30 mars 2015

Snart fler moskéer än kyrkor?

Man kan undra över hur verklighetsfrånvända de svenska politikerna kan vara. Folkpartister i en förort till Stockholm luftar tanken om att ta bort korset från Sveriges flagga:

"Vi ser ett problem i att den är förknippad med kristendom och Sverige inte längre har någon statskyrka utan är ett sekulariserat land där alla religioner är välkomna. Vi kan bara konstatera att det finns problematik med symboliken kring dagens flagga i det moderna Sverige", twittrar de.

Har dom noll koll? Är svenska politiker fullständigt ovetande om vad som händer i våra länder? I ett muslimskt bostadsområde utanför Köpenhamn saboterar man hissandet av Dannebrogen:

"Jeg er ikke interesseret i, at Danmark skal involveres i et flag i en bebyggelse i Nordsjælland. Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at oprette kalifatet, for at beskytte Muhammeds ære og muslimske værdier gennem en politik, der kan være militær eller økonomisk."

Folkpartiet borde byta namn! Något folk finns inte, alla som åker tunnelbana är "svenskar". Om islam införs, försvinner alla problem. Bort med dopet, omskärelse åt alla!

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Man kan faktiskt börja ifrågasätta den obligatoriska skolplikten, om den inte är till större skada än nytta.
SU

Anonym sa...

Låt folkpartisterna i Täby Danderyd konvertera till Islam,tror de över tid kommer att ångra sig,främst kvinnorna men de kanske vill underkasta sig?

Anonym sa...

Islamistiska åkommor - Raqqa, ISIS "huvudstad", har drabbats av en epidemi av Leishmaniasis, en "kött-ätande" sjukdom som sprids av "protozoan parasites", och som kan vara dödlig. Sjukdomen sprids av flugor (som ju har mycket att sätta i sig i Raqqa).
Hjälp-organisationer som arbetade där fick sin utrustning konfiskerad (av ISIS), och sin personal arresterad (av ISIS) !
Första fallet kom i september 2013. Sommaren 2014 hade 500 pers insjuknat. Nu är det mer än 2500 som drabbats i (enbart) nordöstra Raqqa.
ISIS har något mellan 3000 och 5000 man i staden.
WHO har sagt att Syriens hälsovård har kollapsat. Det är alltså fritt fram för parasiterna nu.
Daily Express (UK), 1 april.
http://www.express.co.uk/news/world/567597/Islamic-State-Raqqa-Syria-Flesh-eating-disease
/ SD

Anonym sa...

Är du kristen? Då dör du. -- Al Qaeda-anslutna Al Shabaab frågade studenterna om de var kristna eller muslimer, när de gick från dörr till dörr i studentbostäderna vid Garissa Universitetet i Kenya (15 mil från Somalia). 147 döda, säger man.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/terrordadet-i-kenya_4457735.svd
Intressant gud de säger sig följa... Borde fråga på moskén här i sta'n om de tänker göra något liknande här.
/ SD

Anonym sa...

Daily Mail skriver om muslimska kpist-missionärerna på Garissa University; en mängd bilder, och en hel del text. 147 döda, och mer än 70 skadade. Man ringde upp de dödades föräldrar, och sade åt dem att tala om för Kenyas president att... Ja, någonting. "Gud är stor" ropade man, innan man sköt ihjäl någon.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3024249/They-forced-lie-floor-recite-Islamic-creed-prove-not-Christian-Survivors-Kenyan-university-massacre-reveal-terror-al-Shabaab-gunmen-calmly-murdered-147-victims.html
/ SD

Knute sa...

Hälften av Socialdemokraternas väljare är personer med utländsk bakgrund.

http://petterssonsblogg.se/2015/05/02/ar-socialdemokraterna-ett-svenskt-arbetarparti/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.