17 februari 2015

Obama bjuder in terrorister…

….till en show som man kallar  Summit on Countering Violent Extremism (Toppmötet för kampen mot våldsam extremism).  En bättre titel skulle vara “Toppmötet för fjäskandet  för det snabbt växande islam, samtidigt som man låtsas göra något åt muslimsk Terrorism”.
Man rullar ut den röda mattan för medlemmar från ett Boston-baserat centrum, Islamic Society of Boston (ISB) som är klart terrorist-vänligt och känt för att vara en front för terroristgrupper i och runt Boston.

 Ahmad Abousamra, som nu är den främste propagandisten för den Islamic State,brukade regelbundet bedja vid ISB: s Cambridge-moské. Hans far var en medlem av styrelsen för ISB.
FBI misstänker att Abousamra ligger bakom den engelskspråkiga propagandakampanjen som producerar videos  av halshuggningar och andra illdåd. Kampanjen har lyckats rekrytera minst 300 amerikanska jihadister och tusentals frivilliga från andra västländer. ...

     ISB grundades av Hamas och Hizbollah-anhängaren Abdurahman Alamoudi, som 2004 dömdes till 23 års fängelse för terrorism-relaterade aktiviteter. ISB: s Cambridge moské drivs av Muslim American Society och   federala åklagare påstår att de är en front för Muslim Brotherhood. ...

     Boston Marathon bombare Tamerlan och Dzhokhar Tsarnaev bad också vid ISB: s Cambridge-moskén, liksom Tarek Mehanna. Mehanna fick sin terroristutbildning i Jemen och planerade att använda automatvapen för att orsaka massaker i ett köpcentrum nära Boston. År 2012 dömdes Mahenna till 17 års fängelse för att ha konspirerat för att hjälpa al-Qaida. Oussama Ziade, en medlem av Bostonmoskén, åtalades 2009 för att acceptera pengar från al-Qaidas insamlingsledare Yassin Kadi.

Islamic State har just halshuggit  21 personer i Libyen bara för att de var kristna men att Obama sträcker ut en vänskapens hand till hårdföra islamister, som i grunden är fientligt inställda mot den västerländska civilisationen, kommer inte som någon överraskning när man ser på hans Mellanösternpolitik.

     Obama stödde Muhammad Mursi och Muslim Brotherhoods regim i Egypten och störtade Muammar Gaddafi i Libyen, vilket banade väg för det islamistiska övertagandet av landet. Han vägrade att stödja ett folkligt uppror mot de teokratiskt totalitära i Iran och tillät att oppositionen krossades av mullorna.

Det är ingen tvekan om att borgmästare Bundsgaard i Århus borde bli ett välkommet bidrag till Obamas “Toppmöte för fjäskandet för det snabbt växande islam, samtidigt som man låtsas göra något åt muslimsk Terrorism”.

Mark Steyn säger:
Så mycket som jag avskyr dessa fanatiker, föraktar jag Obama och den europeiska politiska eliten ännu mer.  De ger bistånd och skänker bort vår frihet för att blidka galningar. De har placerat en cancer i hjärtat av Väst som kommer att förinta oss alla.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Aarhus Mayor Jacob Bundsgaard: “These are young people who have turned to religion at a very difficult time in their lives, and they are dealing with existential questions about going to fight for what they believe in.”

“Det är för gulligt. Århus tar hand om sina jihadister. Staden har rekryterat ett nätverk av psykologer, handledare och socialarbetare för att försöka hjälpa de återvändande tillbaka in i det danska samhället.”

http://everykindapeople.blogspot.se/2014/12/det-ar-for-gulligt.html

Även socialdemokratin Sverige belönar dem som härjar, våldtar och halshugger i islams namn. Örebro kommun hjälper hemvändande IS-krigare att komma i jobb och få psykologhjälp för sina traumatiska upplevelser.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/kommun-hjalper-is-krigare

http://erixon.com/blogg/2015/01/orebro-kramar-jihadistkrigare/#more-5269

http://www.washingtonpost.com/world/europe/denmark-tries-a-soft-handed-approach-to-returned-islamist-fighters/2014/10/19/3516e8f3-515e-4adc-a2cb-c0261dd7dd4a_story.html

Knute sa...

Det var en arbetsolycka, sa Obama då den amerikanske militärpsykiatern Nidal Malik Hassan likviderade 13 sovande soldat-kolleger i Fort Hood i Texas år 2009. I Allahs namn.

http://spydet.blogspot.se/2015/02/dont-mention-war.html

elina sa...

Kan hända att det är annan ton nu efter terrorattacken i Köpenhamn. Terror kom närmare och blev mer realistisk och längre bort från möjliga terapeutiska insatser.

Knute sa...

Sveriges civilminister Ygeman befinner sig för närvarande i USA med regeringens samordnare för extremism Mona Sahlin för att diskutera terrorutmaningar med Barack Obama. Franchell föreslår i sin krönika i Aftonbladet att Ygeman borde utnyttja tillfället till att berätta ”om Århus i Danmark och Örebro i Sverige där radikala ungdomar erbjuds jobb och studier”. Hon fortsätter med att konstatera att ”i juli 2013 reste ett 30-tal unga muslimer från Århus för att strida i Syrien. Förra året reste bara en. Det förebyggande arbetet verkar bra mycket effektivare än någon flygkontroll. Lite mindre macho, men bra mycket tryggare.”

Jobben och studierna som getts till radikaliserade ungdomar på glid har alltså gjort att de nu i stället för att mörda och våldta i Syrien kan göra det på hemmaplan. På grund av denna något märkliga problemlösningsstrategi anser hon dessutom att man kan strunta i att kontrollera vilka som flyger in och ut över EU:s yttre gränser. Case closed.

http://avpixlat.info/2015/02/20/daddaisternas-intellektuella-grodperspektiv/#more-141206

Knute sa...

Att Mona Sahlin fått regeringens uppdrag att ”samordna” extremismen i Sverige beror förmodligen på hennes arbete för Expo, en organisation som gömmer sig bakom en "anti-rasistisk" fasad men ser som sin främsta uppgift att bereda vägen för islams heliga krigare genom att med hjälp av våldsvänstern attackera demokratiskt valda invandringskritiska politiker.

Knute sa...

Jag tror att Mona Sahlin missförstod vad uppdraget innebar från första stund. Hennes egen upplevelse var säkert att hon nu skulle kunna utveckla sitt eget uppdrag som styrelseledamot av Expo till att bedriva kampanj mot oliktänkande med stöd av regeringen.

”Högern, är antisemiter per definition.” Var Mona Sahlin har sin fokus när det gäller extremism går inte att missta sig på. Jag tror dock att väldigt få delar hennes snedvridna världsbild. Det största hotet kommer idag utan tvekan från extrema muslimer, jihadister och vänsterextremister.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/02/21/11025122-62-300-kronor-i-manaden-till-mona-sahlin/

Knute sa...

Det första man måste göra om man som journalist blir tillfångatagen nånstans där islamisterna härjar, är att säga att man är vänster och kompis med Mona Sahlin.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/02/joakim-medin-undkom-halshuggning.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.