09 mars 2015

Den verkliga skandalen


När Hillary Clinton var utrikesminister, skulle hon bara använda regeringens e-postkonto, och ingenting annat .  Hackare, spioner, terrorister och liknande skulle ju kunna hacka in i hennes privata Hildebeast@aol.com utan att någon visste om det.
Men hon använde ändå sitt privata konto (den hemliga e-postservern var gömd bakom en falsk vägg i jungfrukammaren i Mrs Clintons Chappaqua hem, där hon administrerade statsangelägenheter för Amerika! ha ha)
Hon tänkte inte ta risken att utredare, tillsynskommittéer, eller ens historiker kunde ta sig en titt på vad hon gör för utländska regeringar för att generera pengar till Clinton Foundation. (och $$$ strömmande in, var så säker)

Och det kallar man skandal!

Men låt oss ta en titt på vad som hänt under de senaste 30 åren. Vi talar om en person som var inblandad i:

*Whitewater
*Travelgate
*Filegate
*Chinagate
*Vince Fosters död
*Benghazi
*The Vast Right Wing Conspiracy (LOL)
and....
*The Great Cattle Futures Scandal

Vilket ledde till att den store William Safire högtidligt uttryckte att:  "amerikaner av alla politiska övertygelser har kommit till den sorgliga insikten att vår första dam - en kvinna av obestridliga talanger som var en förebild för många i sin generation - är en medfödd lögnare.
Detta var i New York  Times,1996

Så är denna e-mail historia en skandal eller inte?
Skandalen är att Barack Obama ville att denna kvinna skulle ha tillgång till ett regeringskonto.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Tony Rodham, bror till Hillary Rodham Clinton, fick det andra kontraktet på att bryta guld i Haiti någonsin. Och det första på över 50 år. Detta strax efter att amerikanska skattepengar motsvarande 26 miljarder svenska kronor hade betalats ut i stöd till Haiti.

http://samtiden.nu/11916/miljarder-till-haiti-guldkontrakt-till-clintons-bror/

Anonym sa...

Obama slog fast att det först var genom media som han fått höra om Hillary's e-mail; att hon kört på privat konto, inte på utrikesdepartementets. Han läste om det här i -- förstås -- NY Times.

Fast å andra sidan hade han ju mailat Hillary på hennes egna konto -- hrd22@clintonemail.com -- flera gånger.
http://www.bloomberg.com/politics/articles/2015-03-09/obama-exchanged-e-mail-with-clinton-through-her-personal-address?cmpid=yhoo

Svårt så'nt där. Fast vi förstår ju alla att om man är så upptagen med viktiga affärer (golf och annat) som O. är det lätt att glömma detaljer.
/ SD

Anonym sa...

Obama tänker få klart avtalet med Iran om kärnkraften (atombomberna), innan han förklarar för hoi polloi ('de många') varför han handlat så (handlat rätt, förstås!).
- Nästan 50 senatorer (Republikaner, förstås) hade skrivit till iranierna att O. kan sluta vilka 'avtal' han vill – det är ändå kongressen som bestämmer om avtal med andra länder. (Och det behövs majoritet i både Hus och Senat då.) Så O. kan göra vilka överenskommelser han vill med Khameini; nästa president kan med ett pennstreck annullera det.
- "Konstigt", sade O. inför pressen, "att kongressmedlemmar vill göra gemensam sak med hard-liners i Iran!" [Hard-liners...?]
- "Vad det nu gäller är att verkligen få ihop ett avtal. Se'n kan vi förklara för människorna vad vi gjort!"
http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-ill-make-case-american-people-after-iran-deal-made_881000.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.