26 maj 2015

Allt detta prat om “moderata muslimer”

                

En nyligen genomförd undersökning av AlJazeera.net, webbplatsen för Al Jazeeras arabiska TV-kanal, visar ett överväldigande stöd för Islamic State terroristgrupp, där 81% av de röstande svarade "JA" på frågan om de godkänner ISIS erövringar i regionen.

Undersökningen, som frågade på arabiska, “Stödjer du Den Islamiska Statens erövringar i Irak och Syrien (ISIS)?" har genererat över 38.000 svar hittills, och endast 19% av de tillfrågade röstade "nej" till att stödja ISIS.

Från Breitbart

2 Kommentarer:

Knute sa...

Jihadist jobbade med tågsäkerhet

Antalet personer med erfarenhet från att döda kvinnor, män och barn är nu också i Sverige så många att de tycks ha trängt in i alla delar av samhället. IS-krigare har haft säkerhetstjänst för pendeltågen i Stockholm och därmed mycket god kännedom om hur man kan genomföra terrorattacker mot hjärtat av huvudstadens trafik.

Den dag ett blodigt attentat liknande Londons och Madrids rusningstrafik sker i Stockholm, kan ingen säga att man är förvånad eller chockad över att det händer här.

http://erixon.com/blogg/2015/05/australien-is-krigare-kan-forlora-medborgarskap/

Knute sa...

Danska IS-krigare ska få fängelse på livstid

Danmark är med i den koalition som bekämpar IS i Irak. Det sker med danska F16-flyg.
Därför införs nu ordet landsförräderi i strafflagen. Det avser även imamer och andra som rekryterar danskar till den islamiska staten. IS-anhängare ska kunna få livstids fängelse.

Idag greps två män i Sverige, misstänkta för rekrytering till terrorism. Det har tidigare inte skett några liknande gripanden i Sverige med koppling till IS.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.