25 juni 2015

Den intoleranta Regnbågsflaggan

Medan vi är inne på ämnet flaggor:


Genom att gömma sig bakom uttryck som gay pride, homo-rättigheter och jämställdhet har Vänstern kunnat inkräkta på andras rättigheter genom mobbning, lögner och online-terrorism och denna flagga av hat, fascism och intolerans är deras kännemärke.

Under denna fana av hat, har människor avslöjats mot sin vilja, terroriserats till konkurs bara för att de är kristna, mobbats och trakasserats för sina tankar och åsikter.  Dessutom konstruerar man ”hatbrott" för att separera oss , kristna blir vägrade tjänster, blir hotade till döds och kristendomen beskylls för att vara hets mot folkgrupp.


Om individer vill hissa denna symbol för hat, förtryck och trångsynthet på sin egen tomt, är det deras ensak i ett fritt land, men det är fel att låta denna symbol för intolerans fladdra över statligt ägda byggnader.
Symbolen för fanatism som försöker beröva andra deras rätt att utöva sin religion har ingen plats på statliga byggnader.

10 Kommentarer:

HazeP sa...

Äsch, Berit! Sitt inte där i Amerikat och sura utan häng med och fira "Heterohatets dag" i stället! (OBS! Ironi, för den som eventuellt inte förstod detta.)

https://www.youtube.com/watch?v=pZMikuM5rus

I vilket fall som helst så är det en MYCKET intressant video ...


Berit sa...

Kul John, som du nog förstår spetsar jag också till det lite :0)

Anonym sa...

Man skall vara helhomo för att vara PK.
Bisexuella gillas inte av RFSL.
De år som romer.

Knute sa...

En god del av “reformarbeidet” de senere år har ideologiske premisser som går i ekstrem retning: Den kjønnsnøytrale ekteskapsloven er det mest eklatante eksemplet. Det er typisk at man lager kampsaker av noe, som om det er kopier av de gamle kampene, for allmenn stemmerett, kvinnefrigjøring osv. Men kampen for likestilling mellom homofile og heterofile i ekteskap og i retten til å skaffe seg barn er en kvalitativt helt annen kamp. Det er en kamp der man forveksler likeverd med likestilling, og denne likestillingen innebærer at man vil oppheve biologiske skiller. Dette er ekstremisme.

https://www.document.no/2015/06/nar-alt-er-politisert-men-kun-ma-omtales-fra-solsiden/

Anonym sa...

Är det inte dags att någon påpekar för den vit/svarte slavhandlaren och rashetsaren Obama att många tycker det är förnedrande och kränkande att behöva titta på den så kallade "regnbågsflaggan"?
SU

Anonym sa...

Så himla bekvämt att alla fyra förekomsterna samlats ihop på ett ställe åt dig.

Berit sa...

Bara 4 ????

Berit sa...


Supreme Court har beslutat att samkönade äktenskap är en konstitutionell rättighet

Nu kan vi göra oss av med den amerikanska Kongressen - 535 politiker kan packa sina väskor och åka hem. Högsta Domstolen och presidenten med sin penna och telefon är de enda som behövs.

Fem domare i Supreme Court har upphävt vad 50 miljoner amerikaner tycker och kräver att det amerikanska folket vänder ryggen åt årtusenden av historia, tradition och den mänskliga naturen. Genom att komma till ett beslut som så fullständigt saknar grund i konstitutionstexten och i amerikansk historia, har domstolen allvarligt skadat sin egen legitimitet.

Äktenskap är inte en "konstitutionell rättighet". Det har aldrig varit det och kommer aldrig att bli. Det är enbart korrupta politiker som är tillsatta att föra fram dagordningen för Vänstern och dess babblande, avvikande, principlösa valkrets.
Homosexualitet är inte intressant för mig, eftersom människors sexuella preferenser är deras egen privatsak. Men äktenskap är mellan en man och en kvinna, och varje annan form av det är ett påhitt. Homosexuella använder lagstiftning och politiska makt och kampanjer för att genomdriva godkännandet av något som är onaturligt.
Fram till för omkring femtio år sedan, var homosexuellt agerande helt olagligt nästan överallt i världen. Det har heller aldrig varit ett trevlig ämne bland heterosexuella. I synnerhet manlig homosexualitet - analsex- har under otaliga generationen av olika skäl ansetts “störande”.
Kontrasten mellan tidigare attityder och dagens hållning, som kan ses som näst intill vördnad av den "homosexuella livsstilen”, är svår att förstå. Det var en gång ett brott och nu är det en skyddad praxis. Faktum är att om man är homosexuell, har man tillgång till särskilda rättsliga åtgärder - "diskriminering”- som heterosexuella inte kan använda sig av.
Den enorma envisheten bland homosexuella politiska aktivister har verkligen lönat sig. Homos har nu ett exceptionellt inflytande inom underhållning, kommunikation, konst och mode. De har också en tung påk att svinga mot alla som vågar kritisera dem på något sätt.

Evot sa...

Håller med föregående kommentar om att det är ganska “störande”.

Knute sa...

CNN Mistakes Sex Toy Flag For ISIS Flag At London Pride Parade

CNN International’s Lucy Pawle saw something disturbing when she left work Saturday, or at least she thought she had. What she thought she saw was a man dressed in black waiving an ISIS flag in London’s annual gay pride parade.

“This man dressed in black and white was waiving what appears to be a very bad mimicry, but a clear attempt to mimic, the ISIS flag,” Pawle said. “The black and white flag with the distinctive lettering. I mean, if you look at the flag closely it’s clearly not Arabic. In fact, it looks like it could be gobbledygook. But it’s very distinctive, the ISIS Flag.”

So why would the flag of a terrorist group notorious for murdering civilians, particularly gay civilians, be flying at a gay pride parade? Well, what was unnoticed by Pawle was that the writing was not Arabic, as she correctly pointed out, but it was also not gobbledygook – it was something else entirely.

Someone on Twitter looked at the flag more closely and noticed it was not writing at all, it was sex toys. A black and white flag with sex toys on it, not an ISIS flag at all.

http://dailycaller.com/2015/06/27/cnn-mistakes-sex-toy-flag-for-isis-flag-at-london-pride-parade-video/

http://monokultur.dk/?p=15255

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.