17 juni 2015

Civilisationen kollapsar när tredje världen tar över Europa

Här kan vi se hur illa det har blivit redan.
Detta utspelas i Calais där lastbilar och bussar väntar på att köra ombord på färjan till Dover.
Det filmades av en passagerare på bussen, tills en av vandalerna hotade att kasta en sten genom bussrutan.
Efter att ha öppnat lastbilens bakdörrar, kan man se åtminstone två män som klättrar in och sedan 4 till.
De klättra över varor inne i bilen och föraren kör vidare till synes omedveten om fripassagerarna.
Samtidigt kan man höra reseledare i bussen som försöker lugna chockade passagerare.

Han säger: "I grund och botten är de inte tillåtna att komma in i landet."

Han har rätt i att det inte är lagligt. Men den pågående erövring av både Europa och USA från mängder av människor från tredje världen skulle kunna stoppas om det fanns någon vilja att göra det.

Flyktingar har satt upp camp vid hamnen i Calais och utnyttjar alla möjligheter att ta sig till Storbritannien där de har chans att leva som kungar enligt tredje-världen-standard utan att behöva arbeta, tack vare välfärdsstaten. Deras hemländer är osäkra och kaotiska eftersom de befolkas av människor som dem och många platser i Europa är inte heller säkra, av samma anledning.

  Den filmande kvinnans man berättar:
"Bakom vår buss började många av de invandrande att  klättra över en bil med en ensam äldre kvinna vilket var mycket traumatiskt."
"Vi hade verkligen tur att vår förare hade låst alla bagageutrymmen under bussen annars  skulle våra ägodelar var långt borta  och det var också tur att de inte kunde räkna ut hur man öppnar nödutgången längst bak på bussen, så de kunde inte ta sig in”

Natacha Bouchart, borgmästaren i Calais, skyller detta pågående problem på Storbritanniens "behagligt förmåner" och det har hon nog rätt i.

Och om vi tycker att det är bedrövligt nu, vänta några år:


Om inte Västländerna gör vad som krävs för att försvara sig, kommer de snart att upphöra att existera. De kommer att helt översvämmas av tredje världen.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Håller med Berit om hennes slutkläm ovan. Har erbjudit Hemvärn och Svensk polis att ställa upp bara jag får de vapen och utrustning jag behöver, men icke!

Berit sa...

Kombinationen av okontrollerad immigration av mellanöstern-muslimer, en attityd av kulturell relativism och en garanti av en överdådig välfärdsstat har garanterat ett bekvämt liv för de avsiktligt sysslolösa och fört Sverige till brinken av en social och ekonomisk kollaps.
Ett land som framgångsrikt har absorberat stora grupper av invandrare har inte varit någon välfärdsstat att tala om.

http://everykindapeople.blogspot.com/search?q=v%C3%A4lf%C3%A4rdsstat+%C3%B6ppna+gr%C3%A4nser

Knute sa...

Lystna blickar på svenskarnas fritidshus.

Genom att besöka 100 privatpersoner efter sommaren hoppas Sölvesborgs kommun hitta minst 20 nya boenden i form av torp och stugor till nyanlända flyktingar som fått uppehållstillstånd. I ett projekt som startar efter sommaren ska nu två personer ska jobba med att besöka 100 privatpersoner och av det hoppas man kunna hitta minst 20 bostäder.

http://snaphanen.dk/2015/06/23/ungarn-fratraeder-ensidigt-dublinkonventionen/

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/06/unikt-projekt-borjan-till-konfiskering.html

Knute sa...

Expropriationslagen

10 § Även i annat fall ... får expropriation ske för att tillgodose behov av utrymme för byggnad,
lokal eller annan anläggning för verksamhet som staten, kommun,
landsting eller kommunalförbund har att tillgodose eller som annars är
av väsentlig betydelse för riket eller orten eller för viss
befolkningsgrupp. Lag (2010:832).

Bemærk ordene 'viss befolkningsgrupp'

Har nogen sommerhus, torp eller stuga i Sverige; se for Guds skyld til at nogen skriver sig på adressen.

http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

Kommentar på Snaphanen

Evot sa...

The mass immigration to Europe has reached unbearable levels. The birth surplus of the mainly Islamic 3. world are teeming into the EU, which has carefully paved their way by destabilizing Africa´s richest and most stabile country ousting Gaddafi – because he preferred to skip the petro dollar in oil bargains.

At the same time EU countries/NATO are creating enormous flows of refugees from the euromediterranean process Middle East through bombing cities into ruins – and letting their digraceful allies, IS(IS) and AL Qaida (Al Nusra) terrorise the region. It´s a disgrace.

http://new.euro-med.dk/20150626-new-eu-plan-for-effective-immigration-stop-driven-by-popular-protest-wool-over-our-eyes-once-again-to-lull-us-facing-coudenhove-kalergissarkozys-nwo-mongrel-plan.php

Knute sa...

The statistics are shocking. So far this year, more than 100,000 illegal migrants have successfully crossed the Mediterranean into southern Europe — 48,000 to Greece and 54,000 to Italy. And 500,000 more are said to be waiting in Libya to chance their arms. And this does not include the increasing numbers entering the Continent overland from Turkey and Serbia into Hungary.

http://snaphanen.dk/2015/06/27/den-stoerste-trussel-mod-europa-siden-krigen/#more-183349

Knute sa...

I det idylliska Högfors har livet helt förändrats. Vi talade först med en familjefar med två döttrar. Han visade hur han nu måst sätta kedjor runt cyklarna och ett stort hänglås med bom för källardörren.

- Det var efter att de hade klivit in genom köksfönstret och stulit en liten dator, en läsplatta, sa han bekymrat.

- De är kanske över 100 bulgarer, romer tror jag, som bosatt sig här senaste året. De ockuperar hus och flyttar in. De lägenheter som de flyttat in i är sönderslagna efter en månad. Det är ett jäkla liv. Ingen jobbar utan de tigger och stjäl.

http://avpixlat.info/2015/07/19/tiggare-ockuperade-hus/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.