14 februari 2015

Så kom terrorn till Danmark

Charlie Hebdo-terror vid ett möte med Lars Vilks på restaurang Krudttønden i Köpenhamn. Strax efter att den franske ambassadören hållit tal besköts möteslokalen med maskingevär. En av deltagarna, en 55-årig filmregissör som försökte stoppa terroristen, blev dödad av skott i bröstet. Tre poliser skottskadades.

Därefter blev en 37-årig man skjuten i huvudet utanför synagogan i Köpenhamn. Han stod vakt och genom att offra sitt liv förhindrade han förmodligen en massaker. Två poliser skottskadades. Samma mönster som för en månad sen i Paris, först en attack mot karikatyrtecknare, sedan mot judar.

Den förmodade gärningsmannen, en 22-årig arab, dödades några timmar senare när polisen träffade på honom vid Nørrebro Station. Även om han kan ha agerat ensam är det mycket troligt att han varit inspirerad av islam. Det finns sovande terrorceller runt om i Europa som bara väntar på att få order. Kvällen innan hade han varit i moskén och lyssnat på imamens hatpredikan.

"Många människor tror att man bara kan bli medlem i ISIS eller al-Qaida genom att resa till Mellanöstern för att gå med. Problemet är att det är en ideologi, en tro, ett sätt att praktisera islam, vilket förklarar varför vissa människor med denna ideologi blir ensamvargar." Morten Storm

"Vi måste äntligen nämna tingen vid sitt rätta namn: Islam är källan till denna terror, och dess här boende anhängare är medskyldiga i dessa gärningar, så länge de inte avsäger sig vålds- och mordbefallningarna i Koranen. Och våra politiker måste först och främst beskydda befolkningen som nu uppenbarligen är försvarslöst utlämnade till denna ideologi av hat och blod." Pi-news

"Politiker som inte kan inse att den vettlösa invandringen särskilt från muslimskt dominerade länder måste upphöra omedelbart, är en större och större gåta. Om det inte sker, ökar och ökar problemen, våldet och terrorn mot det danska samhällets institutioner och mot oskyldiga medborgare. En blytungt ansvar vilar på de politikers axlar som fortsätter att tillåta detta." Morten Uhrskov

Det dröjde inte länge förrän den döde terroristen hyllades med blommor på platsen han blivit skjuten.

Vilken fruktansvärt okänslig respektlöshet för de oskyldigt dödade offren.

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Kan dom inte behålla Vilks i Danmark? En och annan muhammedan flyttar väl med frivilligt i från Sverige!

Knute sa...

Anonym, Danmark vill nog inte ha några muhammedaner från Sverige. Ur dansk, norsk och finsk synvinkel är det dags att avskaffa den nordiska passunionen. Det är alldeles för lätt att bli svensk medborgare.

Knute sa...

Jihad’s Ace Cards Unmasked

Handicapped by the lobotomy by PC surgeons, Western Civilization is unable and unwilling to face Muslim radicalism. Decadent liberalism finds it safer to fight Hitler retroactively.

Anti-Semitism suffers from a PR weakness. “Ersatz” products are wanted to support the cause without making its advocate appear to be a Nazi loser. The conversion of Jihad into a response to Zionist atrocities provides legitimacy. It also excuses the failure to react to terrorism that is made to appear as an expression of justified resentment.

Will the governing elites continue to remain unable to overcome the anesthetic vapors of their illusions? If not, new forces will emerge. They will not carry mental ballasts that would disable them from coping with the menace. In this case, the game change will bring with it that the Jihadists’ ace cards will fail to score.

http://www.brusselsjournal.com/node/5186

Knute sa...

Lars Vilks opfordrer til massetrykning af Muhammed-tegninger

»Der er udbredt enighed om, at denne profet og hans middelalderlige doktriner skal respekteres i stort set alle sammenhænge: Muhammed rules... For at gøre noget ved denne mærkelige undtagelse fra ytringsfriheden bør der offentliggøres mange flere kritiske billeder af profeten. Jo flere der er, jo mindre interessant og opsigtsvækkende bliver det.«

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7451603/Manden-der-tegnede-Muhammed-som-hund/

Knute sa...

Vi måste äntligen nämna tingen vid sitt rätta namn: Islam är källan till denna terror, och dess här boende anhängare är medskyldiga i dessa gärningar, så länge de inte avsäger sig vålds- och mordbefallningarna i Koranen. Och våra politiker måste först och främst beskydda befolkningen som nu uppenbarligen är försvarslöst utlämnade till denna ideologi av hat och blod.

http://www.pi-news.net/2015/02/erneuter-terroranschlag-in-kopenhagen-schuesse-vor-einer-synagoge/#more-448609

Biskop Kyrillos sa...

Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt sa i går angående terrordåden i Köpenhamn: ”Detta är inte en kamp mellan islam och väst. Det är en kamp mellan demokrati och en mörk ideologi.” Men det är både fel och rätt eftersom ”mörkrets ideologi är inspirerad av Islam, som just är en lögnens ideologi och därför så mörk en ideologi kan bli

Knute sa...

När man ser hur kristna förföljs och mördas i den islamiska världen, förvånas man över att inte fler kyrkliga representanter i Europa talar klarspråk och säger ifrån. Tack Ers eminens!

Knute sa...

IS skar huvudet av 21 kristna egyptier

Bare for noen dager siden paraderte IS 17 kurdere som de sier de vil brenne til døde i hvert sitt bur. Idag har IS lagt ut en video av drapene på 21 kristne egyptere (koptere) istedet. Egypterne ble alle kidnappet i Libya i januar. De var gjestearbeidere.

I videoen sies det: ‘The people of the cross, followers of the hostile Egyptian church.’

Hostile church?!

IS kaller egypterne for korsfarere. Man aner at de ypper til religionskrig. Før drapene trådte en av jihadistene frem og sa: ‘Safety for you crusaders is something you can only wish for.’

https://www.document.no/2015/02/is-skar-hodet-av-21-kristne-egyptere/

Knute sa...

Helle Thorning-Schmidt’s selfie partner, President Obama, did not have any comments on the attacks. He was out on the golf course in Palm Springs again today.

http://pjmedia.com/tatler/2015/02/15/netanyahu-attacks-on-jews-across-europe-expected-to-continue-israel-preps-for-mass-immigration/

Knute sa...

Efter dem som ”förolämpat profeten” så är det de som går i synagogan som är ”second favourite”. Med begränsade resurser tvingas man ju prioritera sin ”key target group”!

Don’t fool yourselves, det är i områden där islams draksådd finns som jihadister skapas. Och det är icke-muslimer som är huvudfienden för islamisterna. (Och bland dem är det först häcklarna och därefter judarna som är prioriterade.)

Sedan, när jihadisterna har tillräcklig makt, ger de sig på alla som inte är som de. Och då blir offren automatiskt de som är i majoritet.

https://meritwager.wordpress.com/2015/02/16/be-my-guest-108-nima-dervish/

Knute sa...

Lars Vilks, som modigt tar sig an terrorns utmaningar, kämpar för att rädda oss från barbariet inte bara i Europa och Västerlandet, utan det är en kamp för hela mänskligheten.

Faran är att en del regeringar på grund av försiktighet, men även på grund av övertygelse börjar att göra eftergifter och självpåtagna begränsningar på kritikens och yttrandefriheten område med det mångkulturella argumentet att andras tro och traditioner måste respekteras. (även om man måste avstå från den egna kulturen?) Om de här kriterierna kommer att råda kommer islamisterna att vinna matchen och den frihetliga kulturen kommer att gå in i en process, som kan sluta med dess undergång. Går vi den här vägen ger vi upp alla de stora demokratiska erövringarna, från politisk pluralism, jämlikhet mellan män och kvinnor till rättigheten att kritisera, vilket naturligtvis inkluderar kränkning. Då har vi undertecknat vår egen dödsdom.

Nu har man på några platser i Europa tillåtit användandet av den muslimska slöjan, tydlig symbol som förödmjukar och diskriminerar. Offret är kvinnan i en del muslimska länder. Även eftergifter som kommunala swimming-pooler med könsuppdelning, tolerans mot tvångsäktenskap och rituell kastrering av tonåringar för att garantera deras mödom. Undfallenhet på det här området tjänar ingenting till. Den släcker inte fanatikernas törst; tvärtom, den gör dom modigare och mera övertygade om att fienden retirerar, är rädd och redan vet att den kommer att förlora.

Mario Vargas Llosa

http://snaphanen.dk/2015/02/26/vilks-ikke-velkommen-pa-karlstad-universitet

Knute sa...

En dansk hjälte

”Finn Nørgaard blev skudt af én eneste grund: Fordi han var usædvanlig modig. Det kom som en stor overraskelse for mig. Vi er rent ud sagt ikke vant til, at midaldrende, danske mænd fra den kreative klasse pludselig optræder heroisk. De tilhører jo den generation, der er blevet flasket op med, at mænd skal være bløde, og at heroisme og mandighed er noget, man griner af.”

http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/midtimod/ECE7493099/Noget-om-en-dansk-helt---Finn-N%C3%B8rgaard/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.