29 maj 2015

Bert Karlsson: "Jag är så jävla förbannad, det kommer att komma en stämning"

    

Stora Torg i Eslöv domineras av en palatsliknande byggnad med imponerande trappa, Hotell Sten Stensson Steen, som bland annat erbjuder en populär nattklubb. Att placera asylsökare där vore som att ta Grand Hotell i Stockholm i beslag. Eller Stockholms slott. Men det där fattar inte asylbaronen Bert Karlsson, han saknar uppenbarligen förståelse för att folk vill behålla ett av Skånes guldkorn. I sista stund fick Eslövs kommun nys om hans planer och köpte hotellet för 25 miljoner.

- Jag är så jävla förbannad, det kommer att komma en stämning. De är så fega att de inte är klokt. Alla kommunpolitiker är livrädda för Sverigedemokraterna och det är därför som de låter det kommunala bostadsbolaget köpa fastigheten istället för att låta mig starta verksamheten. Det hade inte påverkat ett skit. Ingen hade märkt att vi hade haft ett asylboende där, säger Bert Karlsson.

Eslöv gjorde en bra affär.

3 Kommentarer:

Evot sa...

Inte för att det skulle ha gjort någon större skillnad. Stora torget i Eslöv vimlar redan med burkaklädda kvinnor som står och köar framför bankomaterna.

Knute sa...

Stefan Löfven - en desperat pensionsplundrare. Regeringen planerar att ta ett gigantiskt SMS-lån i det svenska folkets namn för att finansiera nästa socialdemokratiska valkampanj.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/06/stefan-lofven-en-desperat.html

Knute sa...

Regeringen är åldringsrånare i finkostym: ”Nej du kärring, vi lägger skattepengarna på ensamkommande skäggbarn.”

http://sockerbitar.se/regeringen-ar-aldringsranare-i-finkostym/#more-1562

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.