26 februari 2015

Nätneutralitet


Kontroll av Internet, det man kallar Net Neutrality, kommer att passera på samma sätt som Obamacare, därför att den stora allmänheten är okunnig.

USA:s regering tar mer och mer frihet från individer och organisationer och grupper än någonsin tidigare. Och de behöver inte ens anstränga sig för det.
  I vissa fall köper de friheten genom svågerpolitik,  socialism, kapitalism. Ibland sker det med matkuponger och socialbidrag.

I dag, torsdagen den 26 februari, kommer att bli en ödesdiger dag för Internets framtid. Inte ens Federal Communications Commission, (FCC)s chefsjurist, har sett något liknande:
I de nästan 40 år som jag har varit inblandade i kommunikations-lagstiftning och politik, är denna åtgärd utan tvekan, en av byråns mest missriktade.
Han kallar det “missriktat” men de vet precis vad de gör. De är inga dumbommar.

 FCC är redo att rösta enligt partitillhörighet  (3-2) och utöka sin kontroll över Internet-leverantörer på ett sätt som hotar Internets framtida tillväxt och möjlighet.
 Genom att välja att reglera Internetleverantörer kommer man att avskräcka privata investeringar och innovation i många år framöver, om inte annat så av rädsla för att bli stämd och den osäkerhet det skapar.  Internet-företag kommer att försöker hitta fördelar för sig själva och nackdelar för sina konkurrenter i rättsliga tvister.Administrationen kommer att införa komplicerade bestraffningsregler, och sedan erbjuda undantag och dispens. Det är så man gör för att få kontroll. Det är så man gör om man är Obama, man tar kontroll över Internet och gör det till sitt eget och inför betungande regler.

Men, precis som med Obamacare kan supportrar gynnas och få undantag, men inte deras konkurrenter.  “Hur  lojal är du? Hur mycket är du villig att stödja regimen och Partiet?

Syftet med ett undantagen är inte att korrigera något som blev fel när de skapade lagen. Syftet med undantag eller dispens är att bevilja en bättre status för vissa. Det är en enastående makt.

Hillary Clinton kallar det “Att få in en fot i dörren” 

1 Kommentarer:

Knute sa...

Nätneutralitet: det som är sant får inte sägas. Förbud mot islam-videor på nätet.

"Det skal nu ikke være tilladt at sige – eller vise – hvad islam egentlig går ud på. Tumperne har regnet sig frem til, at islams herligste gerninger – afbrænding af levende mennesker, halshugninger af vantro, stening af kvinder, udkastning af bøsser fra høje bygninger, lemlæstelser af småbørn o.s.v. – kunne virke kontraproduktivt for islam, når vi andre ikke-muslimer ser den slags på Internettet. Hvilket som bekendt er det eneste sted det lader sig gøre, da De Obsolete Medier™ forlængst har regnet det ud."

https://voldposten.wordpress.com/2015/02/28/succesrig-radikalisering/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.