29 mars 2015

Halmstrån

Vid det här laget verkar det helt klart att de professionella "progressiva ursäktarna” för islamisk terrorism (medier, politiker, professorer) gör sitt bästa för att framställa konvertiten och andrepiloten Andreas Lubitz massmord som en “tillfällig” handling av en "mentalt instabil" person ..... och inte islamisk terrorism.

Vi  matas med kopplingar till läkemedel, psykiatrisk behandling, depression, sjukintyg, bla-bla-bla. Myndigheterna säger att de fortsätta att söka efter ledtrådar och anledningar.

Det enda som fattas nu är att Obama gör ett uttalande om att detta var en "slumpmässig handling av en mentalt obalanserad individ" och hade ingenting att göra med religion, islamisk terrorism, eller jihad.
Kanske hans teleprompter kommer att kalla det "våld på arbetsplatsen" som den gjorde efter morden i  Ft. Hood ?
Då vet vi med säkerhet att det var motiverat av islam.

Vänstern kommer att attacker de personer som motsätter sig islam och som har varnat om farorna och ta varje tillfälle att servera oss lögnerna om “fredens religion”.
7 Kommentarer:

Christer sa...

Sorry, det finns inget bevis för dessa teorier.

Olli Rein sa...

Jag har samma uppfattning som du Berit - i och med det går jag emot Pettersson och Lars Å Möller som har bott i Berlin i ca 30 år när han var försäljare av mediciner där. Han har även varit i muslimska länder men ogillar starkt muslimer. Här är han dock tysk och lägger sig platt för fina titlar. Mitt inlägg är uppe i nästan 2 000 medan Petterssons inte nått 1 000 än.
Mitt inlägg hittas under "andrepiloten på det störtade planet var konvertit". Jag tror att det är rätt om du vill söka på vår sökmotor på Petterssons. Kunde nästan förstå att du var inne på samma tema. Det kan ju uppfattas som om det är sak samma, då alla är döda,men det är ett värre scenario om det är en Jihadhandling. Min fru har varit i Australien och sett sitt barnbarn i lite mer än 3 veckor inklusive färdtid. Hemresan med Quantas air till Singapor och därifrån Finnair till Helsingfors. vilket bolag som står för sista lyftet vet jag inte än. Ouantas är störst i Australien och Finnair störst i Finland . Helsingfors - Arlanda verkar vara den värsta biten. Där kan mycket väl vara muslimer som kallas svenskar som ska flyga sista biten. Nu tror jag inte på en så tidig upprepning, men man får kalla kårar när man vet vad Absurdistan har för kontroller.

Olli Rein sa...

Här är en länk till mitt inlägg. Det kan ju vara något du missat.

http://petterssonsblogg.se/2015/03/27/andrepiloten-gjorde-jihad-och-stortade-planet-i-bergvaggen/

Anonym sa...

Det finns inga bevis för att Andreas Lubitz blev muslim. Gateway Pundit hänvisade till en [bevis-fri] artikel av Michael Mannheimer (som tagits bort nu). Men har någon av hans släkt och vänner sett honom i muslimska sammanhang?
(Jag skulle kunna tänka mig att han var Lucifer-anhängare. Det finns rätt många, numera. Men visst, det är en ren gissning.)

Har - a propos islam - någon sett (och läst) vad nobelpristagaren i litteratur [2001] V.S. Naipaul skrev i Daily Mail on Sunday den 22 mars? 'ISIS is now the Fourth Reich':
"A grotesque love of propaganda. Unspeakable barbarity. The loathing of Jews - and a hunger for world domination. In this stunning intervention, literary colossus V.S. NAIPAUL says ISIS is now the Fourth Reich"

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3005882/A-grotesque-love-propaganda-Unspeakable-barbarity-loathing-Jews-hunger-world-domination-stunning-intervention-literary-colossus-V-S-NAIPAUL-says-ISIS-Fourth-Reich.html
/ SD

Knute sa...

In any case, even if Lubitz was not Muslim, some Muslims and supporters of the Islamic State are hailing him as a hero of the Islamic State anyway. He did, after all, murder over 150 people. What else makes you a hero of the Islamic State?

http://www.jihadwatch.org/2015/03/fb-page-hails-pilot-who-deliberately-crashed-plane-as-islamic-state-hero

Knute sa...

ISIS leader demands female genital mutilation of 2 million girls

A Jihadist leader associated with the militant Islamist group ISIS — the Islamic State of Iraq and al-Sham — has ordered that all women aged from 11 to 46 years in Iraq undergo female genital mutilation (FGM), according to a UN spokeswoman.

http://www.digitaljournal.com/news/world/isis-leader-demands-female-genital-mutilation-of-2-million-girls-breaking-news/article/392221

Knute sa...

Cockpit-dörren gick inte att öppna. Varför? Utan islam ingen Germanwings-krasch!

http://www.pi-news.net/2015/04/ohne-islam-kein-germanwings-absturz/#more-455225

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.