10 maj 2015

Så skrämmande att håret reser sig på huvudet

“Det här vill media inte att vi ska veta: De som söker asyl i Sverige som ensamkommande 'barn' har blivit en mångmiljardindustri. Åttatusen beräknas komma till Sverige i år. Varje individ kostar mellan 3 000 och 6 000 kronor per dygn. Totalkostnaden i år bara för mottagandet är mer än 8 miljarder kronor. En sanslös kostnad för en så liten grupp. Jämför med de 148 miljoner som regeringen vill pungslå pensionärerna på genom höjda avgifter för hemtjänst.

S-mp-regeringen vill ge kommunerna rätt att kräva högre avgifter för hemtjänst. Enligt socialdepartementet kommer mer än var fjärde pensionär – Sveriges allra fattigaste – att drabbas.

Kommunerna får ta ut en avgift på mellan 1 780 och 1 854 kronor i månaden av pensionärer som har hemtjänst. Men Stefan Löfvens socialistregering vill skinna pensionärerna hårdare och höja taket med 220 kronor per månad. Det handlar om att kamma in 148 miljoner till kommunernas kassor, för att de ska ha råd med vi-vet-vad.

'Toppen, Löfvén – piska upp min 93-åriga mamma mera, bara! Skit i att hon är en av dem som byggde det du kallar välfärd. Skit i att det var hon som betalade din skolgång, dina bussresor och dina eventuella sjukbesök. Skit i att det är hon som faktiskt betalar din lön i dag. Piska henne hårdare, Stefan! Gamla idioter kan inte få nog av uppfostran.'

Det Sverige som är. Sverige som det har blivit. Där gamla människor sänds i svält och vanvård, och miljarder slösas på unga bortskämda muslimska män. Där landsbygdens folk inte räknas mer än som råvaruleverantörer och statister vid stadsbornas semester, och dem man dumpar asylsökande hos utan att fråga om tillåtelse. Det Sverige där tiggare och kriminella anses mer skyddsvärda än människor som har slitit i hela sitt liv för att bidra till välfärden.”

Läs hela Julia Caesars söndagskrönika: Det dånar uti rättens kraterHar du barn-barn, Löfvén?

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är bara stt konstatera, "maffian" som socialisterna gör allt för att utrota är ett simpelt barndagis jämfört med Löfven och hans kompisar!
SU

Knute sa...

Svenska myndigheter står handfallna kring gruppen av ensamkommande flyktingbarn från Marocko. Alla barnen tar inte emot den hjälp som erbjuds under asylprocessen. Istället rymmer många från de hem man placerats i och försörjer sig på brottslighet.

– Vi har lågt räknat 200 barn från Marocko som rör sig i Stockholms city under kvällar och nätter och som begår brott. De är från 9 år och uppåt.

Barnen är oftast uppväxta på gatan i Tanger eller Casablanca. Här finns enligt Migrationsverkets uppgifter 80.000 gatubarn, som lever utan föräldrar och i hemlöshet. De börjar tidigt med droger och gör vad som krävs för att klara sig på gatan.

http://petterssonsblogg.se/2015/05/10/ensamkommande-barn-forsorjer-sig-pa-brottslighet/#more-126635

Anonym sa...

Den här formuleringen gör ju att de " DUMMA" svenskarna tycker synd om dem. Skicka hem dem till det land de kommer ifrån.

Det är DET LANDETS POLITIKER som ska hjälpa dem. INTE VI SVENSKAR.

Knute sa...

USA som är ett land med en lång historia av invandring har sedan 1980-talet haft ett tak på flyktinginvandringen. Anledningen är uppenbar. USA är ett land som många vill fly till och därmed måste man sätta en gräns. Allt annat vore oansvarigt. President Obama lade taket på flyktinginvandringen för 2015 på 70000 flyktingar. 2014 tog Sverige emot 81180 asylsökande och prognosen för 2015 är 95000. Med tanke på att Sverige inte har ett tak på flyktinginvandringen och att antalet flyktingar i världen kommer öka så kommer nog det bli ännu fler 2016. Så en seriös debatt om invandringen börjar med att man stödjer ett tak för flyktinginvandringen.

http://nimatown.blogspot.se/2015/06/debatten-om-invandring-borjar-med-ett.html

Knute sa...

Mottagningen av ensamkommande barn och ungdom är nog det som fungerar allra sämst. Först 6-7 månader på flyktingförläggning. Därefter blir de utplacerade i kommunerna som i de flesta fall placerar dem i HVB, Hem för vård och boende.
Här kan man tala om systematisk offentlig finansierad utestängning från det normala samhället. Främst ett sätt för kommunerna att döva sitt dåliga samvete. För det är de beredda att betala dyrt. Omkring en miljon per barn och år.

https://runelanestrand.wordpress.com/2015/07/04/ensamkommande-ungdomar/

Knute sa...

Hela migrationsverket är infiltrerat av jihadister.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/07/dra-mig-baklanges-en-jihadist-som.html

http://www.svd.se/europa-ar-is-nasta-stora-slagfalt/om/kriget-mot-is

Knute sa...

Nu ges tiggarna tillgång till din trappuppgång.

Socialdemokraterna har nu inlett ett samarbete med Svensk direktreklam vars reklam tiggarna nu ska dela ut, vilket kommer innebära att tiggarna ska in och ut i allsköns bostadshus och trappuppgångar över hela Sverige. Svensk direktreklam har svårt att hitta personer på grund av arbetstiderna, främst kvällar och nätter, vilket innebär att tiggarna måste ges nycklar, passerkort, portkoder med mera, och med tanke på hur det sett ut på andra ställen där dessa uppehållit sig – med avföring, stölder, bränder, övernattning lite varstans – för att inte tala om åldringsbrott och tiggeri direkt vid lägenhetsdörren – bäddar detta onekligen för en intressant situation.

http://avpixlat.info/2015/07/15/nu-ges-tiggarna-tillgang-till-din-trappuppgang/#more-150652

Knute sa...

Kraschen kryper närmare – kommuner påtvingas “ensamkommande”.

I morse gästade Mikael Ribbenvik från Migrationsverket, som låg bakom beslutet att ge samtliga syrier automatiskt permanent uppehållstillstånd i Sverige, SVT för att diskutera den akuta situationen med den explosionsartade ökningen av så kallade “ensamkommande flyktingbarn”.

I takt med att inflödet av “ensamkommande” ökar dramatiskt, parallellt med rekordnivåer på invandringen generellt, ökar kostnaderna för svenska skattebetalare vars miljarder och åter miljarder går till allt annat utom dem själva. För att försöka lösa situationen kommer man nu att tvinga fler kommuner att ta emot de påstådda barnen.

Igår aviserade Migrationsverket att man kommer tvinga kommuner som redan tagit emot sin beskärda del, i enlighet med överenskommelser man gjort med verket, ännu fler.

I Göteborgs-Posten har man valt att illustrera artikeln om “ensamkommande” med en bild på leksaker – ett ganska tafatt försök att försöka upprätthålla fasaden.

http://avpixlat.info/2015/07/15/kraschen-kryper-narmare-kommuner-patvingas-ensamkommande/#more-150639

Antalet ensamkommande barn som kommer till Sverige ökar lavinartat. Nu tar Migrationsverket till en tidigare aldrig använd lagstiftning som innebär att samtliga kommuner tvingas ta emot fler ensamkommande..

Och vad skall man gör mot kommuner som inte följer detta dekret? Fängsla kommunalordförande? Sätta in Vänsterpartister och Miljöpartister i de kommunernas ledande poster? Kasta ut folk så man får rum för mer ensamkommande?

Inte ens som skäl att det FINNS INGA PLATSER skall kunna räcka, det enda som gäller är att det är kommunernas ansvar..

De satans rikspolitikerna har beslutat att det skall vara så när de i sin ”godhet” öppnar invandrarkranarna för fullt..

https://leffe45.wordpress.com/2015/07/15/migrationsverket-vill-tvinga-kommuner/

Knute sa...

De verklighetsfrånvända dårarna sitter fortfarande på den formella makten: regeringen, större delen av riksdagen, tidningsredaktionerna, myndigheter och tjänstemän. Men de prenumererar inte längre på makten.

Det syns i den desperation och trötthet som märks allt oftare i deras blickar. Verkligheten har hunnit ikapp och förbi dem. Folket köper inte deras amsagor längre. Det lågintensiva kriget med explosioner och vapenuppgörelser kryper allt närmare medelklassens trygga hem och skötsamma unga vuxna ser själva hur deras klasskamrater ansluter till folkmordsterrorismen i Mellanöstern. Journalisterna i gammelmedierna har äntligen börjat benämna det förtryck som har fått växa ostört i storstädernas förorter i decennier.

Väljarna sätter ner foten och vägrar i allt högre utsträckning rösta på något av de partier som satte demokratin på undantag genom Decemberöverenskommelsen. Situationen är fortsatt oerhört allvarlig. Det som har varit av det svenska trygga folkhemmet kommer aldrig igen.

http://samtiden.nu/18160/det-ar-som-morkast-innan-gryningen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.