29 juni 2015

3,5 procent är det starkaste

... som erbjuds svenska öldrickare. Förmodligen finns det en uträkning bakom. Det går inte att bli riktigt full, bara en smula berusad. Om lagstiftarna hade låtit öljästen jäsa till den naturliga pilsnerstyrkan 4,2 hade det blivit riktigt gott.

Nu finns det bara två alternativ, folköl 3,5 eller 2,8 i livsmedelsaffärerna med vatten tillsatt, eller starköl på Systembolaget med sprit tillsatt. Ingen av dem är precis min likör. Men jag föredrar faktiskt den vattnigare varianten.

Om man ska vara politiskt korrekt är det nästan lika skämmigt att gå på Systemet som en valsedel med Sverigedemokraterna i vallokalen.

Sveriges muslimska regering håller säkert med, det är ju ramadan. Självaste utrikesministern märkte inte att det varit påsk, pingst, nationaldag eller midsommar, nej det viktigaste för henne var att önska muhammedanerna en glad ramadan, med avhuggna huvuden och vad därtill tillhör. Jag känner människor här i Sverige som skräckslagna varken äter eller dricker under dagtid, allra minst ett glas öl. Deras läppar är förseglade, de vet om terrordåden men de vet också om den dödsdom som hänger över deras huvuden om de yppar det minsta tvivel över den där "profeten" som fjärrstyr dem sedan 1400 år.
    3 Kommentarer:

Jacobssons tankar sa...

Ryska Sputniknews skriver om Wallströms hälsning till muslimerna:
Hur kom det sig att en svensk minister ägnar så mycket uppmärksamhet åt en muslimsk helg, men samtidigt struntar i att gratulera sina kristna landsmän med påsken? Sverige är ju än så länge inte ett helmuslimskt land. Eller har det redan blivit det?

http://se.sputniknews.com/norden/20150623/343561.html

Knute sa...

Margot Wallström-citatet är hämtat hos fantastiska Carina-Fina.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/06/sveriges-utrikesminister-visar-sina.html

Knute sa...

Bilden hämtad här:

http://tundratabloids.com/2014/03/shocker-bavarian-princess-accused-of-issuing-racist-threats-to-muslims-at-oktoberfest-shindig-last-year.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.