02 juni 2015

Danmarks ödesval

"Nya asylansökare och anhöriginvandrare strömmar in i en aldrig tidigare skådad omfattning," skriver Dispatch International:

"Jokern i valkampen blir utan tvekan Dansk Folkeparti, som för närvarande ser ut att bli landets näst största eller tredje största parti, med stöd från upp till var femte väljare. En opinionsmätning från Politiken och TV2 News visar att partiledaren Kristian Thulesen Dahl hittills har framstått som mest trovärdig i debatten.

Dansk Folkeparti befinner sig i den unika situationen att de lagt sig till vänster om Socialdemokraterna när det gäller välfärdsutgifterna. Samtidigt argumenterar de energiskt för att det som verkligen belastar de offentliga finanserna är de ohämmade utgifterna för invandringen – som danskarna inte har någon nytta av."
Trykkefrihed.dk: "Blå blockets valkampanj innehåller många överraskande element och kan tyckas svår att förstå..."

"De blå partierna bestämmer själva om de vill vinna valet - de har det vapen som kan avgöra," Den Korte Avis:

Det röda blocket försöker förhindra att invandringspolitiken får en central plats. Journalistiskt Vänsterparti gör allt de kan för att tona ner den, eller åtminstone förvirra debatten. Men blå blocket har väljarnas uppbackning för att insistera på att valet blir ett val om invandringen. Det kräver dock styrka att plöja igenom mediebruset.

Ska det blå blocket sätta invandringspolitiken i centrum, måste man göra det med kraft och konsekvens, så att väljarna upptäcker det. Och oavsett vad de röda journalisterna säger."

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Invasionen av främlingar i Danmark såväl som Sverige är naturligtvis det allt avgörande problemet för länderna. Men det som kommer att avgöra valet den 18 juni är framför allt de socialistiska samhällsomstörtarna på Danmarks Radio. Det är inte måttligt som propagandan väller ur horderna på DR vilket vi påpekar med jämna mellanrum till oberoende media, hitintills resultatlöst!
SU

Knute sa...

Det kostar 10 000 kronor att stödja en syrisk familj i ett flyktingläger i ett år. Vad kostar en sådan familj när den bosatt sig i en nordisk välfärdsstat? Pengar som hade kunnat räcka till många fler.

https://hodja.wordpress.com/2015/06/01/narsissismens-triumf/

Visst vore det både behjärtansvärt och ekonomiskt förnuftigt att hjälpa flyktingarna i flyktinglägren, i stället för att importera dem hit. Men det ligger i islamiska statens intresse att skrämma iväg så många muslimer som möjligt för att islamisera Europa. Dock inga kristna, vägen genom Turkiet är stängd för dem.

”The reality is that the complicity is total between the genocidal killers of yesterday and those of today. It is the continuity of the Islamic-Young-Turks and Daesh.

The truth is that is if the Islamic State can easily take in these international jihadist brigades with Turkish complicity, it can also in return, and with the criminal unaccountability of the Greek government, permit these terrorists to enter into Europe.”

http://galliawatch.blogspot.com/2015/05/greece-and-turkey-collude-for-refugees.html

Vädjar om miljarder åt IS offer: ”Vi går på knäna”

ISLAM. Unicef vädjar om 500 miljoner dollar, motsvarande 4 miljarder kronor, för att undsätta personer som fallit offer för terrorgruppen Islamiska statens härjningar i Irak.

– Den humanitära situationen i Irak är nära en katastrof. Vi behöver extra resurser omgående, säger Unicefs representant i Irak, Philippe Heffinck, och tillägger att summan är ett absolut minimum. – Vi går på knäna, säger han till AFP.

-Pettersson säger att Sverige tar mer än det dubbla, nästan 10 miljarder, från biståndsbudgeten och lägger på Migrationsverket och Bert Karlssons asylimperium…endast ett parti i riksdagen vill hjälpa så många som möjligt för pengarna och de kallas rasister av de andra sju…

http://petterssonsblogg.se/2015/06/01/vadjar-om-miljarder-at-is-offer-vi-gar-pa-knana/#more-128465

Anonym sa...

Problem nedåt Muhammed-land som lär kunna drabba oss i norr med: ISIS förbjuder nu duv-uppfödning. Flyger en duva över en kan man se dess genitalia! Och sådant får en muslim inte ens tänka på! Daily Mail berättar (2 juni):

ISIS bans pigeon breeding - punishable by public flogging - because seeing birds' genitals overhead offends Islam
Islamic extremists in Syria and Iraq have banned citizens breeding pigeons
Claim the sight of uncovered pigeons flying overhead is offensive to God
Also say that raising the birds wastes time that should be spent praying
Those who break the rules will face flogging, fines and even imprisonment
Earlier this year ISIS executed three boys they found breeding pigeons
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3107027/ISIS-bans-pigeon-breeding-punishable-public-flogging-seeing-birds-genitals-overhead-offends-Islam.html
-- Är det här verkligen sant?
/ SD

Berit sa...

Inget förvånar längre, SD

Knute sa...

Dødsmarchen fortsætter

Den norske efterretningstjenste konstaterer at der selvfølgelig følger adskillige IS- og andre terrorister sammen med FN’s kvote-asylanter i Norge.

Lakmusprøven i form af en historie der beskriver faren i realistisk, men overført forstand for asylant-importører:

“Her er en kasse med æbler, en vis procentdel af æblerne er forgiftet med cyankalium, resten er muligvis i orden, kan jeg få dig, din datter, din kone eller din bedste ven til at prøvesmage disse æbler?”

https://danmark.wordpress.com/2015/06/02/nar-norge-far-terrorister-med-fn-kvote-asylanterne-hvad-far-vi-sa-i-danmark/

Knute sa...

Språket är avgörande: använder en journalist ordet “välfärd” eller “offentliga utgifter”?

De tre fremtrædende partier er de to statsminister-duellanter S og V og så Dansk Folkeparti. Både Socialdemokraterne og Venstre skiller sig ud fra de andre partier ved dårlig opførsel (mudderkastning, løftebrud, personsager og svindel), mens Dansk folkeparti skiller sig ud ved deres politik. Den er en udløber af ‘paranoia’. Men noget er sket. Thorning advarede i 2011 danskerne om at en stemme på Venstre er en stemme på dansk Folkeparti. Nu advarer hun om at en stemme på Thulesen Dahl er en stemme på Løkke Rasmussen.

http://monokultur.dk/?p=15046

Knute sa...

Den pikante drøm om multikulturel harmoni fik os til at tro, at masseindvandring var en slags københavnerkarneval med etnisk mad, farverige klædedragter og nye traditioner, mens vi glemte at læse prisskiltet, som stod skrevet på arabisk: voksende social frygt, kvinder i slør, machoadfærd, brutale overfald på ikkemuslimer, ny bandekriminalitet, offermentalitet, grupperettigheder, parallelsamfund, æresvold, kvindeundertrykkelse, shiariadomstole osv. ad nauseam.

https://www.document.no/2015/06/regeringer-kommer-og-gar-men-masseindvandringen-bestar/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.