13 mars 2015

Varför nu?

Vem gav order om Code Red för Hillary, och varför? Det har varit känt sedan mars 2013 att hon använde privat e-post då en rumänsk internet-aktivist, Guccifer, hackade sig in Clinton-vännen Sidney Blumenthals AOL-konto och upptäckte en guldgruva av arbetsrelaterade mejl mellan de två, från och till hennes personliga konto.


Varför blev Hillary Clinton Obama-administrationens bête noire samma vecka som premiärminister Benjamin Netanyahu drog till sig världens uppmärksamhet vad gällde frågan om administrationens förhandlingar med Iran?
Hillary är inte bara Democrats kandidat-i-väntan, hon är en hök som är ivrig att visa väljare som är tveksamma när det gäller att göra en kvinna till commander-in-chief, att hon inte är rädd för att visa sig tuff även inför Iran. Hon kan vara den enda person i partiet som kan påverka vacklande Congress-Democrats från att stödja Obamas kärnvapenöverenskommelse.

Ed Klein, som ger sig ut för att vara en som vet det mesta om Clintons, har en teori om varför Hillary Clinton e-kontrovers uppstod just nu. Han menar att den drogs igång av president Barack Obama och han rådgivare Valerie Jarrett och att Bill Clinton också tror det.
Klein säger att hans källor på utrikesdepartementet avslöjar att de ser "massor av dokument rullas genom korridorerna från Clintons gamla kontor, och man går igenom dem och söker efter problem i hennes utgiftskonto, från hennes mellanhavanden med utländska ledare - allt detta, har jag fått veta, är föranledd av att Valerie Jarrett och presidenten inte vill se Hillary Clinton som USA:s president."

Obama tycker att paret Clinton är "alltför moderata” och han tror inte att hon kommer att fortsätta den vänsterpolitik som präglat Obamas presidentskap och att hon kommer att ”samarbeta" med Republikans så som hennes man gjorde på 1990-talet.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit, du bevisar med klarhet i inlägget, att prostitution där kvinnan säljer tjänster ju allmänt är erkänt som mänskligheten äldsta hantverk. I det sammanhanget kan man gott utnämna "politiken" som det utan tvekan det "snaskigaste" hantverket alla kategorier och socialisterna leder ligan skyhögt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.