29 april 2015

Avancerade 3-åringar

En British Public School begär att 3-åringar ska skriva under ett kontrakt där de lovar att inte vara “homofobisk” eller "transfobisk”


    Löftet ingår i ett "hem och skola avtal", som alla barn måste underteckna innan de börjar på Turnham Primary School [i sydöstra London] i september.

    Barnen måste också lova att avstå från att använda homofobiska och rasistiska fraser och att vara toleranta mot människor med olika sexuell läggning och livsstil. Varje barn måste skriva under med sitt namn och en signatur för att bekräfta att de förstår sitt "ansvar"  i skolan.

Turnhamskolan  finansieras av skattebetalarna.

Så här säger en mamma:

    "Hur är det  tänkt att jag ska förklara för min tre-åring att han måste skriva på den streckade linjen och inte göra något som han är inte ens är medveten om att det existerar, när han knappt kan hålla i en krita? Detta fyller  mig bara med fruktan för vilken typ av politiskt korrekt, knasbolls-byråkrati som driver den här skolan."
Det är problemet. Det absurda kontraktet i sig kommer inte att orsaka någon skada, eftersom små barn inte ens kan förstå de oanständigheter som Vänstern tvingar på majoritetskulturen. Men det visar verkligen ett dominerande tänkesätt som inte leder till något gott.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.