30 mars 2015

Global Warming tvingar kvinnor till prostitution


Rep. Barbara Lee, D-Calif., har återinfört lagstiftning som tvingar regeringen att ta itu med all "politik och alla program i USA som globalt är relaterade till klimatförändringar" och vilken effekt de har på män och kvinnor.

Hon anser att i den långa listan av hemska saker som påstås vara orsakade av den påhittade klimatkrisen finner vi prostitution:

"Vi måste erkänna att klimatförändringens har olika effekter på kvinnor och deras insatser globalt och ta itu med klimatförändringarna.  Hon hävdar att långvariga och katastrofala väderomslag kommer att resultera i torka och destruktiva väderhändelser som översvämningar, vilket kan leda till mat brist, arbetslöshet och sjukdom, tillsammans med den ekonomiska och politiska krisen på regional nivå.

     Eftersom "kvinnor kommer att ställas inför oproportionerligt skadliga effekter genom klimatförändringar, i synnerhet i fattiga länder och utvecklingsländer, där kvinnor  regelbundet tar ökat ansvar för att odla familjens mat och samla vatten, bränsle och andra nödvändigheter”  kommer de att vara de mest desperata och sårbara och därför tvingas in i situationer, "såsom prostitution,  transaktions-sex och tidiga äktenskap."
Lyckligtvis kan ett Stor Omfattande Regering lösa detta problem genom att hitta på löjliga beslut.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det klimatförändringarnas fel att Sacramento och San Joaquin blir förvandlad till öken men den har EPA (Eviroment Protection Agency) fixat alldeles av sig själv, genom att släppa ut de dyrbart ihopasamlade regndropparna i Stilla Havet. Kan man uppleva mänsklig dumhet på ett tydligare vis?
Skall vi kalla honom för "Mr. Moonbeam, the Pimp" efter detta?
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.