10 april 2015

Utnyttja alla tillfällen


President Obama sade i en intervju i onsdags att han påverkades att ta itu med klimatförändringarna efter ett skrämmande ögonblick när hans dotter Malia hade ett astmaanfall som 4-åring.

"Vad jag kan relatera till är den rädsla en förälder känner, när en 4-årig dotter kommer och säger," Pappa, jag har svårt att andas. "Den skräck som du känner är fruktansvärd", sade presidenten på ABC: s "Good Morning America" i onsdags.
"Och om vi kan se till att våra åtgärder vad gäller miljön minskar dessa incidenter,  är det något som jag tror att alla föräldrar skulle önska."

Det handlar alltid om barnen! Och Malias astma-attack (om det faktiskt hände!) måste ju ha varit ett  resultat av klimatförändringen. Det kunde absolut inte ha framkallats av något annat …….

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
han är makalös in sin dumhet. Kan man gissa att ingen på ABC följde upp med en "hard question" om vad han visste om sambandet minimalt ökad koldioxidhalt och astma?
/SB

Berit sa...

Naturligtvis inte SB, det skulle vara rasism

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.