20 april 2015

Dagens amerikanska politik är kväljande

Det är något verkligt ruttet i amerikansk politik idag. Democratic Party erbjuder en kandidat som är en moralisk kloak fylld med lögner och som har ett beteende och en resumé som för bara en à två generationer sedan skulle ha gjort vem som helst otänkbar för det högsta ämbetet i landet.
Något är väldigt fel när Hillary Clinton vid denna punkt, verkar vara den enda kandidat som Dem.-ledarna tycker man ska rösta på och vad värre  är - som uppskattningsvis 47% av de som kallar sig democrats säger att de ska rösta på.

Vad vi ser nu är ett Dem. Party som haft möjlighet att pådyvla oss årtionden av socialism - ett ekonomiskt och politiskt system som har misslyckats överallt där det genomförts.

Hillarys kampanj hittills har varit en uppvisning i media-manipulation. Hon talar om "inkomstskillnader" som om det inte har funnits från tidernas begynnelse och  baserar sina tal på den socialistiska utopin att alla ska vara  lika fattiga. Vem vill leva i en nation där man inte kan bli rik om man är villig att ta risker och arbeta hårt för att uppnå det?

Den nuvarande amerikanske presidenten var långt ifrån trovärdig redan när han valdes men de flesta ville tro på honom och en stor majoritet gjorde det i början. Statistiken visar att många inte längre gör det men om Hillary tar hem spelet är USA förlorat.

Amerikansk politik består alltid av en nationell debatt om var vi är och vart vi är på väg, och det är avgörande för framtiden. Just nu är Amerika i riskzonen för att bli en plats där grundläggande moral, värderingar och traditioner håller på att kastas bort.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte fullständigt uppenbart att Hillary Rodham Clinton är psykopat? Från hennes agerande i kommittén som förberedde att ställa president Nixon inför riksrätt 1974 till hennes agerande idag? Vem vill låta henne bli överbefälhavare med kommando över kärnvapenarsenalen? Hon är fullt kapabel att sätta igång WW3. Och att göra det med ett kluckande skratt..

Osynlige Mannen

Berit sa...

Verkar som Obama har första tjing på WW3

Anonym sa...

http://uncensoredtv.net/judge-andrew-napolitano/?v=0sNWbiAMf80&duration=long&q=r2
En av mina favoritföreläsningar.
SU

Anonym sa...

Jag känner några svenskar som bor i USA, dom röstar "såklart" på Hillary. Dom är ju demokrater "förståss", eftersom dom är svenskar tycker dom, osv. Jag pratar med den ena av dom kompisarna, en väninna sedan 40 år och bara gapar då jag hör hennes blåögda idéer om vad Hillary står för.
Anna

Berit sa...

Anna, säg till dina vänner att läsa den här bloggen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.