03 april 2015

Tänk er att det varit tvärtom

Allt man behöver göra för att förstå hur Vänstern/“progressiva” resonerar är att byta färg på de inblandade.

Två svarta killar på Metrolink-tåget attackerade en vit passagerare.
Odågorna kunde ha valt bland många av de svarta passagerarna men det gjorde de inte. De “bad” att få använda den vite mannens telefon  och sedan frågade de om hans åsikt om Ferguson. Resten av detta utan tvekan rasistiskt motiverade brott, sk. "hatbrott" fångades på video.Offret, en 43-årig man,  sade att attacken började efter att de misstänkta frågade honom vad han tyckte om "Mike Brown situation", och han svarade att han inte hade tänkt så mycket på det.

Enligt polisrapporten, började en av ligistren slå honom  i ansiktet.
"Jag tycker det var avskyvärt att ingen hjälpte mig. Folk bara skrattade och log åt det. Ingen erbjöd sig att hjälpa och ingen försökte ringa 911. "

Offret, som är vit, talade till News 4 efter att video dök upp på Facebook och sade att han trodde brottet var rasistiskt motiverat eftersom de misstänkta var afroamerikanska och frågade om hans  åsikt om Michael Brown fallet. "De var bara ute efter att skada någon,"
Många människor skulle önska att den här mannen skjutit dessa lymlar.  Eller ännu bättre, tänk om han varit en mästare i Kung Fu och sparkat ner dem.
Hursomhelst, om det hade hänt slår jag vad om att pressen skulle ha skrivit: “Vit man använder överdrivet våld mot obeväpnade svarta tonåringar ... på väg till college på Metrolink."

Uppdatering: De har fångat de två idioter som attackerade.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Bernhard Goetz säger jag.

Ann-Marie sa...

Men nu är det så att det är INTE rasism om det är riktat mot vita!
Det finns inget som heter omvänd rasism. Punkt slut......


Att jag sedan personligen kallar rasism för rasism vem som än drabbas är förmodligen rasism i alla fall...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.