: "The EPA Annexes Sweden": Wall Street Journal, 10 feb.
EPA, Environmental Protection Agency, i USA har bestraffat Volvo för miljö-ovänliga motorer. Trots att det handlar om motorer som "inte byggts i USA, inte sålts i USA, förmodligen aldrig kommer hamna i USA - och inte i någon form under EPA:s beslutsrätt".
- Nu har Volvo vänt sig till Högsta Domstolen (Supreme Court) för att få det här ändrat. 72 miljoner dollar dör inte Volvo av - men man är "highly annoyed" av jippot.
- Det hela handlade från början om utsläpp av kväveoxid (NOx). Man menade ursprungligen (1991) att detta inte gällde Volvo, och en federal domstol höll (1999) med om det, men sade att EPA:s straffavgift likafullt skulle utkrävas - därför att Volvo annars skulle få en "konkurrens-fördel" vis-à-vis andra bolag som EPA-reglerna gällde för!
- 2005 slutade f.ö. EPA att lämna ut siffror för NOx-nedsmutsningen i USA.
- Jag är inte jurist, men -- USA är ett på många sätt lustigt land numera!
http://www.wsj.com/articles/holman-jenkins-the-epa-annexes-sweden-1423614114
/ SD

Anonym sa...

Wall Street Journal spärrar ut dig icke-prenumerant.
Men gör så här: Gå till news.google.com (eller vanliga google), sök på artikelns namn, "The EPA Annexes Sweden" – och du får upp en lista, med WSJ överst. Och därifrån får du själva artikeln.
/ SD

Anonym sa...

Berit,
det är ungefär på den här nivån som Obamas presidentskap ligger. Han försöker skämta bort alla sina misslyckanden.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.