16 maj 2015

De tar alla tillfällen i akt


För några år sedan när det sades att Toyotas konstruktion av bromssystem orsakade olyckor och dödsfall var det minsann ingen i Congress som erbjöd dem en miljard dollar och uppmuntrade dem att fortsätta ett bra jobb.
Men….det är tydligen annorlunda när ett statligt drivet företag, Amtrak, dödar och skadar människor genom inkompetens. På tisdagskvällen spårade tåg 188 från Washington till New York City ur längs den mest trafikerade delen av Amtrak-nätet och dödade sju och skadade 200. Olyckor händer och ingen rår för det men detta skedde på grund av att tåget gick in i en kurva i 107 miles per timme  - en kurva som är hastighetsbegränsad till 50 miles per timme.

Det är inte bristen på pengar som orsakar att lokförare kör för fort.  Men Democrats omedelbara reaktion var att man måste punga ut med mer pengar från skattebetalare. Utan att ens veta orsaken till olyckan, krävde de en fördubbling av Amtraks budget.
 Det är otroligt hur fräcka de kan vara. Vraket brann fortfarande och de flesta av offrens identitet hade inte offentliggjorts men spela på människors sorg utan skam det kan de göra.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.