17 april 2015

De Konservative vill sätta stopp för nazi-islamism

I likhet med sitt svenska systerparti Moderaterna brukar De Konservative vara ganska tandlösa, men nu inför valet drar de nazi-kortet.

Att Danmark är ett demokratiskt land visas av den civiliserade debatt som följt på den uppseendeväckande plakatkampanjen. Media har i stort sett ägnat sig åt att analysera om det går att sätta likhetstecken mellan nazism och islam, och än så länge har våldsvänster och radikala muslimer låtit bli att spränga och bränna och hota. Kanske de bara är häpna. Kanske de egentligen håller med om likhetstecknet. Mein Kampf är ju en bästsäljare i Mellanöstern. Kanske de genomskådar att "stopp" bara är valfläsk. Men modigt är det av De Konservative.

4 Kommentarer:

gäster sa...

Det är torsdagskväll och jag har druckit en hel del folköl, vad ville jag nu säga egentligen? Något politiskt antagligen. Varför slutar jag aldrig att vara barnuppfostrare, ni är ju vuxna. Varför slutar jag aldrig att vara folkuppfostrare, en skollärare som önskar att hans ungdoms villfarelser vore ogjorda? Det var kanske kul den gången att propagera för kommunistisk musik, fy fan vad jag skäms. Nu när vi har facit borde vi inse hur dåraktigt det var, med en massa halshuggande islam i släptåg. Snart är det slut på oss allihop, det som kommer att hända med oss är mycket värre än kommunism och nazism tillsammantaget. Djävulen finns, Antikrist finns. Som Churchill sa, framtidens fascister kommer naturligtvis kalla sig antifascister. Som de flesta unga i min generation blev jag bedårad av Olof Palme och hans massmördargäng runtom i världen och nu ser vi resultatet, en generation fullständigt hjärntvättad och försvarslös. Jag ber om ursäkt för att jag var en bedårande lärare som föreställde revolutionär men som var totalt blåst i huvudet. Nu när jag på gamla dar har svängt 180 grader, är det bättre sent än aldrig? Man kunde önska att de efterföljande generationerna skaffade sig lite logik, men hoppet är ute. Miljarder muslimska afrikaner är på väg till ett Europa som sedan aldrig kommer att bli sig likt. Bäst att tänka om medan tid är och vara ärlig, inte babbla samma sak som de säger på TV. De hårklyverier vi tidigare ägnade oss åt är inget värda när vi får halsen avskuren under ärkebiskopens vrål "Allah är större!"

Knute sa...

I Sverige är det fortfarande ett normalläge att "det är en mänsklig rättighet att invandra till Europa" och att "vi måste ha en värld utan gränser" och "nationerna måste försvinna". Sverige kommer att fortsätta sitt självskadande beteende ända tills kassakistan är tom. Inga olyckor kan förhindra det. Godhetspsykosen är i full blom. Sverige är ett Gökbo utan elchocker. (Boken Gökboet är en allegori över livet i ett kommunistiskt land, inte en psykiatrisk kritik, trots att 70-talet slukade den rått som en sådan. Man kan föreställa sig sjuksköterskan Louise Fletcher som Anna Kinberg Batra, Mona Sahlin, eller en av de många strama Ceciliorna. Så den sitter rätt i garderoben.)

http://snaphanen.dk/2015/04/24/hollandsk-demografi-fem-minutter-i-tolv/

Knute sa...

1 mio. flygtninge kan være på vej

EU’s grænseagentur har gjort opmærksom på, at mellem en halv og en hel million flygtninge fra krisezoner i Afrika og Mellemøsten kan have samlet sig i Libyen. Trods alle advarsler vil mange af dem prøve lykken på Middelhavets 2,5 mio. kvadratkilometer bølger denne sommer.

http://politiken.dk/udland/ECE2638909/topmoede-eus-ledere-overvejer-militaer-aktion-i-middelhavet/

Knute sa...

Politiker opgiver at stille op til Folketinget efter at have ført valgkamp i skudsikker vest

Jeg har modtaget mange trusler og har i den seneste tid holdt mine taler under et stort opbud af politibeskyttelse; sommetider med helikoptere, pansrede køretøjer og specialstyrker. Dette er ikke, fordi at jeg er en ganske særlig person, men blot fordi at jeg ønsker at beskytte og fremtidssikre Danmark, min familie og alle de mennesker, der står mig nær.

Da jeg måtte optræde iført skudsikker vest, forstod jeg absurditeten i, at skatteyderne pålægges op til flere millioner kroner i omkostninger, hver eneste gang jeg selv og andre mennesker af samme opfattelse udøver vores grundlovssikrede ret om ytringsfrihed.

Endnu mere forrykt er det, at mine modspillere ikke kun er islamister o.l. men etniske danskere, som jeg prøver at hjælpe til at sikre deres grundlag for videre eksistens. Mange venstre orienterede har åbenbart intet imod, at Danmark bliver opslugt i mængden og dens ældgamle og stolte kultur oversvømmet og ledet imod glemslens mørke.

http://denfrie.blogspot.dk/2015/05/politiker-opgiver-at-stille-op-til.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.