01 maj 2015

Bocken till trädgårdsmästare

Inför en skandal som hotar att kapsejsa hennes strävan att återvända till White House talar Hillary Clinton nu om vikten av att ”återupprätta förtroendet" inom politik.
 Hon påpekar att alltför många människor sitter i fängelse i USA, hon fördömer ras-orättvisor i rättssystemet, och vad gäller "förtroende" säger hon att vi snarast måste återuppbygga förtroende och respekt bland amerikaner. ... Återställa förtroendet för vår politik, vår press, våra marknader."

Det är att gå ganska långt för en kvinna som nu allmänt misstros av den amerikanska väljarkåren och som står inför anklagelser om att hon och hennes man fått sin massiva förmögenhet genom mutor från människor som gjorde affärer med utrikesdepartementet.

George Will säger att paret Clintons styrka i det amerikanska offentliga livet bygger till stor del på deras fullständiga oförmåga att bli generad eller skämmas över någonting.Tänk på alla kontroverser de har varit inblandade i. Kommer ni ihåg Cattlegate, Travelgate, Lincolns sovrum, Monica, Paula, Benghazi och säkerheten vid konsulatet där. Avtalsbrott med White House,  privat e-postserver. Borttagna e-postmeddelanden. Missbruk av inflytande. Ofullständig insyn i kampanjinsamlingar.  Uran-affärer.  Inga ursäkter. Bara deras oerhört snabbt växande bankkonton.

Hillary Clinton föreslår också  att alla poliser ska bära kameror där man hela tiden kan se vad de gör:Jag har en ännu bättre idé.  Jag tycker att Hillary Clinton också ska bära kamera hela tiden, med ljudet påkopplat.  Då kan vi se när hon tar emot pengar från utländska företag och utländska regeringar; vi kan se vad hon får och vad hon lovar dem i gengäld. Vi kan också läsa hennes regerings-e-post  innan hon tar bort dem från sin privata server.

Men varför stoppa där? Alla White House politiska tjänstemän bör bära kropps-kameror.  Definitivt alla tjänstemän på EPA,  så att vi kan se och höra vad de planerar att göra för att förstöra den privata äganderätten. IRS-tjänstemän också, så att vi kan se och höra när de planerar att rikta in sig på konservativa grupper.
Vi får inte heller glömma Federal Reserve, Department of Homeland Security och Supreme Court.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag tror inte på ett enda ord som denna kvinna yttrar. Och inte heller på Bill Clinton. Droppen som fick bägaren att rinna över när det gällde hans trovärdighet var när han höll talet till Obama i 2012 års val. Att veta vad Bill Clinton verkligen tyckte (dvs. att Obama var värdelös) och ändå kunna hålla ett sådant lögnaktigt tal. Tänk, det trodde jag aldrig. Det finns inga gränser för deras lögnaktighet.
Men - jag tror ändå att hon blir vald. Den hemliga makteliten har troligen bestämt sig för henne och då blir det så. Hon har ju visat att hon är pålitlig - på att ljuga och dölja saker och ting.
Hon vinner därför att de fuskar, som de fuskade för Obama i det senaste valet. Tyvärr, tyvärr.
/SB

Knute sa...

Dags att fälla vänsterregeringen

Även i Sverige vinner vänstern därför att de fuskar. Här har fusket fått namnet Decemberöverenskommelsen, som innebär att sossarna kan bli av med makten när som helst, men att de borgerliga partierna avstår bara därför att man är rädda för vad medievänstern ska gorma om.

Vid en undersökning före valet tyckte 33 procent att S jobbpolitik var bäst, medan 32 procent föredrog Moderaternas. Nu har opinionen helt svängt till 38-22 i M:s favör.

Före valet ansåg 41 procent att M har bäst ekonomisk politik, mot 26 procent för S. Nu har det gapet ökat till 44-18.

Vad gäller skolpolitiken höll 29 procent på S före valet, mot 22 procent för tvåan Folkpartiet (FP). Nu har S-ledningen minskat till 17-16.

http://erixon.com/blogg/2015/05/dags-att-falla-vansterregeringen/

Arlav sa...

Visst är ok om poliser ska bära kameror så att man alltid kan se vad de gör..
Men, då ska även alla politiker bära mikrofon så at vi andra får veta vad de säger och tycker när de inte "talar till Folket"!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.