30 maj 2015

"Det bästa vi kan få för pengarna"


Det spelar ingen roll vilken kandidat eller parti som vinner presidentvalet i USA.  Det kommer inte att bli någon meningsfull "reform" av det korrupta finansiella systemet.

Från den finansiella världens perspektiv,  har vi det bästa system man kan köpa för statliga pengar. Inte för oss Muppar, men för de som drar i trådarna i finansvärlden.
Det är inte ett misstag eller en tillfällighet att en person med en medelmåttig till låg lön, kan bli vald till Congress och efter en valperiod eller två åka hem till sitt distrikt som miljonär eller mångmiljonär.
- Det köps och betalas generöst av specialintressen. 

Om inte saker och ting förändras, kommer ingenting någonsin att bli "bättre" för alla andra. Alla andra är de verkliga 99% som inte är med i det korrupta spelet.Om man slumpmässigt plockade ut 535 namn ur en telefonkatalog ät jag övertygad om att vi skulle få ärligare, duktigare personer som gjorde ett bättre jobb och faktiskt skulle förbättra livet för amerikanerna .... under förutsättning att det fanns konsekvenser för lurendrejeri och korruption.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.