17 februari 2015

Islam har inget med islam att göra

Svenska Dagbladets kulturchef spelar dum:

”En falsk känsla av logik. Skotten mot kulturcentret och synagogan är lika vedervärdiga, men på olika sätt. Kanske finner attentatsmännen själva något märkligt, konspiratoriskt samband mellan de olika offren för terrorn.”

Man måste vara grundligt impregnerad och marinerad med politisk korrekthet för att inte begripa att detta märkliga konspiratoriska samband finns i Koranen. "Låt nu svärden vina över förnekarnas huvuden och händer!" 8:12

70 år efter befrielsen av Auschwitz har kulturvänstern hämtat sin paroll från de nazityska koncentrationslägren och modifierat den till "Allah macht frei". Låt bara terroristerna ha ihjäl karikatyrtecknarna och judarna så får nog vi andra vara i fred. Men folk går inte längre på propagandan.

Samtidigt som judar i Europa snart inte har något annat val än att flytta till Israel, vad gör Sverige och statsminister Löfven? Fortsätter att skänka miljarder till islamister i Palestina, som i stort sett inte har någon annan tanke i huvudet än att utrota judarna i Israel. Vilken dårskap att motarbeta den enda demokratin i Mellanöstern.

Bilden hämtad här

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Inte bara moskéer, utan även fängelser rekryterar jihadister. Terroristen i Köpenhamn ändrade beteende medan han satt fängslad för att ha knivstuckit en slumpmässigt utvald passagerare på ett tåg. Fängelsepersonalen slog larm om att han tänkte dra till Syrien för att slåss för Islamiska staten. Fängelse-imamen däremot var inte bekymrad. Kanske han hade bidragit till radikaliseringen?

https://www.document.no/2015/02/endret-atferd-radikalt-i-fengslet/

Christer sa...

Dags att hålla isär muslimer och kuffars i fängelserna. Att fängelserna är rekryteringsbas bevisar att islam är en kriminell organisation, tusenfalt farligare än den italieska maffian.

Anonym sa...

Muslimerna har inte bara som mål att utrota judar utan i vårt land Sverige svenska folket och så gäller även övriga länder i väst. Tyvärr är det nog så att kulturchefen på SvD spelar inte dum. Han är dum. Det är meningen så att säga att våra journalister inte skall vara klipska. Nej, de skall uppfostra oss att tänka rätt. Här är en bra blogg som behandlar ämnet inlärd dumhet. Läs den
https://morklaggning.wordpress.com/2015/02/13/inlard-dumhet/

Polly Ester sa...

Det låter som självklart att fängelse-imamen påverkat snorungen. Hur ofta träffades dom? Flera timmar dagligen?
Anna

Anonym sa...

Gerda
Läste din länk. Strålande skrivet - och sant.
/SB

Knute sa...

Försöken att till varje pris försöka undvika att koppla ihop terrorism med islam påminner om den kända frasen "don't mention the war" i serien Pang i bygget (Fawlty Towers).

http://spydet.blogspot.se/2015/02/dont-mention-war.html

Från Wikipedia:

Polly har precis tagit emot de tyska gästerna då den förvirrade Basil (John Cleese) anländer och försätter sig i en rad pinsamma situationer. Det är även i detta sammanhang som den kända frasen "don't mention the war!" ("nämn inte kriget!") myntas. Basil, som säger sig vilja undvika prata om andra världskriget kommer tvärtom ideligen in på detta, till gästernas förtvivlan. Därefter gör han även en imitation av Hitler innan scenen slutar i kaos då läkaren anländer för att hämta tillbaka honom till sjukhuset. De tyska gästerna undrar sålunda hur detta märkliga folk engelsmännen kunde besegra dem i krig och en äldre tysk får sista repliken: "How ever could they win?!"

http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Germans

Knute sa...

När fångarna i danska fängelser rastas eller sitter i tv-rummet så hotar de tecknare och media omväxlande med att hylla terroristattackerna i Paris i början av januari.

Det säger ordföranden för de uniformerade vakterna i danska fängelser.

Omar Abdel Hamid El-Hussein, misstänkt för helgens terrordåd satt under sin fängelsetid med bland andra terroristdömde Sam Mansour, som tidigare straffats för att radikalisera medfångar. Mansour är även känd som Danmarks förste terrorist, dömd 2007.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/17/muhammedtecknarna-ska-slas-ihjal/#more-119850

Knute sa...

“Delar av norra Libyen har utropats som ett kalifat av IS. Det var här man skar halsen av 21 egyptiska gästarbetare. Det var också härifrån de 2 000 båtflyktingarna som italienska fartyg räddade i helgen kom.

Min personliga övertygelse är att det väller in IS-krigare i Europa just nu och möjligen fanns ett stort antal av dem med bland de som räddades i helgen. Ivrigt påhejade av inte minst svenska politiker och EU-parlamentariker, tar sig dessa individer in i och genom Europa mot utstakade mål i väntan på givna signaler. Cirka 2 000 anländer till Sverige från länder som Syrien och Irak varje vecka. Vi vet att 90% av dem saknar pass och andra id-handlingar.

Sveriges regering vill nu tvinga Sveriges alla kommuner att ta emot asylsökande. Det kan i praktiken innebära att Sveriges 290 kommuner kan komma att härbärgera IS-krigare i en snar framtid. Bara i år väntas runt 80 000 araber och andra muslimer anlända till Sverige utan id-handlingar. Ingen vet vilka dessa personer är, varifrån de kommer och varför de kommer. Om så bara 1% av dessa är IS-krigare eller tillhörande andra muslimska terrorgrupper, är det så många som 800 mördarmaskiner som ska fördelas ut bland våra kommuner…bara i år.

Att beväpna sig är lätt, att undgå radarn ännu lättare och att manipulera naiva svenska myndigheter och politiker är allra lättast. De som kanske borde känna sig mest rädda är de riktiga flyktingar som flytt IS galenskaper och det är faktiskt riktiga flyktingar som varnat för att terrorister gömmer sig bland dem."

http://petterssonsblogg.se/2015/02/17/allt-fler-is-krigare-till-europa/

Knute sa...

Krokodiltårar

The prime minister of Denmark laid flowers on Sunday, Feb. 15, at the site where the day before a Jewish man was shot in the head and killed while volunteering as a security guard outside of a synagogue in Copenhagen, Denmark.

Was the murder of Dan Uzan, the son of an Israeli father, an act in which the Danish government was indirectly complicit?

Denmark has been financially supporting anti-Israel organizations to the tune of many millions of dollars a year, for many years running.

So in the guise of “doing good” for the poor Palestinian Arabs, Denmark has been funding entities whose raison d’être is to encourage not only the Arabs in the Middle East but those in Denmark as well, to demonize Jews and Israel.

Under the facade of human rights, all of these groups do highly visible anti-Israel advocacy in Denmark, contributing to the environment of hate and violence.

That is the kind of crucible in which Omar Abdel el-Hussein, the 22 year-old Danish terrorist who shot many and killed two people last Saturday, including Dan Uzan, was forged.

So unless the Danes are willing to join together with Israel and like-minded nations to fight cross-border oozing terrorism, there will be more crocodile tears for dead Jews in Denmark.

http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/devastated-by-slain-jew-denmark-huge-funder-of-anti-israel-activity/2015/02/17/2/

Knute sa...

Varför har Sverige inte tagit lärdom av sina grannländer i Norden? I Norge, Danmark och Finland har man inga 100.000 asylsökande som vill in i länderna varje år. Några studiebesök i dessa länder hade kunnat ge vid handen att man där inte ser mellan fingrarna med lögnaktiga påståenden om att 22-, 28- och rentav 36-åringar är 17 år gamla, man gör åldersbedömningar. Inte heller tolererar man att syrier som redan har PUT eller rentav medborgarskap i andra länder får söka asyl. Asylsökande ges inte automatiskt PUT bara för att de påstår sig vara från ett visst land! Och man ska kunna styrka vem man är. Samt ha asyl- eller skyddsskäl och migrationsmyndigheterna får inte låta beslut påverkas av vad politiker eller journalister tycker eftersom de är fristående myndigheter som ska verka på juridisk, inte politisk grund.

Med asylbedragare får Sverige in många människor som är – eller kan bli – farliga för landet och folket. De nordiska länderna har börjat uttrycka oro över hur Sverige hanterar asyleriet, de befarar – med stor sannolikhet med rätta – att osäkerhet och otrygghet kommer att börja spilla över även på dem. Vi som bor här i Sverige, inklusive de som haft asyl- eller skyddsskäl, har ingen aning om vilka alla dessa människor är, som nu kan sägas mer eller mindre väller in. Vi vet inte varifrån de kommer, vad de har gjort (mördat, våldtagit, begått terrorhandlingar?) eller vad anledningen är till att de kommer hit. Men ändå ska vi betala med våra skattepengar men också med oro och otrygghet.

https://meritwager.wordpress.com/2015/02/16/tomt-prat-leder-ingenvart-lar-av-de-andra-nordiska-landerna-i-stallet/

Knute sa...

Prästen Helene Sturefeldt frågar en av sina muslimska vänner:

- Varifrån tror du IS får sin inspiration?
- Jag tror det kanske är USA som stödjer dem... för att skapa oreda... Men jag är glad att jag är här i Sverige.

Och för att visa sin uppskattning, och sitt sätt att söka samförstånd och fred, citerade hon SURA 5:85:

.. OCH DU SKALL FINNA ATT DE SOM SÄGA:
"VI ÄR FÖRVISSO KRISTNA" ÄR MEST BENÄGNA FÖR KÄRLEK MOT DEM SOM TRO... FÖR ATT DE EJ ÄRO HÖGMODIGA...

http://helenesturefelt.blogspot.se/2015/02/bortom-terrorn.html

Knute sa...

Muhammeds anhängare lyssnade inte till den suran utan hellre till de 140 uppmaningarna att slå ihjäl folk. Det såg man vid Libyens strand nyligen, då havet färgades rött av 21 kristnas blod.

Sura 5:85 är motsägelsefull. Den börjar med att säga att de som är mest fientliga mot muslimer är judar och hedningar. Idén var att skapa misstroende mot judarna, vilket avspeglas i vår tid då muslimska politiker överallt är ivriga att intyga att deras grundläggande mål är att krossa Israel. Det handlar inte om politik utan om att följa Muhammeds plan för judarna.

Muhammed gillade inte kristna heller, men i samma sura säger han att de som älskar muslimerna mest är de kristna; ett försök att härska genom att söndra. Han visste att det låg i de kristnas karaktär att älska. Men för säkerhets skull befallde han muslimerna att inte återgälda de kristnas kärlek.

Knute sa...

"This red surf, this sea of blood, is a selling point for the mujahideen. They deliberately create these elaborate images of slaughter and exsanguination to encourage would-be jihad warriors to make hijra to the Islamic state, and also to entice infidel psychopaths to convert to Islam."

http://gatesofvienna.net/2015/02/surfs-up/

Skräckvideo i färg med hemsk islamisk sång. Havet färgades rött när fanatiska muslimer i Libyen skar halsen av 21 stackars oskyldiga människor. Men det är förstås Vilks fel.

Ann Heberlein har i en debattartikel lagt ansvaret för helgens terrordåd på Lars Vilks, varpå Sveriges Radio valde att nyansera ansvarsbördan genom att fråga Israels ambassadör om inte även judarna hade del i skulden.

Som om inte detta räckte valde idag även Gudrun Schyman att kommentera helgens terrordåd. I spåren av en tragedi vars orsaker hennes parti systematiskt förnekat, valde Schyman att i en debattartikel cyniskt försöka använda det inträffade som argument för hennes egen fanatiska världsåskådnings förträfflighet.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/02/en-dag-i-darhuset-4.html

En anmärkningsvärt originell vinkling på det hela:

“Att invandringen har skulden för terrorn i Europa, är ju som att säga att vägarna har skulden för alla trafikolyckorna. I den meningen att utan vägar - inga trafikolyckor. Men poängen är hur användbar denna insikt är.”

Man behöver inte hänga upp sig på det listiga i den outtalade förutsättningen, nämligen att invandring i likhet med vägar är något man bara måste ha, även om omfattningen av invandringen till Norge med denna transportmetafor är att jämföra med ett land som asfalteras helt ner.

https://www.document.no/2015/02/vi-er-i-hendene-pa-disse-her-2/

Knute sa...

Vänstern har drabbats av islams 1400-åriga mögel. Mögel kan växa i levande varelser och framkalla sjukdom. Såvida man inte framställer penicillin av det, men sådan uppfinningsrikedom har inte synts till, varken hos vänster eller islam.

Vilken usel förebild, en profet som själv mördade och som förespråkade mord. Ingen andlighet, i stället en exakt imitation av vad en människa, profeten, antogs ha gjort.

“This runs the risk of establishing Islam at the level of the Bedouin society of that time, and anchoring it forever in the sixth century A.D. The remit of the heavenly hosts was with rules of food and clothing — like heavenly housekeeping! Really a flat, desiccated idea of religion!”

http://gatesofvienna.net/2015/02/islam-and-violence-the-left-in-the-mildew-of-a-thousand-years/

Knute sa...

The hit-man is down…
…but where is the point-man…?

Hvor tætte er forbindelserne mellem Éngangsliztenz AFAtiske Sturm-Abteilung og Jihadisterne? – Det spørgsmål vil jeg ikke overlade til Politiet, vel vidende at skulle de finde en sådan, vil den omgående blive arkiveret lodret i ledelsens arkiv over sager, der ikke må opklares.

https://voldposten.wordpress.com/2015/02/17/the-hit-man-is-down/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.