18 april 2015

Han vill islamisera Sverige

En skribent i Sydsvenskan tycker att vi skall ändra lite på svenskheten, så den blir islamisk! "Vi måste bygga en ny svenskhet".

Alla vill gärna behålla den kultur de har vuxit upp med. Det gäller dock inte den muslimske konvertiten Hasslert i Skåne. Därför tycker han naturligtvis att Sverige måste göras om och islamiseras.

"Vi måste tala om ett nytt vi", "Vi måste bygga en ny svenskhet" skriver han i Sydsvenskan utan att tänka på, att skall det vara en ny svenskhet, då är det inte längre Sverige!

"Vårt svenska perspektiv... har inte lämnat folkhemsromantiken", skriver Hasslert. Nej, tyvärr. De blyga (eller underkuvade?) svenskarna vågar inte att stå upp i en församling och säga vad de menar. Det finns ingen demokrati. Ändå rosar de sig för att ha demokrati och försöker att inbilla sig själva att den till varje tid sittande statsministern är en slags pappa för dem som handlar gott och rätt på deras vägnar.

"Vi måste bygga ett nytt vi, som kan innehålla många sätt att vara svensk på, inklusive ett muslimskt. Annars kommer vi fortsätta tappa kompetent arbetskraft..." (sic!) "Människor med annan etnisk, religiös eller kulturell bakgrund än svensk måste ses som en tillgång". Oj, Oj... Skall det inte mera till? Det var lättvindigt! Då förstår jag bättre Reinfeldts snack.

Det måste ändras några lagar, bland annat om manlig omskärelse och slakt av djur för att de muslimska minoriteterna kan "se sig själva som svenskar". Nej, för så har de ju sagt adjö till deras "svenskhet".

Hasslert menar tydligen att kommunerna skall hålla allmänna fester "för att främlingar kan känna samhörighet med sin nya tillvaro som svenskar i det nya vi:et". Det gör kommunerna ju redan t.ex. på Nationaldagen eller vid Midsommar, men har du sett någon muslim ta del? Nej, det står i koranen, att muslimer inte får vara vänner med kristna och judar.

Spydpigen

Sverigekarta för arabiska skolbarn


12 Kommentarer:

elina sa...

Läste idag i DN ang. det finska valet, intervjuaren säger: Men Finland tar emot väldigt få asylsökande jämfört med Sverige.
– Sverige har sådana problem att vi under inga omständigheter vill hamna i samma situation. Det känns som att Sverige befinner sig i en återvändsgränd, svararTom Packalén Sannfinländare. http://www.dn.se/nyheter/varlden/sannfinlandarna-raknar-med-att-regera/


Knute sa...

Brakförlust för S i Finland? I vissa mätningar halkar man ner till att bli bara fjärde största parti, efter Samlingspartiet och Sannfinländarna.

http://erixon.com/blogg/2015/04/brakforlust-for-s-i-finland/

Teuvo Hakkarainen från Sannfinländarna har sagt att "Somalier och homosexuella i Finland bör deporteras till Åland"
Men nu tar Hakkarainen tillbaka det där om homosexuella och lesbiska: - "Det var överdrivet och nåt jag sa när jag var full."
Svenska politiker är spiknyktra och säger saker som de tyvärr aldrig tar tillbaka.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/04/teuvo-hakkarainen-varldens-arligaste.html

Knute sa...

Regeringens budget: 250 miljarder till invandring. Vi är glada att regeringen har valt att lyssna på oss, menar Vänsterpartiet.
– En budget av höjda skatter och svikna löften, anser Sverigedemokraterna.

http://samtiden.nu/14289/en-budget-av-hojda-skatter-och-svikna-loften/

Knute sa...

Sharia på svenska

En kvinnlig patient nekar att skaka hand med manlig läkare. Men hur ska han kunna undersöka henne om han inte får röra henne? Han avlyser följaktligen undersökningen. Det reagerar Diskrimineringsombudsmannen på. Domstolen är enig och dömer läkaren att betala 75.000 kr till kvinnan. Han får även betala Diskrimineringsombudmannens rättegångskostnader som landade på drygt 50 000 kronor.

https://www.document.no/2015/04/pasienten-nektet-a-ta-legen-i-handen-legen-domt-for-diskriminering/

Anonym sa...

Råd till läkaren: säg omedelbart upp dig och sök arbete i Norge.

Knute sa...

“Nyligen hade en 17-årig patient från Afghanistan redan från början bestämt att han inte ville träffa kvinnliga läkare. Han hade på förhand uttryckt detta krav så att berörd mottagning fick anpassa sin schemaläggning av läkarna. Jag som läkarstudent gavs inte ens möjligheten att fråga om jag kunde få vara med och bara observera. Jag skulle kunna räkna upp många fler exempel.

Om vi ska fortsätta ha nuvarande höga utomvästliga invandring är det angeläget att stå upp för svenska värderingar och hålla emot när muslimska invandrare ställer krav på särrättigheter som står i konflikt med exempelvis principer om jämställdhet mellan könen. Tar man som bidragsförsörjd invandrare en av svenska skattebetalare offentligfinansierad vård i anspråk, då har man ännu mindre rätt att ställa några särrättighetskrav.

Om patienten kan betala fullt ut för sin egen vård är det helt upp till honom att bestämma både hårfärg, klädsel, utseende och kön på sin läkare. Men så länge man väljer att ta del av den offentligt finansierade vården får man faktiskt acceptera att läkaren inte alltid kan vara en medelålders man, utan i nästan häften av fallen kan komma att vara kvinna av varierande ålder.”

http://avpixlat.info/2015/04/19/lakarstudent-varden-maste-sta-upp-for-svenska-varderingar/#more-145200

Knute sa...

Sydsvenskan undrar över varför danskarna inte längre vill flytta till Malmö och Skåne. Det är ju så mycket billigare att bo där.
- Kanske pengar inte är allt?

https://www.document.no/2015/04/kanskje-penger-ikke-er-alt/

Knute sa...

Ärkebiskopens valspråk är aningslöst, milt uttryckt

Inför filmande mobilkameror får människor vars sista timmar i livet man inte vill tänka på, sina huvuden närmast slitna från halsen med kniv, därefter håller bödeln triumferande upp trofén. Det är grundscenariot, värre varianter finns.
Nästan alla videoklippen kommer från sunniislamistiska oppositionsgrupper. Och snart sagt alla vedervärdigheter åtföljs av ropen Allahu akbar från en mordbevittnande mobb.
Allahu´akbar är centrala ord i islam. De betyder "Gud är större" och inleder böneutropen från moskéernas minareter. För inte så länge sedan var de nog närmast positivt laddade även för icke-muslimska besökare i islams länder. Få saker kan vara så stämningsladdade som ett böneutrop i tysta gryningen.
Det är hemskt att säga, men för den som följer Syrienkonflikten har två år med vansinnesdåd till ackompanjemang av Allahu akbar förvandlat böneorden till ett ondskans vrål.

Ärkebiskopen Antje Jackelén har som valspråk Gud är större.

http://www.op.se/opinion/ledare/arkebiskopens-valsprak-ar-aningslost-milt-uttryckt

Anonym sa...

Knute,
Jag tror nog att ärkebiskopen valt sitt valspråk med omsorg. Hon är en ateist och Stasiagent som nästlat sig in i kyrkans ledning och vill förstöra hela den kristna världen. Hon är hemsk.
/SB

Anonym sa...

Kriminella svenskar strömmar till Danmark. Den nordiska passunionen gör att de inte behöver visa pass. Men även utan denna inströmning är Danmark illa ute, av nya danska medborgare är 95 % muslimer med afrikanska namn.

http://www.uriasposten.net/archives/65580

Knute sa...

Den svenska undfallenheten, historielöshet och förakt för den egna nationen kommer att utplåna oss som folk. Vi kommer att bli en liten rest som förmodligen helt försvinner utom som DNA-fragment.

http://majgrandmo.blogspot.se/2015/04/neandertalarna-del-2.html

Knute sa...

Oärlighet är islams strategi. Lögn får användas. Det åttonde budet: Du skall inte bära falskt vittnesbörd mot din nästa, finns inte i islam. Tvärtom beordras anhängarna att ljuga för fullt, det kallas för taqqya, helig lögn.

"Helt ærligt. Er der nogensinde nogen af jer herinde der har prøvet at diskutere med en muslim?.
Det er ekstremt fordummende og ender altid med, at man trækker på skuldrene og går sin vej.
Det er ikke bare den store indvandring der er problemet. Problemet er, at vi allerede har taget en ordentlig røvfuld af disse totalt fordummende individer ind. Og det kommer naturligvis til at hævne sig.
Husk nu det der "hvad sagde vi!" - your gonna need it..!

http://snaphanen.dk/2015/07/24/folkevandring-kan-oedelaegge-det-europa-vi-kender/#more-183606

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.