08 april 2015

Är detta något “stort” som uppmärksammas i Sverige??

När man deporterar muslimer händer något fantastiskt. Den nya norska statsministern Erna Solberg påbörjade ett program för att deportera muslimer med kopplingar till radikala grupper; resultatet var ingen överraskning. Våldsbrotten i Norge minskade med 31%.

Från Oslo local news:

Ett rekordstort antal människor utvisades av de norska myndigheterna under 2014. Norges regering beslutade att 7100 personer skulle utvisas 2014, mer än 10 gånger så många som under den förra regeringen.

Några av orsakerna till de ökade siffrorna är mer resurser, mer personal och ändrade prioriteringar. Det har också blivit lättare för norska myndigheter att deportera människor tillbaka till muslimska länder, inklusive Afghanistan och Nigeria.

En stor andel av dem som deporterades 2014 var muslimska asylsökande som hade fått sin ansökan om fortsatt asyl avvisad. De blev sedan deporterade tillsammans med sina familjer. Majoriteten av de deporterade hade emellertid begått brott, eller återvänt illegalt till Norge efter att ha utvisats.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Oslos vanligaste namn på nyfödda pojkar är Mohammad.

Värsta området i Oslo är troligtvis Grønland. Där vill man införa egna lagar i form av sharia. Men snart är hela Oslo en enda stor kriminell flyktingförläggning.

http://www.exponerat.net/oslos-vanligaste-namn-pa-nyfodda-pojkar-ar-trumvirvel-mohammad/

Knute sa...

Hver somalier koster staten 9 millioner kroner

Kostnadene i løpet av levetiden til en somalier som kommer til Norge, er langt høyere enn for tamiler (1 million), indere (1,6) og pakistanere (5,1 millioner kroner).

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/07/hver-somalier-koster-staten-9-millioner-kroner

Knute sa...

“Ni är inte välkomna tillbaka”

Rochdale har nok å slite med etter alle sex-groomingsakene. Byen har intet behov for å bli storeksportør av jihadister til Syria. En lokal Labour-politiker, Shakil Ahmed, ble helt sjokkert da det viste seg at ni av hans nærmeste familiemedlemmer forsøkte å ta seg inn i Syria. De blir deportert fra Tyrkia og forventes å ankomme Storbritannia senere denne uken.

Nå sier det lokale parlamentsmedlemmet, Simon Danczuk, at familien ikke er velkomne tilbake.

https://www.document.no/2015/04/dere-er-ikke-velkomne-tilbake/

Anonym sa...

Klaga inte på musliminvandringen. Ni var och är ju emot Adolf Hitler. Han ville förhindra massinvandringen från Mellanöstern och Afrika.
Freke

Knute sa...

Freke, någon muslimsk massinvandring var inte aktuell på den tiden. Däremot sa Hitler om islam: "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än kristendomen med dess slappa tolerans". Och Winston Churchill om Mein Kampf: "Här var den nya Koranen för tro och krig".

Knute sa...

”En irakier som talar arabiska har anlitats av Migrationsverket som tolk för de mer än 500 asylsökande som placerats där. Han berättade att de flesta av dem säger sig komma från Syrien och att en majoritet av dem är anhängare till IS! När dessa förstod att irakiern var en ”avfälling” till den ”rätta tron” så utsatte de honom för dödshot och även hans familj. De tog till och med reda på var han bodde och var hans barn gick i skola och lovade att mörda hela hans familj på det sätt som man dödar alla ogudaktiga.”

Ovanstående kommer från Merit Wagers blogg och är ett dokument från en asylförläggning i Sverige 2015. Vem trodde att detta någonsin kunde ske i Sverige?

https://meritwager.wordpress.com/2015/04/09/deras-malsattning-ar-att-etablera-ett-kalifat-i-sverige-dar-bara-sharialagar-skall-galla/

http://www.thoralf.se/

Knute sa...

Norge drar in uppehållstillstånd för “flyktingar” som reser hem på semester

http://avpixlat.info/2015/04/11/norge-drar-in-uppehallstillstand-for-flyktingar-som-reser-hem-pa-semester/#more-144723

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.