24 mars 2015

Extremist


Ted Cruz har officiellt deklarerat att han kandiderar för presidentposten i USA, 2016.
Det är lustigt hur den som  stöder konstitutionen, försvarar frihet och nationens ansvar i världen, och motsätter sig en stor central regering i Washington, DC. alltid blir kallad “högerextremist” både av Republican-etablisemanget, dimocrates, och media.

Hans tal finns här.

Nu när Cruz har beslutat att han ska bli president, är han faktiskt den förste som på en webbplats presenterar sina politiska ståndpunkter. Andra blivande kandidater, som Scott Walker och Rand Paul, har ännu inte gjort det men de har ju inte heller deklarerat sig som kandidater…ännu.


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag tror ändå mest på Rand Paul. Han verkar vara den enda som förstår Federal Reserves roll och att gangstermaffian i centralbankerna styr hela världen mot krig och kaos därför att de tjänar på det.
De flesta politiker (demokrater/republikaner) kan inte skilja på bankkapital och industrikapital utan tror att de försvarar "kapitalismen" mot socialismen/kommunismen genom att försvara bankkapitalet. Quite the opposite !
Bankkapitalets målsättning är att stjäla alla produkter av arbete och kapital utan att själva åstadkomma någonting produktivt. Bankkapitalets roll är enbart parasitär medan industrikapitalet däremot driver utvecklingen framåt och skapar välstånd och frihet.
Följaktligen har bankkapitalister sällan någonting emot kommunism, eftersom både bankkapital och kommunism syftar till totaldominans och förslavande av mänskligheten (och staterna) genom lånebedrägeriet.
/SB

Berit sa...

Håller med dig SB. Jag kommer att skriva om RP när han deklarerar att han är en av kandidaterna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.