15 april 2015

Så att vi alla känner oss säkra


TSA-kontrollanter i Denver manipulerade sitt “Nude-o-Scope” så att de kunde klämma på attraktiva passagerare.

Här berättar en av dem hur det fungerar: “När en man, som han finner attraktiv, kommer till maskinen ger han ett tecken till en annan TSA-kontrollant som knappar in att den som ska genomlysas är en kvinna.  När man gör det “ser” maskinen något onormalt i underlivet på offret och den manlige TSA-kontrollanten måste genomföra en undersökning med händerna.

TSA fick kännedom om detta i  november,  men agerade inte på informationen förrän i februari. De inblandade kontrollanterna identifierades därför att de skröt inför andra TSA anställda - och bekräftade det som hände.

Två agenter arbetar inte längre inom TSA. Det sägs att några få rötägg inte får undergräva det hårda arbete som tusentals män och kvinnor på TSA gör för att hålla oss säkra, dag ut och dag in.

Några få rötägg?
Polisen har gripit en (Transportation Security Administration) TSA-anställd som stal elektronisk utrustning till ett värde av ca. $ 50.000 från passagerares bagage på Fort Lauderdale-Hollywood International Airport.

Två nyhetskanaler - New York Press och Hot Air - har rapporterat att cirka 500 TSA-anställda har fått sparken från byrån för stöld sedan starten i november 2001.

Varje gång dessa berättelser kommer ut, oavsett om det är stölder eller barnporr, får vi veta att resten av TSA: s medarbetare är underbara, de är alla grundligt “kontrollerade”, och att det bara finns ett fåtal rötägg ..

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Totally Stupid A-holes..... en stor anledning till att jag inte vill resa med flyget längre. Det kryper i kroppen varenda gång man måste ha något med TSA gänget att göra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.