10 februari 2015

Åtta modiga individualister mot 5000 masspsykotiska motdemonstranter"Undrar om morgondagens förstasida i Aftonbladet är tillägnad uthängning av otäcka 'islamfientliga' Pegida-demonstranter. Alla åtta."

Demonstration mot islamisering i Malmö, 'Anti-rasism' är statsreligion i Sverige

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute,
jag tror att detta gör stort intryck på folk. När de första vågar, så vågar fler. Och så vågar ännu fler. Det blir en snöboll som kommer i rullning.
/SB

Anonym sa...

Var det verkligen 5000 motdemonstranter?!! Man tar sig för pannan. Hur många av dom är myndiga? En fjortis-tjej som kalla sig ledare, Maja någonting, är 17 år.
Anna

Knute sa...

När Aftonbladet och Expressen snokar efter “rasister” på internet, är deras spårhundar personer som är dömda för våld mot oliktänkande. Den norske professorn Sigurd Skirbekk skriver:

“Det kan hävdas att många invandringsliberaler och antirasister visar våldsamma och antidemokratiska tendenser, och att de delvis leds av människor utan djupare nationella känslor, och att flera av dem är politiska opportunister som kryper för inkräktarna och bedriver åsiktscensur mot goda norrmän. I ett sådant perspektiv blir det invandringsliberalerna som mest liknar bilden av den typiska nazisten.”

https://hodja.wordpress.com/2015/02/10/venstrefascistisk-heksejagt-i-sverige/

Anonym sa...

Jag var ej där - men har förstått att det var många som inte gick in, eller kom in på "Pegida-området" på torget. Att löpa gatlopp är ju inte så roligt - och när man sedan ska gå hem är väl faran att det blir samma sak, gatlopp. Varför ska motdemonstrationer få lov att ta över?
Mats

Knute sa...

Till ”ansvariga” politiker i Malmö på tal om det senaste mångkulturella vansinnesdådet i Malmö då en kvinna och hennes spädbarn blev påkörda och livsfarligt skadade.

”Jag kan bara säga att er tystnad äcklar mig och faktum är att jag önskar att nästa vansinnesdåd utfört av en mångkulturell vilde skall drabba någon av er eller någon av era nära anhöriga. Då först kanske ni börjar fatta vad det är ni har ställt till med och vad er politik innebär.

Men det blir väl ännu en gång en oskyldig som får betala ett högt pris och som efteråt, om vederbörande är i livet, från er sida får höra hur mycket positivt det mångkulturella har inneburit för Malmö och det är en styrka att 170 olika språk talas här och att Malmö numera har blivit så spännande.

Så in i helvete spännande att du aldrig vet när du blir ihjälkörd, misshandlad eller rånad när du ger dig ut på gatorna.
Det enda mångkulturella inslag som fattas i vår stad numera är väl att en självmordsbombare går upp på en buss och spränger sig själv och ett antal andra i bitar.

När detta har hänt, vilket troligen bara är en tidsfråga,så har drömmen om erat mångkulturella paradis blivit fullbordat.”

http://petterssonsblogg.se/2015/02/12/sandor-ar-lite-grinig/#more-119456

Personerna som suttit i det flyende fordonet klarade sig utan allvarliga skador och lämnade platsen springandes. Samtliga fyra gripna är arabiska invandrare, tre av dem är tungt kriminella mellan 20 och 22 år gamla som förekommit i flera uppmärksammade och mycket grova våldsbrott de senaste åren. En av dem är dessutom en ökänd vänsterextremist som bland annat deltagit i den bland extremister hyllade ”solidaritetsgruppen” ”Reclaim Rosengård”. Två av de brottsmisstänkta männen är ett brödrapar.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/12/terroristattack-i-malmo/#more-119413

Blodigt skottdrama för att lastbilsförare tutat

Lastbilsföraren kunde inte passera när han fick möte med en personbil på en smal gata i Malmö. Han valde då att tuta i hopp om att få bilisten att backa. Men istället slutade allt med ett blodigt drama. Chuffören misshandlades svårt och hans vän sköts i benet. Nu står en 23-årig Malmöbo åtalad vid tingsrätten för grov misshandel.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/12/blodigt-skottdrama-for-att-lastbilsforare-tutat/#more-119421

Knute sa...

Sverigedemokraterna ökar till 19 procent i senaste opinionsundersökningen

“I förvirrade kommentarer försöker man förklara denna ökning med utspel från KD och FP. Att de talar om integration och migration skulle automatiskt gynna SD. Sådant snack är vansinnigt obegåvat.

Ökningen har rimligen mer att göra med det besinningslösa våld som muslimska extremister utövade i Paris för en månad sedan. Och det faktum att Europol erkänt att de extremister som efter träning återvänder från Syrien och övriga Mellanöstern nu är så många att polisen omöjligen kan övervaka dem alla. De etablerade partierna blundar och stoppar huvudet i sanden. Bara Sverigedemokraterna talar om problemet och vill göra något åt det.

Man kan ha hur många invändningar mot SD:s politik man vill, men man kan inte förneka att de ser problemen. De etablerade partierna gör det inte. De har inga svar, inga funderingar, inga tankar. Bara torra, stela, föråldrade plattityder utan innehåll och mening.”

http://erixon.com/blogg/2015/02/svensk-politik-vid-vagskal/

Knute sa...

Nu knäcks ryggen på välfärdsstaten Sverige. Minst en miljon invandrare förväntas fram till valet 2018. 400.000 och 2,1 anhöriga per "flykting".

http://snaphanen.dk/2015/02/14/islam-vs-islamism/

Knute sa...

”Att stanna kvar i en stad som man måste vara ‘modig’ för att bo i, är ju komplett vansinne. Hur i hela fridens namn uppfostrar man sina barn i en sån stad? Sänder dem på kampsport? Lär dem vapenhantering? Köper tårgas och kniv i julklapp? Känns det sunt att stanna kvar där?”

http://www.d-intl.com/2015/02/12/elegi-over-malmo/

Knute sa...

Sverige blir mer och mer ett ”safe haven” för muslimska extremister. ISIS har fått en ny betydelse idag. Islamiska Staten I Sverige.

http://www.thoralf.se/

Knute sa...

Generelt er det gået over hovedet på mange i Danmark, at Tyskland er Sverige #2. Vi burde i højere grad afdække Tyskland som endnu en ekstrem ”case” og i større grad vise, hvordan medierne dernede fuldkommen ublu propaganderer masseindvandring.

Det er på mange måder mere skræmmende end Sverige, da der her er tale om et land med 8 gange så mange mennesker, to totalitære fortider, og senest: EU’s kurator – chefarkitekten bag hele det vældige, masseindvandringsfremmende, overnationale projekt.

Her kan man som sagt samtidig trække på tidligere tiders erfaring med ”holdningsbearbejdning”, dvs., propaganda målrettet befolkningen.
Den seneste større succes dette maskineri har præsteret, må uden tvivl betegnes som miskrediteringen af Pegida og minimeringen af dennes indflydelse.
Dem, der husker tilbage, vil nok huske den massive kampagne i de tyske medier, der i efteråret og vinteren blev kørt mod Pegida, samt de helt konkrete modarrangementer, der blev afholdt i den forbindelse – f.eks. da lysene på byers vartegn blev slukket ”i solidaritet” mod Pegida og diverse pompøst arrangerede “koncerter for kærlighed”. Noget, der er fuldstændig umuligt at gøre uden støtte oppefra. Altså med andre ord gik staten direkte ind og dirigerede en modkampagne – med det ønskede resultat.

http://www.uriasposten.net/archives/67294#comment-3985316

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.