21 februari 2015

Europeisk kolonisation är det enda som moderniserat Islam

               

Islam blev aldrig upplyst. Det slutade aldrig att vara "medeltida". Den enda “upplysning” de erhöll skedde genom den europeiska kolonialismen. Det är en andrahands-upplysning som bara var ytlig.

    ISIS är inte bara sexhundratals-islam. Det är också Islam innan fransmännen och engelsmännen kom. Det är vad den muslimska världen var, innan den tvingades att ha presidenter och konstitutioner, innan den tvingades att låtsas att den brydde sig om begreppet “lika rättigheter för alla.”

    Medierna rapporterade om händelsen där den jordanska piloten brändes, som om det var en oöverträffad  vederstyggelse.  Men muslimska kättare, liksom judar och kristna anklagade för hädelse, har bränts levande för sina brott mot islam. Det finns många redogörelser för det, inte bara från sexhundratalet utan också från 18-och- 19-hundratalen. De som inte brändes,  halshöggs.

    Detta var inte något som praktiserades av någon  apokalyptisk dödskult. De var den islamiska lagen i "kosmopolitiska" delar av Nordafrika. Den enda anledningen till att det inte är lag nu är därför att fransmännen lämnade efter sig några av sina egna lagar.

    Muslimska länder som Saudiarabien, som aldrig riktigt koloniserades, fortsätter att halshugga män och kvinnor för "häxeri och trolldom." Inte bara under sexhundratalet eller nittonhundratalet utan förra året.

    Problemet är inte att ISIS är "medeltida". Problemet är att islam är det. (Greenfield)

Den enda anledningen till “Summit on Countering Violent Extremism" (“toppmöte för att bekämpa våldsam extremism”),  var att skapa en plattform för Obama att ge ett inledningsanförande. I det insisterade han, som han alltid gör, att den islamiska terrorismen har ingenting att göra med islam.
Han citerade ett brev från en femteklassare, en muslimsk flicka som heter Sabrina. Hon skrev: “Om vissa muslimer gör hemska saker betyder det inte att alla gör det.” President Obama var imponerad av dessa ord av  "visdom" men han imponeras också av Marie Harf.
 
Naturligtvis tror ingen vettig person att varje muslim på planeten är en al-Qaida sympatisör eller en islamisk terrorist. Problemet är att (1) alltför många muslimer sympatiserar med åsikten att islam bör ta över världen,  (2)  islamiska organisationer är de mest framstående utövarna av terrorism i hela världen just nu.

State Departments taleskvinna Marie Harf menar att den långsiktiga lösningen för att hantera Islamic State-terrorister är att hjälpa dem med ekonomiska möjligheter - hjälpa dem att få jobb - och att de som kritiserade hennes förslag var kanske inte smarta nog att förstå.

Obama presenterade denna “lösning” för delegaterna från de 60 länder som deltog i hans toppmöte.  “Skapandet av arbetstillfällen är egentligen allt som behövs för att stoppa islamistiska terrorister som mördar kristna, judar och andra muslimer." Obama kallar terroristerna för "extremister".

Det internationella samfundet måste ta itu med ”missnöjet" som terrorister utnyttjar, inklusive ekonomiska och politiska frågor. (FoxNews, 19 Feb 2015)

Alltsedan Obama och hans administration kom till makten har de sagt att de skulle skapa arbetstillfällen och det har gått åt rakt motsatt håll. USA har förlorat fler och fler jobb men nu ska han ordna jobb åt terrorister?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Koranen, surah 5, vers 33 (eller 37) i svensk översättning (Zetterstéen 1917):
"Deras lön som bekämpa Gud [Allah] och hans apostel [Muhammed] och anstifta ofärd på jorden, varder blott
att de dödas eller korsfästas, eller
att deras händer och fötter avhuggas korsvis, eller
att de förvisas ur landet.
Detta varder deras skam i detta livet, och i det tillkommande väntar dem ett förskräckligt straff."
- Ni ser att ISIS noga följer Allahs krav! (Ja, "förvisas" hoppar de över förstås. Det behövs inte.)
- Allah själv förmår inte klara av sådana här komplicerade saker.
- Tur då för oss här nere på jorden att vi har ISIS! Som kan utföra Allahs vilja!
/ SD

Knute sa...

“Efter att ni tvingat mig att finansiera korsfästning av barn har ni också avsagt er all rätt att predika moral för mig.

Idag fick vi veta att pengar som de svenska politikerna har konfiskerat från arbetande svenskar har gått till att finansiera rekrytering av terrorister. Svenskar har med andra ord tvingats betala skatt för att finansiera våldtäkter, mord, slaveri, folkfördrivningar och korsfästningar av barn. Det är svårt att tänka sig ett mer effektivt sätt att undergräva legitimiteten för Skatteverkets verksamhet.

Det sjukaste i sammanhanget är att de politiker som tvingat de svenska skattebetalarna att finansiera Daeshs och Hamas terror anser sig förmer än samma skattebetalare."

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/02/vardegrundsdemokrati-vid-vags-ande.html

Knute sa...

“Islam har vävts in i vårt lands tyg ända sedan det grundades”, sa Obama och pekade på Michelles kläder, hon hade på grund av hans högtidliga tal vid terrorkonferensen klätt upp sig i burka.

After President Barack Obama said this week that “Islam has been woven into the fabric of our country since its founding,” Glenn Beck asked historian David Barton to come on his radio program and share some examples of what the president meant.

“In all the reading I’ve done, thousands of books, there’s nothing there,” Barton said on Friday. “I mean, we know that Muslims were the folks who captured the slaves sent to America, largely out of Africa. … The Muslims did the slave hunting and the slave trading, et cetera. The first Muslims came to America as a result of the Muslims capturing them and sending them to the Dutch traders.”

Barton said that beyond their heavy involvement in the slave trade, America was at war with the Barbary pirates shortly after the founding of the country, but those were “the two biggest contributions.”

“This is the fabric,” Beck said with heavy sarcasm. “I mean, it’s practically the whole blanket.”

http://sheikyermami.com/2015/02/there-is-no-islam-woven-into-americas-fabric/#more-166432

http://www.theblaze.com/stories/2015/02/20/historian-david-barton-takes-apart-obamas-claim-that-islam-has-been-woven-into-the-fabric-of-our-country-since-its-founding/

http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2015/02/18/remarks-president-closing-summit-countering-violent-extremism

Knute sa...

En lista med 5 förståelser som har uppstått oftast i mötena mellan mitt sinne och en Koran-vers:

1. Det här är fuckin’ tråkigt

2. Det är ta mig fan eländigt skrivit det här

3.Det finns ingen moral i texten här

4. Det finns inte ens något poäng i den här fimp-texten

5. Nå där kom det så en moral, och den var allvarligt sjuk i huvet

http://bohemianrhapsody.dk/2009/09/27/koranen-er-mulig-at-forsta/

elina sa...

Det finns likheter mellan Obama (Marie Harf) och Mona Sahlin: lite jobb fixar terrorn. Tänk, så enkelt var det. Varför kom ingen på det tidigare så vi slapp bomba Libyen, åka till Afghanistan, ta mot syriska flyktingar osv. Ge jobb åt terrorledarna nu blir en ny fredsslogan!

Knute sa...

The Endgame – White Genocide

I 1950 var 32 procent af verdens befolkning af europæisk afstamning, i dag er det 10 procent for nedadgående. Afrikas befolkning fordobles de næste 30 år, alligevel lokker Europa med løfter om ophold hundredetusinder afrikanere ud på Middelhavet om året, hvor en politik som Australiens ville holde dem hjemme og spare enhver druknedød.

Alligevel betragter næsten alle europæiske politikere Flygtningekonventionen som helligere end Mosetavlerne, selvom ethvert blik på Mellemøsten og Afrika fortæller os, at vi kan udslette os selv og europæisk kultur i løbet af den kommende generation.

http://snaphanen.dk/2015/03/02/the-endgame-white-genocide/#more-182256

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.