09 februari 2015

Hoppas partiet lyssnar på henne

Islam är en kriminell organisation som varje år mördar tiotusentals kristna. Det är inte många svenska politiker eller journalister som vågar nämna hemskheterna vid namn. Vissa verkar till och med sympatisera med jihadisternas mordiska verksamhet, till exempel Jan Guillou när han i Aftonbladet skriver: "Kristdemokraterna - låt oss önska dem käpprätt åt helvete."

"Otäckast av alla mittenpartister i tävlingen om att skärpa lagar mot flyktingar var dock ordföranden i Kristdemokraternas ungdomsförbund, Sara Skyttedal. I en lång virrig fundering på den andra tidningens debattsida förklarade hon att 'islamismen är det största hotet mot ­demokratin i Sverige'. Hur några hundra virrpannor med skägg och kalott skulle kunna välta den svenska demokratin över ända framgick inte av hennes resonemang, det bara var så. Men följaktligen måste vi lagstifta med hårdare terrorlagar mot sådana organisationer som var 'grundlagsfientliga'. Någon sådan islamistisk organisation känner jag inte till, det gör ­inte Sara Skyttedal heller."

Som Josef Stalin sa: "Tiotusen döda är bara statistik."

Läs gärna om när nazism, islamism och kommunism smälte samman.

7 Kommentarer:

Knute sa...

“Viktigt att Sverige stöder kristen armé mot ISIS”. Vad säger Mona och Margot?

Bakom styrkan står bland annat det politiska partiet Assyriska Demokratiska Rörelsen och redan nu har man 500 man utstationerade i kristna byar och städer runt om på Nineveslätten. Deras långsiktiga mål är att ta tillbaka hela området från Daesh, så att både assyriska och yazidiska flyktingar kan återvända till sina hem.

http://nyheteridag.se/assyriska-riksforbundet-berommer-kristen-arme-mot-isis-viktigt-att-sverige-stoder/

Knute sa...

Tjugo tusen muslimer har rest till Syrien-Irak för att deltaga i den religiöst betingade mordorgien enligt uppgifter från CIA. Tretusenfyrahundra av dessa mordlystna muslimer kommer från Europa och Usa.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/11/tjugo-tusen-muslimer-till-syrien-irak/

Knute sa...

Vid Svenska kyrkans ambitiösa konferens Teologifestivalen i Uppsala under ledning av ärkebiskop Antje Jackelén predikades så kallad ersättningsteologi, som utmålar att judendomen inte längre har ett existensberättigande. Även föreställningen om den judiska världskonspirationen dyker upp.

"Om inte den kyrkoledning som driver fram och genom sitt agerande legitimerar dessa uppfattningar förstår allvaret är det alarmerande," skriver prästerna Annika Borg och Johanna Andersson.

http://www.dn.se/debatt/svenska-kyrkan-talar-med-kluven-tunga-om-judar/

Knute sa...

History Repeats Itself

This year it will be especially difficult as they witness the very probable end of the Assyrian presence in their ancestral homeland, which they have lived in since 4750 B.C.

There have been 33 genocides since 339 A.D., all but three committed by Muslims. This averages to one every 50 years. In other words, for the past 1675 years there has been genocide in the living memory of every Assyrian generation.

http://www.aina.org/releases/20140807014202.htm

Knute sa...

Multiculturalism and the Overturning of Traditional Loyalties

Feature films often provide a valuable insight into social trends. Two Australian films about the Gallipoli campaign in the First World War illustrate the point.

http://www.aina.org/guesteds/20150125133123.htm

Knute sa...

På tal om Guillou

En annan så kallad “kulturpersonlighet”, skriftställaren och folkmordsförsvararen, herr Myrdal, och dennes stiftelse, Jan Myrdalsällskapet, delar årligen ut "Leninpriset". Detta år tillfaller nämnda pris - uppkallat efter en mördare -herr Wiehe, en tredje klassens sångartist. Om herr Wiehes musikaliska talanger skall icke mera ordas än att de synes totalt bristfälliga och en plåga att lyssna till.

http://fieldmarchal.blogspot.se/2015/01/kommunisters-forakt-for-manniskovardet.html

Knute sa...

Det enda Sverige har att vara ”stolt” över när det gäller dess nuvarande flyktingpolitik, är att man har gett flyktingstatus till skojare som försökt lura till sig flyktingstatus i andra europeiska länder men misslyckats. Är det solidaritet? Ja, solidaritet med skojarna i världen. Men det är inget att vara stolt över. Sverige har haft en sådan ”generös” flyktingpolitik att man gett asylrätten till människor som inte är flyktingar. Sveriges flyktingpolitik har underminerat asylrätten. I den svenska flyktingdebatten så omfattar asylrätten alla som kommer till Sverige och påstår att de är flyktingar. Den svenska flyktingpolitiken har gjort asylrätten till en fest som är öppen för alla.

http://nimatown.blogspot.se/2015/03/svensk-flyktingpolitik-och.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.