12 maj 2015

Radikalisering pågår i Kalmar med omnejd

"I en av grannkommunerna skakades personalen på en skola när först två mindre barn vägrade rita svenska flaggan och en diskussion bröt ut i klassrummet om hur alla kristna skulle dödas. Säpo kontaktades och skolpsykologen rådde att överösa barnen med kärlek." Barometern

Thoralf Alfsson: Det är patetiskt att läsa om att skolpsykologen rådde ”att överösa barnen med kärlek”. Det är inte barnen som är det stora problemet, utan föräldrarna! Föräldrar som sannolikt fått asyl i Sverige och med stor sannolikhet inte försörjer sig själva utan lever på svenska skattebetalare och nu lär sina barn om ”alla människors lika värde”. Undrar om Säpo besökt familjen?

– Jag förbannar mig själv, den socialdemokratiska rörelsen och samhället i stort för att ha ljugit om invandringen. När jag pratar med en förskollärare som säger att barnen på hennes förskola leker IS på gården, eller när jag hör om unga som frågar: ”är du sunni eller shia?”, då har det gått mycket längre än vad jag trodde, säger Mona Sahlin.
2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är så dags nu! Vad trodde hon, vad har vi talat om länge? Vi har tvingats att blogga anonymt, folk har mist arbeten och förtroendeuppdrag, det kallas rasism. Hon har blivit en riktig rasist, dags att upprätta alla kriktiker nu. Vi såg det ni andra blundade för, det vi varnade för med sakliga argument och med stor kärlek till demokrati och den svenska livsstilen. Men det var mångkultur man skulle ha, man fick den muslimska vålds- och hederskulturen! /V

Anonym sa...

Instämmer med föregående. Vad sägs om enkel biljett ut ur landet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.