20 februari 2015

Solen rör sig runt jorden

Det är vad den islamiske ledaren Sheikh Bandar al-Khaibari lär ut. “Jorden är stationär och rör sig inte.”


Hans åsikter har hånats på sajter som Twitter, men regionala experter säger att al-Khaibaris anti-vetenskapliga  hållning är omfattande och delas av de saudier som tillhör landets religiösa auktoritet. "Det är fullkomligt logiskt för en saudisk imam att hävda att solen kretsar kring jorden, eftersom det är denna typ av meddelande de får “uppifrån”, enligt David Weinberg, en äldre medlem vid the Foundation for the Defense of Democracies (FDD)

... Al-Khaibarys föreläsning om astronomi ägde rum i slutet av januari, under en statligt sponsrad föreläsning i Förenade Arabemiraten. Han har gett liknande föreläsningar som sponsrats av den saudiska regeringen.

Förutom att hävda uppfattningen att jorden är stationär i rymden, påstår al-Khaibarys mentor präst Fawzan, att terroristgruppen Islamis State (IS) är en skapelse av "sionister, korsfarare och Safavider", enligt Weinberg. "Det är den sortens budskap som saudiska religiösa tjänstemän får från statens ledande imamer.”

Det är ingen nyhet att ingifte mellan kusiner och inavel har allvarliga konsekvenser för deras barns intelligens, förstånd, och hälsa. Enligt Europa Nyheter har muslimer gift sig med sina familjemedlemmar under de senaste 1.400 åren och gör det fortfarande i dag. Det överträffar tom. europeiska kungahus.

År 2009 uppskattade man att hälften av alla muslimer i världen är inavlade. I Pakistan, ingås 70 procent av äktenskap mellan kusiner. I Turkiet är det mellan 20 till 30 procent, Algeriet 34, Bahrain 46, Egypten 33, Nubien 80, Irak 60,  Jordanien 64, Kuwait 47, Libanon 42, Libyen 48, Mauretanien 47, Qatar 54,  Saudiarabien 67,  Sudan 63, Syrien 40,  Tunisien 39, Förenade Arabiska Emiraten 54  och Jemen 45.

Detta är verkligen skrämmande, då ett stort antal studier visar de tragiska följderna av inavel. För det första resulterar det ofta i lägre intelligens; ett IQ som är 10 till 16 punkter lägre samt en långsammare utveckling i socialt beteende.   För det andra ser man många fler psykiska och fysiska sjukdomar. Psykiska sjukdomar inkluderar betydligt fler intensiva depressioner, schizofreni, och vansinne. Fysiska sjukdomar inkluderar cystisk fibros och muskelatrofi.

Att muslimer agerar som de gör, tror på vad de tror på, och gör vad de gör, kan mycket väl bero på inavel. Bare Naked Islam menar att den omfattande muslimska inaveln ger ett onormalt, kränkande, avvikande och chockerande omänskligt beteende. Och det är bara de mentala defekterna.

Vad som sällan ses är de fysiska resultaten av inavel. En fruktansvärd video finns här.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

FN anser att det är en för gammal och utbredd kultur och därför har man ingen avsikt att försöka förändra detta, läste jag för några år sedan i något FN - dokument. Okej, då är det väl så då. Men samma FN blir förba.... om inte Europa tar emot alla muslimer som vill hit av olika skäl. Jag saknar ord! /V

Knute sa...

Som den lärde saudiaraben hävdar, om jorden roterade så skulle flygturen till Kina vara av mycket kortare varaktighet än den faktiskt är, därför att jorden skulle komma flygplanet i möte.

https://danmark.wordpress.com/2015/02/20/connie-er-ved-at-blive-overhalet-indenom/

Knute sa...

“Lad jer kastrere så nærmer I jer Gud”. Henved 400 mænd troede på det og fulgte rådet fra deres åndelige indiske leder.

Trist, at han ikke har overbevist de overtroiske muhammedanerne om dette.

http://spydet.blogspot.se/2015/03/nrmere-gud-til-dig.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.