06 maj 2015

”Ja det är ett konstigt land, Sverige”

Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson
Sverige är ett land som tappat sans och balans. Migrationsverket säger att de inte vill göra något för att förhindra att personer som ska utvisas avviker och försvinner... Merit Wager skriver:

”Varför är tjänstemän, politiker och andra inblandade i Sverige så fullständigt handlingsförlamade? Varför tillåts detta i Sverige? Varför låter man svarta och grå parallellsamhällen befolkade av tiotusentals för Sverige okända människor växa upp i landet? Bredvid de nästan 190 utanförskapsområden och 55 no go-zoner som redan finns. Varför? Är detta vad svenska väljare har röstat för, är det så här folket i Sverige verkligen vill att deras land ska se ut? Alltså, seriöst: Varför vill Sverige ha det så här? Och vilka är de, som tycker att landet ska bestå av alla dessa olika parallella, potentiellt farliga och till stor del laglösa områden? Vad är det som är positivt för landet och dess befolkning med detta?”

3 Kommentarer:

Knute sa...

Svenska politiker: vi gör ingenting så löser säkert någon annan det där med migrationen och bostadsbubblan längre fram. I december kom regering och opposition överens om att bara regeringen först slapp regera så skulle oppositionen sen slippa opponera. Och visst är det skönare att fika och twittra än förhandla. Ren slöhet.

http://www.svd.se/naringsliv/lugnet-fore-stormen-i-lala-landet-sverige_4514552.svd

I Göteborg steg månadshyran för en etta på 20 kvm från 2.600 kr till 46.500 när Migrationsverket skulle hyra den för att inhysa ett s.k. ensamkommande flyktingbarn. Notan skickas oavkortat vidare till skattebetalarna.

http://avpixlat.info/2015/05/05/manadshyra-for-en-etta-till-ensamkommande-46-500-kr/#more-146175

Knute sa...

TBC-utbrott i tiggarläger i Stockholm. Till att börja med var det endast en av kvinnorna i lägret som konstaterades ha den smittsamma, livsfarliga och svårbehandlade sjukdomen. Undersökningar visar dock att fler personer som levt i det trångbodda lägret uppvisar tecken på att vara smittade med TBC.

http://avpixlat.info/2015/05/06/tbc-utbrott-i-tiggarlager-i-stockholm/#more-146243

Knute sa...

Enligt Säpo arbetar aktivister med knytning till Antifascistisk aktion och Revolutionära fronten på Migrationsverket.

http://m.gp.se/nyheter/goteborg/1.115310-sapo-forvaret-hjalper-rymlingar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.