07 maj 2015

Europa lika hjälplöst som det romerska riket före 476

Avancemang
Europas och alla andra samhällens förmåga att absorbera ett obegränsat antal invandrare är begränsad. 

Ett aktuellt exempel kommer från Ungern. (Liksom sina grannar har de under 500 år inte lyckats integrera sina zigenare. Såvida inte att döpa om dem till "romer" räknas som en lösning.) Efter att ha kallat EU lika solid som en "schweizerost" skickade regeringen en förfrågan till sina medborgare om vad de önskar:

"Det finns de som anser att Bryssels politik om invandring och terrorism har misslyckats och att detta kräver nya metoder. Vill du stödja om regeringen, i motsats till Bryssels tillåtande politik, inför mer restriktiva regler. Anser du att efter minsta möjliga dröjsmål de som olagligen passerar gränsen måste skickas tillbaka?"

Med den nya, tekniskt drivna globaliseringen kommer okontrollerad invandring att fortsätta att växa och sprida sig till att bli ett globalt problem. Vi bör komma ihåg att det inte är denna utmaning som är "problemet", men vår självpåtagna oförmåga att konfrontera det.

Brussels Journal

3 Kommentarer:

Knute sa...

Ett grundläggande problem som hindrar assimilering är att de flesta av de illegala och legala invandrarna inte förstår hur rikedom skapas. Således blir de som integrerar sig aktiva i vänsterpartier. Om dessa vet vi att de kan vara bra på att dela den rikedom de inte kan skapa.

Rejecting the ways of the adopted society, and the wish to live according to traditional ways, has negative consequences. One is employability. The other is ghetto building followed by radicalization that is provoked by “rejection”. Lastly, since a sense of obligation to the community is missing, criminality as a way of life becomes overrepresented. So is illegal behavior mandated by tradition, such as forced marriages, honor killings and female genital mutilation.

http://www.brusselsjournal.com/node/5195

Knute sa...

What you get with mass immigration into a state or a country isn’t unity or equality – but the destruction of everything that made that particular community special.

http://www.vdare.com/articles/the-root-cause-of-scott-walker-black-migration-has-challenged-the-wisconsin-idea

Knute sa...

“Skulle idag ta bussen in i stan. Jag förvånades över att det inte fanns en enda svensk varken på bussen eller som steg på eller av. Inte ens busschaufförerna var svenska, de var inte ens européer utan alla var utomeuropéer, från Mellanöstern eller Afrika. Av passagerarna var mer än 90 % av kvinnorna muslimer med hucklen eller hade svarta och bruna, fotsida "tält" som klädesplagg, med en hord av små barn kring fötterna. Av männen som steg på och av var samtliga från Mellanöstern eller Afrika. Alla män var i 25 - 35 års åldern. Jag var den enda etniske svensken och så var det även när jag reste hem.

Förutom att det var många svenska turister inne i centrum så var resten utomeuropéer från Mellanöstern och Afrika. Detta var den etniska och mångkulturella erfarenhet jag fick när jag idag skulle fara in till min bank - Nordea - som nu visade sig ha stängt sitt sista och enda bankkontor i stan. Allt, därför att man ska tvinga folk in i det "kontantlösa samhället", samtidigt som man lägger över allt mer av bankernas arbetsuppgifter på sina kunder och sedan har fräckheten att ta betalt för vårt arbete också!

Ja, allt som tiden går blir jag mer och mer besviken på detta förbaskade land. Jag går omkring med en klump i bröstet, en känslomässig kramp och känner det som att jag utsatts för ett fruktansvärt förräderi som varken jag eller någon av mina landsmän bett om. Känslan av maktlöshet sprider sig allt mer inom mig och det är ingen tröst att jag inte är ensam om denna tragiska känsla. Det bara är så oerhört frustrerande att få uppleva hur våra politiska beslutsfattare systematiskt håller på att riva ner ett av världens finaste och mest välskötta länder, med en välfärd och trygghet för sina egna medborgare som man skänker bort till avlägsna lycksökare och nyanlända asylmissbrukare.

Man kan inte annat än gråta över utvecklingen!"

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/07/sandor-herold-ungrare-tiger-inte-som.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.