23 mars 2015

Tjänster och gentjänster

     

Dick Morris, fd. rådgivare till Bill Clinton, säger att Förenade Arabemiraten (UAE) har bidragit med  miljoner till den politiska Clinton-maskinen. Han säger att de började tjänar storkovan år 2002.
Det var samtidigt som paret Clinton var luspanka, enligt Ms Clinton. (Ledsen men jag kommer inte att glömma det påståendet från henne.) Jag är säker på att ett par miljoner dollar från staten vid Persiska viken hjälpte det utblottade paret från Arkansas att betala några räkningar.

(Från DickMorris.com)

"Som tack för miljoner i tal och konsultarvoden, som gick rätt in i deras personliga bankkonton, öste den tidigare presidenten och fd. statssekreteraren - (och eventuella framtida president) - favörer över de styrande som bestämmer i denna repressiva och antisemitiska regering.

Det är svårt att förstå skillnaden - om det finns någon - mellan arvoden som  Bill Clinton fick och direkta utbetalningar till hans fru för hennes inflytande. Till exempel, under frus tid som sekreterare, inkasserade Bill Clinton $ 1.175.000 för tre tal i Förenade Arabemiraten. En, för Abu Dhabi Global Environmental Data Initiative, till en kostnad av $ 500.000, vilket godkändes av utrikesdepartementet etikpolis ..

... Men det var Hillary Clinton som gjorde grovjobbet genom  att leverera det som UAE mest strävade efter; nämligen internationell respekt. I september 2012, var statssekreteraren värd för en global infrastruktur-konferens på utrikesdepartementet där 90 VD och amerikanska chefer på hög nivå informerades  om investeringsmöjligheter i Förenade Arabemiraten och tre andra länder. 
Sju UAE-tjänstemän gjorde Hillary Clinton sällskap under konferensen."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.