21 februari 2015

Det som dom kallar "värdegrund" borde heta "åsiktsterror"

Han lever inte i verkligheten utan i en kändisbubbla

      

Svensk ståuppkomiker överträder förbudet mot att påtala att invandringen medför kostnader. I själva verket finns beräkningar av väsentligt mer räknekunniga än Schyffert som visar att de verkliga kostnaderna är ännu högre. Men vi gör som Schyffert och säger Ähh, vad fan.

FI + MP = FIMP - såväl bildligt som bokstavligt

      

Nu reagerar även lattedrickarna mot tiggarinvasionen. Men att tiggeriet är organiserat är förstås något som Sverigedemokraterna har hittat på.

Miljöpartist kall som IS

     

De västeuropeiska kvinnorna har förlöjligat och förtryckt sina söners maskulina instinkter och gjort dem till tråkmånsar. Så kommer shejkerna från öknen och lockar med underkastelse. Islam betyder underkastelse.
Den kände popmusikern Alexander Bard skrev i sin bok "Det Globala Imperiet" att eftersom så många tyska män dödades i första världskriget fick Hitler duga som substitut och hyllades av kvinnorna.

Sanningsministeriet vill ha jämställdhet i historieböckerna

      

Den kände kriminologen Leif GW Persson: "Den där Fridolin är en orm, men det lär ju visa sig. Men det går tillbaka till tiden när han skulle bli nåt slags stjärnreporter på TV4. Jag har aldrig i mänsklig mening träffat en mer hänsynslös och dålig journalist. Och det där är egenskaper som naturligtvis går igen i annat."

Trevlig tjej från Verklighetens folk

      

"Torsdagskvällens SVT Debatt blev en skrämmande parad i svensk naivitet och kulturrelativism då bland annat återvändande IS-terrorister diskuterades.
I ett stormande hav av dumhet, var KDU-ordföranden Sara Skyttedal en fyrbåk av hopp för det sunda förnuftet då hon gick hårt fram för svenska och västerländska värderingar och frihet och mot barbariet." Avpixlat

"Illröda i ansiktet av aggressivitet och upphetsning satt massmördarnas förespråkare där i form av kommunister och muhammedaner, och mitt i allt detta virrvarr av mänsklig degenerering sitter Sara, sval och skön, och med ett vackert litet leende förklarar hon sin ståndpunkt, så många sekunder det nu går, för nu tar apberget i ända nerifrån tårna för att fräsa ifrån mot denna kvinna, som i övrigt verkar fullständigt oberörd av all den ångestfyllda satansdyrkan som strålade ur apberget liksom strålningen från ett havererat kärnkraftverk." Skinn på näsan

Debattprogram i Sveriges Television brukar vara förskräckliga. Programledare och publik, alla tävlar med varandra om vem som tycker mest synd om terrorister. Men att stå upp för friheten mot barbariet, det är svensk värdegrund, inte floskler om feministisk utrikespolitik och jag vet inte vad.

Dags att göra som TinTin... lägga benen på ryggen och dra.

      

12 Kommentarer:

Knute sa...

Arbetsförmedlingen ägnade sig åt IS-rekrytering. Det verkar inte finnas något stopp på de massinvandringsrelaterade stolligheterna i Sverige.

http://avpixlat.info/2015/02/20/etableringslotsar-misstanks-ha-rekryterat-till-is/#more-141275

Knute sa...

Snart går männen om – i alla fall i antal. Enligt Statistiska centralbyrån kommer det i mitten av mars att finnas fler män än kvinnor i Sverige.

Det är ett trendbrott, genom tiderna har det alltid funnits fler kvinnor än män. Av två enkla skäl. Det ena är att det föds fler flickor, det andra är att män i alla åldrar har en högre dödlighet.

2014 var det invandringsöverskottet som gjorde att könsdifferensen minskade.

http://www.samtiden.nu/10925/16-mars-ar-mannen-majoritet/

Knute sa...

“Tack och lov kommer inte alla till Sverige” säger kungen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20348314.ab

Knute sa...

I brist på Buddha-statyer att spränga, utsatte våra inhemska talibaner en kyrka för inbrott och skadegörelse. Uppbrutet golv, krossade rutor, sönderslagna lamphållare och trasig elektronik. Så ser det ut i Norrsunda kyrka torsdagen den 19 februari.

Det var en vaktmästare som vid tolvtiden skulle göra ordning för dagens begravning som upptäckte vad som hänt i Norrsunda kyrka i Rosersberg. Det var så mycket förstört att begravningsceremonin flyttades till Märsta kyrka.

http://www.unt.se/sigtunabygden/kyrka-utsatt-for-inbrott-och-skadegorelse-3606454.aspx

Knute sa...

Man behöver inte gå längre än till för- och grundskolor för att skaffa kunskap om hur lojala "vanliga" muslimer är mot de svenska värderingarna.
Den som i dag påstår att Sverige trots massinvandringen och Decemberöverenskommelsen är en demokrati skall omedelbart avfärdas som lögnare.

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/02/begavningsnivan-hos-svenska.html

Knute sa...

Hit går tiggarnas pengar - Soroca i Rumänien, ‘capitala romilor’ (romernas huvudstad)

Romerna skaffar enorma förmögenheter via lukrativa affärsrörelser: tiggeri, ficktjuveri, snatteri, stölder, rån, prostitution, utpressning. De har en armé som de skickar ut till väst Europa ledda av många andra ‘underchefer’. Hundratusentals ‘fotsoldater’ sitter och tigger där, de är tränade att se ut som fattiga krakar, de är tränade att ljuga för alla. Rena maffian – baronen (gudfader) heter ‘bulibascha’ på deras språk.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/22/hit-gar-tiggarnas-pengar/#more-120315

Knute sa...

Medan kåkstäderna växer som svampar i Stockholmsområdets förorter, går det desto snabbare från ord till handling då tiggarna kommer för nära makthavarna själva.

“Massavhysning av tiggare” kallar Aftonbladet idag då polisen i morse körde bort ett 20-tal tiggare från Östra Järnvägsgatan och Olof Palmes gata i centrala Stockholm.

Tiggarna transporterades till ett boende i Vårberg, en förort i södra Stockholm, där de kan stanna i upp till fem dygn.

För några veckor sedan avhystes tiggare från Sergels torg, där de både sov och använde området som toalett.

http://avpixlat.info/2015/02/25/tiggare-avhysta-fran-centrala-stockholm/#more-141504

Knute sa...

Åtalas för att ha liknat ett böneutrop vid ljudet av en åsna som har ont i magen.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/02/asiktskorridoren-har-muterat-till-ett.html

Knute sa...

IS skär ju halsen av folk, då är de ju huvudjägare!

SD-politiker jämförde IS med huvudjägare – utesluts ur IF Metall

http://avpixlat.info/2015/02/25/sd-politiker-jamforde-is-med-huvudjagare-utesluts-ur-if-metall/#more-141565

Knute sa...

Ett massmedium som fått blodsmak i munnen släpper inte taget om offret. Det mals på i all evinnerlighet tills bytet är nedlagt. Det vill sägas avgår från aktuell post eller befattning eller tvingas bort av andra. En extra piff på det hela blir det givetvis om offret tar sitt eget liv som i det tragiska exemplet med SD Båstads förre ordförande.

Ordet ”tidningar” härrör etymologiskt från det ålderdomliga ”tidender”, som betyder underrättelser eller nyheter. Det var dock mycket länge sedan svenska tidningar och media i stort sysslade enbart med sådant. På senare tid i dessa yttersta av dagar har media fått för sig att de inte bara skall fungera som nyhetsförmedlare och granskare, utan även påtaga sig rollerna som domare och bödlar.

Numera anlitar såväl Expressen som Aftonbladet den så kallade Researchgruppen i syfte att klämma åt personer med obekväma åsikter i allmänhet och sverigedemokratiska sådana i synnerhet. Gruppen kallades tidigare AFA Dokumentation och fungerade som namnet anvisar som extremvänsterns hemliga underrättelsetjänst, ett svenskt Stasi i miniatyr.

https://tommyhansson.wordpress.com/2015/02/26/media-som-granskare-domare-och-bodlar/

Knute sa...

“Vi förväntas nicka instämmande till primitiva, barbariska och falska uppfattningar, så länge invandrare framför dem. De svenska värderingarna är bara en röst bland många andra. Det svenska får inte vara överordnat andra. Om exempelvis palestinska skolböcker utmålar judar som apor borde svenska skolböcker också ta med detta perspektiv.”

http://erixon.com/blogg/2015/03/fran-integration-till-assimilering/

Knute sa...

En somalisk innvandrer skal ha knivmishandlet minst to personer rett utenfor Stockholm på mandag kveld. 31-årige Abdinaser Abdulle ble pågrepet etter å ha knivstukket en bussjåfør i halsen og så ranet og knivstukket en kvinne i magen og tatt hennes bil.

https://www.frieord.no/utenriks/abdinaser-abdulle-31-knivstakk-bussjafor-i-halsen-og-kvinne-i-magen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.