28 april 2015

Hårt arbetande tonåringar inventerar närbutiker i Baltimore

            

Man kallar det “protest”men det är kravaller.
Staden Baltimore har förvandlats till en "absolut krigszon", och guvernören i Maryland har förklarat undantagstillstånd, men kravallerna fortsätter att eskalera. Begravningen för Freddie Gray har utlöst en storm av våld, och inget av det kommer att resultera i någonting bra.

Till deras heder måste sägas att några av ledarna för det “afro-amerikanska samhället” faktiskt står upp och högljutt fördömer våldet. De vet att krossa bilar, kasta sten på polisen och plundra butiker inte kommer att lösa någonting.  Men precis som vi såg i Ferguson, finns det massor av människor som är redo för upplopp, plundring och mordbrand - allt de behöver är en möjlighet.

Det sociala förfall som frätt på grunden i vårt samhälle i generationer, manifesterar sig nu på ett mycket fult sätt. Vi har låtit en hel generation av unga människor växa upp i en miljö utan principer och normer och nu får vi uppleva några av konsekvenserna av vår dårskap.
 Och vad vi bevittnar i Baltimore just nu är bara början. Så småningom kommer vi att se scener som den på bilden över hela nationen.
Tack vare sociala media kommer hela världen att att se hur Amerikas nedgång och fall ser ut.

Jag skulle skulle kunna skriva mycket mer om detta men ta er en titt på bilderna och artikeln från Dailymail.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
förra gången i Ferguson framgick att multimiljardären George Soros, som stulit och lurat sig till alla sina pengar, organiserade och betalde för bussresor till kravallerna. Han har säkert ett finger med i spelet nu också.
Detta fråntar ju på intet sätt de inblandade huliganerna ansvaret för det inträffade och inte heller samhällets oförmåga och bristande vilja att kräva personligt ansvar från socialbidragstagarna. Det är aldrig bra att man får allting gratis och det är ännu sämre när man ser detta som "sin rättighet". Däri ligger naturligtvis huvudproblemet. Men jag vill bara påtala att det finns mäktiga och penningstinna krafter som vill bryta ned det kristna Amerika.
/SB

Anonym sa...

Socialisternas mål att erövra världen bygger på just normlöshet och det börjar alltid med någon form av stöld, av rättigheter eller egendom!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.