19 mars 2015

Race Together på Starbucks


Starbucks har startat en kampanj där kunder uppmanas att tala med café-personalen om rasfrågor.  Kunderna får muggar som det står skrivet “Race Together” på. Förutom att vara duktig på att göra kaffe och te, ska Starbucks anställda nu också vara duktiga rådgivare i rasfrågor.

Ett tänkbart scenario framför en lang kö av kunder:
 “ Jag vill ha svart kaffe och eftersom jag är en vit person vill jag ha lite vit skuld också

Medan den anställde häller upp kaffet levererar han ett tal om hur mina förfäder plågade slavar, segregeringen för 50 år sedan och den fortsatta rasdiskrimineringen fram till i dag. Medan alla andra kunder väntar talar han också om att om jag vill ha grädde i kaffet är det ett tecken på rasism.

Det är tydligt att socialist/kommunisterna som äger Starbucks inte tycker att brott mot Constitution, vår enorma statsskuld, avsaknad av gränskontroll är landets största problem. I stället är det utan tvivel rasism och klimatförändringar kommer nog som god tvåa gissar jag.

Vad väntar de sig för sorts frågor och vad ska diskuteras?
Tex:
1.Om en brottsling som är 1/4 svart försöker stjäla pistolen av en polis som är 1/2 svart, men blir skjuten för vad han gör, vem av dem har begått ett brott?

2. Om Hillary Clinton blir vald till president, kommer hon att bli den tredje svarta presidenten?

3. Bör vi ha en Asian History weekend efter Black History Month?

4. Om det är ok att göra om Shakespeare och Little Orphan Annie med svarta skådespelare, kan vi förvänta oss att se en nyinspelningen av “Rötter” med en helvit uppsättning?

5. Om en man som är 1/64 Cherokee Indian söker jobb som professor vid Harvard Law School och en man som är 1/2 kvinna också söker samma jobb, vilket bör prioriteras?


2 Kommentarer:

elina sa...

Livet är svårt när man inte ens kan köpa en kopp kaffe utan rätt PK inställning enligt rasistmaffian.
Bevare oss från fru Clinton. Vi är inte hennes make.

Knute sa...

Akademisk censur i USA

På UCLA-universitetet i Californien har der været en ophedet debat, efter at universitetets ledelse krævede, at de studerende skulle gennemgå et kursus i »diversitet« som betingelse for at få en universitetsgrad fra dette universitet. Det skulle ske for at »lære de studerende, at der er mange forskellige folkeslag i verden.«

http://www.b.dk/globalt/naar-den-politiske-korrekthed-tager-overhaand

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.