06 februari 2015

Mer pengar till terroristerna

             

Barack Obama föreslog på måndagen att vi ska ge mer än 1 miljard dollar i civilt och militärt bistånd till Pakistan.  Han beskriver landet som en "strategiskt viktig nation".

De viktigaste inslagen i den föreslagna budgeten inkluderar att stärka pakistanska militären i dess kamp mot extremism, säkerhet vad gäller kärnkraftanläggning, stabilitet i Afghanistan, ekonomisk utveckling och förbättring av förbindelser med Indien.

————————

Vi har ruinerat oss i kriget mot terrorismen men det hindrar inte Obama från att finansiera mer terrorism. Kom ihåg att Obama dödade Osama bin Laden ... i Pakistan.

Vad är en miljard obama-dollar värda egentligen?

5 Kommentarer:

Knute sa...

Islam som kultur och religion är ett mycket större problem än enstaka terrordåd, och det eviga relativiserande man hör från naivisterne biter sig själv i svansen. Nationalsocialism utan Holocaust kommer fortfarande att vara totalitär, på samma sätt som islam även i den mest moderata versionen utgör ett frontalangrepp på liberala värden.

http://www.uriasposten.net/archives/63763

Anonym sa...

Knute,
du har rätt. Islam innebär inte bara underkastelse utan att man tar ifrån dem själva livet, glädjen i livet. Om man lyssnar på några av de YouTube-filer, som jag lade upp i ett tidigare inlägg, så återkommer muslimerna ständigt till detta: hur bedrövade de är, hur ilskna de är och hur förbannade de blir då de kan iaktta glädjen i sången och lovprisandet hos de kristna under den kristna gudstjänsten. Dessa "som har gått vilse" är så glada - hur kan det komma sig?
Men samtidigt är de väldigt hängivna, de ber och ber och ber och ber - men får inget svar. De är så hängivna att de till och med är beredda att spränga hela sin kropp i luften för sin stumma och döda tro. För oss framstår de som fullkomligt galna och oreflekterande individer.
Men titta sedan på vad som händer med deras personligheter efter deras omvändelse till Jesus Kristus. Fortfarande hängivna, men nu kärleksfulla och älskliga personligheter, fulla av reflektion. Detta gör i alla fall mig glad.
Det pågår tydligen nu en snabb kristen evangelisering i arabvärlden. I en YouTube-fil talade 2 kvinnor om att de spridit 20.000 biblar. Allt sker fördolt - som i den romerska världen efter Jesu återuppståndelse. Kyrkorna rivs visserligen, men man håller hemliga möten i hemmen.
Historie-sociologen prof. Rodney Stark kunde i sina undersökningar visa att kristendomen spreds med ungefär 3% per år under de 300 första åren, så att de kristna redan var i majoritet när kejsardömet antog kristendomen. Men då hade man inga medel till spridning förutom muntligt och på keramik. Idag har vi böcker, datorer, mobiler, Internet - you name it. Så detta omslag skulle kunna ske mycket, mycket snabbare. Folk tittar nämligen i hemlighet på sådant som de inte får titta på. Låt oss hoppas det.
/SB

Ann-Marie sa...

1 miljard Obamadollar = +/- 0

Knute sa...

Det är ett relativiserande av Förintelsen att jämföra den "med enstaka terrordåd", men inte om man jämför med de hundratals miljoner människor som islam tagit livet av genom århundradena.

Knute sa...

Fler ISIS-krigare från Göteborg än från hela USA!

"Sällan har uttrycket 'draksådd' känts lika träffande som vad Sverige är så lyckligt engagerat i. Personligen planerar jag att vara långt härifrån när skörden närmar sig."

http://swedenreport.org/2015/02/04/more-isis-fighters-from-one-swedish-town-than-entire-usa/

‘Gated communities’ med egna ambulanser? Kaos lurar under den svenska glasyren.

http://snaphanen.dk/2015/02/07/gated-communities-med-egne-ambulancer/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.